0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #300 -: Юни 14, 2019, 09:25:37 am »
Джулия, Лина и на всички бебеправещии вкъщи силно стискам палци за положителни резултати. Надявам се темичката ми да ви е на късмет, ако не сме я изписали до тогава хахаах
Тери от къде толкова енергия, свободно време и желание. Браво на теб то не са кормуване, трансфери, строене на къща, работа и кой знае колко още неща. Бравоо на теб. И моето мнение е да не се отказвате от къщатата. Полека лека ще станат нещата. Ейй и голям двор да има къде да тичат децата нали?!? ;)
Нелита ние след първия опит нямахме забрана за нищо и си действахме. Виж ако можеш да идеш някъде да те видят за тази киста.
Слънчицетооо стягаш ли се за утре :*
Аз съм добре. Вече. Ама без да ми се карате ама не водя много живот на жена след трансфер. Просто тия дни нямаше как :(. Нооо от днес повече почивка ще си дам.
Тери беше ме питала на какво съм сега: фраксипарин(кайто нз кога се бие и дали има значение - аз го бия вечер), акард, медрол, но шпа, кринон, дуфастон, неоксид, витамин б12 и Д. Е май е това. Хубав и слънчев ден на всички.
 
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #301 -: Юни 14, 2019, 09:39:43 am »
Слънцемое дано да ни е на късмет на всички тази темичка  :grouphug: :grouphug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #302 -: Юни 14, 2019, 09:40:15 am »
Слънцемое,много нещо бе!Важното е да не се товариш физически.Беше казала,че събота и неделя активно ще почиваш,дано не си забравила.
Готвя се аз,днес ще отида до библиотеката да си върна книгите и да взема нови,да си имам да чета,ще ходя на маникюр и педикюр,при нас не е забранен лака-питах.
Нормално е Кринона да пада на топчета нали?
Тери,браво,супер енергична си!
Маги мей беше ходила на Боуен и каза,че нямала ефект,ами не е по темата ама ако някой се интересува,моя приятелка вчера ходи супер ентусиазирана.Детето й има епилепсия,от години пие хапчета и терапевта казал ,че той има ешерихия,не епилепсия.Някакъв нерв от мозъка отивал в корема,там е ешерихията и отхвърлил всяка друга диагноза.  Тъй че....не бих си дала парите на вятъра.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #303 -: Юни 14, 2019, 10:07:08 am »
Слънчицето, бравооо! А така, педикюрчета, маникюрчета, вземи и книжка и почивай щом можеш. Дано помогнат на детенцето. Аз от иглотерапията за стимулиране на яйчниците не видях файда, да ви кажа. Не знам за тази боуен терапия. Имам две венички на краката и ме болят, но тази докторка в Сити Клиниик, дето бяхме говорили със Дарк я няма и не знам кой друг прави това капсулиране, а вече е топло :/  От Вит Д и Б12 комбинация , се чувствам значително по-добре и не толкова изморена.  Слънцемое, благодаря мила. Надявам се,че успееш да си починеш уикенда. Аз не помня ти на бюро ли работеше? 

Джулия,  Гледах тука една листовка на Oview и пише Тест линията е по-тъмна от контролната линия: положителен резултат - вероятност да настъпи овулация в след-ващите 24 до 48 часа. Ако желаете да забременеете, това е най-подходящия период за полов акт. Тоест до 48 часа, след "тъмната линия" е времето,което трябва да бебеправим ако правилно разбирам?
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #304 -: Юни 14, 2019, 10:23:10 am »
Лина,правилно си разбрала,но ако 2 поредни дни тестовете за О. са (+). ,това означава че пикът на ЛХ е посредата на тези дни.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #305 -: Юни 14, 2019, 11:12:38 am »
Здравейте!Исках да попитам случвало ли си е на някого от вас това:цикъла ми е 28-33 дни,последните 3 месеца е точен на 28 число,реших ,че лекарствата си вършат работата,но този месец се забави и аз тайничко започнах да се надявам,че нещо е станало.На 30 ден си направих тест-отрицателен,поредния отрицателен тест.....започна да ме боли корема все едно ще ми дойде.На 31 се започна зверски главоболие тип мигре на и на 33 получих кафяво зацапване.Днес е 34 ден и това кафяво зацапване не преминава в кръв а си е кафяво,не разбирам какво става.....
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #306 -: Юни 14, 2019, 11:31:01 am »
Тери, учи. Много е хубаво. Аз те подкрепям, все пак съм вечният студент.

Аз предпочитам 3 дена да има покритие при + тест, почивка и още един. Цял месец я чакаме и после да минем по тъма.

Слънце, такива изказвания са за съдене. Сега жената ще вярва на този шарлатанин, а не на лекарите на сина си. Имам познати буен терапевти, знам им нивото масово.всеки да си се занимава с неговите си неща, а не с такива извън компетенцията им.
Какво четеш?
Утре кога си?

Слънцемое, няма значение. Не е казано, че трябва да легнеш и да не мръднеш. Май сега са дните на имплантация. Сега почивай по- активно.
Няма значение кога го биеш май. Важно е да е по едно време.

МЦ, какви лекарства взимаш?
Ако се съмняваш пусни кръвен, а и на лекар можеш да отидеш.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #307 -: Юни 14, 2019, 14:17:39 pm »
Утре от 11.30 ме викат ,не сме говорили нищо повече.Само казаха с пълен мехур.
"Вещиците от Ийст Енд" почвам и един трилър взех,аз обичам страшнички работи,ама Стивън Кинг взе да ми дотяга.
Ти остави ,ми тоз боуена им казал ,че ще лекуват ешерихията и ще спрат лекарствата за епилепсия.Така че,хора не вярвайте.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #308 -: Юни 14, 2019, 14:30:53 pm »
 osi_7 ужас. Ако ти е приятелка кажи ѝ да си пази детето. На колко е малкото? Поне да говори с лекарите на детето и да го изследва за бактерии преди да прави каквото и да е. Миличкото, после ще ми обясняват, че всеки си решавал за детето и дрън- дрън. Направо за сигнал си е работата. Всякакви такива са извън закона- буен терапевти да лекуват, разни смешни хорица да правят диети, режими, да спират лекарства, химиотерапии да се заместват със сок от цвекло и тн, и тн. Вече започна да ми харесва и ходжата на Тери, който не отхвърля поне диагнози.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #309 -: Юни 14, 2019, 14:35:07 pm »
На 12 е детето,този такава реклама си е направил,всичко лекувал от хемороиди до страшни болести.Наистина казвам това,да си правите изводи на кого да вярвате.Защото после поразията маже да е голяма.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #310 -: Юни 14, 2019, 14:41:11 pm »
Кажи му името на този шарлатанин, за да се знае кой е самозванецът, който си позволява да се меси в здравето на дете!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #311 -: Юни 14, 2019, 15:46:15 pm »
Пия глюкофаш понеже имам високи нива на инсулин,и хомеопатия тъй като прогестерона ми е нисък .Ходя при др Даскалов ,но напоследък чувам много негативни коментари по негов адрес.Препоръча ха ми др Конова от Плевен ,която се занимава с имунологични и репродуктивни проблеми.Някоя ходил ли е или чувал ли е за нея
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #312 -: Юни 14, 2019, 15:56:06 pm »
Мц, аз също съм била/съм пациент на Даскалови. Нищо лошо не мога да кажа, а даже напротив- сало суперлативи. Обади му се, отиди, той най- добре ще ти каже от какво е зацапването. Хората винаги ще говорят. Аз пък да ти кажа за Конова колко негативни неща съм чувала и за всеки един мога да ти намеря толкова отрицателни неща, че ще се откажеш да слушаш. Ако ти лично му имаш доверие, тогава не слушай хората. Лечението е двупосочен процес- и специалистът трябва да ти има доверие, и ти на него. Говори си с лекаря, кажи какво искаш и какво очакваш.
А иначе щом ти е нисък прогестеронът имаш ли О? Може пък този месец да си нямала, лигавицата ти как е?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #313 -: Юни 14, 2019, 16:03:43 pm »
Димитър на ул."Роза" в Цветния квартал.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #314 -: Юни 14, 2019, 16:20:01 pm »
Pav-la да доказана е овулация та с тест,правих си и изследвания качила съм га на 25,а при първото изследване беше под 2.Лекарка та като го видя каза че съм с прогестерон като на жена в менопауза.Но с хомеопатия в продължение  на 3 месеца го качих 23
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #315 -: Юни 14, 2019, 16:25:22 pm »
Просто незнам какво да правя при мъжа уж всичко е наред,аз бях с киста,която излекуваме, с поликистоза и яйчници,които уж вече са чисти,нисък прогестерон,който вече леко се покачва.Направих си цветна снимка всичко е ок
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #316 -: Юни 14, 2019, 16:58:25 pm »
Мц, защо не потърсиш още едно мнение за поликистозата, казвам ти го понеже аз също съм с такава диагноза и някак си ми се струва несериозно това с изчистването на яйчниците, а обикновенно от поликистозата са и хормоналните проблеми. На мен края на октомври миналата година ми направиха лапроскопия при която демонстрираха яйчниците и сега съм бременна в 20 седмица
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #317 -: Юни 14, 2019, 17:11:08 pm »
Mц, а инсулинова резистентност пускала ли си? Че ПКЯ и ИР си вървят ръка за ръка. И аз бях преди пациент на д-р Даскалов и ми го е пускал, но да питам. За следене на репродуктивни проблеми, които не се нуждаят от АРТ, д-р Даскалов е много добър избор. Ще ти кажа защо за него се носи една лоша слава (слушам я из клиниката, докато си чакам час за моята лекарка). Д-р Даскалов назначава много изследвания. Според повечето хора са излишни и той им взима парите, но той лаборатория все пак няма. Аз се радвам, че съм дала тези пари за изследвания, за да знам, че всички бази съм покрила, пък каквото ми е писано. Като отидох с папката изследвания от него на АРТ процедура и докторката нямаше какво да ме накара да изследвам повече и направо започнахме.

Лина, не съм завършила докторантурата. Ще ме отчислят с право за защита, по независещи от мен причини. В момента все още се водя до март месец в програмата Докторант. Темата ми е "Уеб-базирани комоненти". Единственото смислено, което свърших през тези години е, че с колеги разработихме софтуер за улеснена комуникация между родители/преподаватели и деца със затруднения в общуването. И за мое щастие една майка казала, че синът й вече си обличал пижамата.

Слънчице, браво. Значи има оцелели бебоци, може и всички даже. Ама то от вас друго не се очаква. Браво, браво. Около час- час и половина ти трябва да пиеш вода, за да ти е пълен мехура преди процедурата. 700 мл вода са ти достатъчни. Да не вземеш цяла сутрин да не ходиш на тоалетна и да се наливаш с вода. После, ако ти дадат подлога, ползвай я. Ако много ти се пикае, може да се получат спазми, а след трансфер не е желателно. Аз затова трябваше да пикая преди трансфер, защото имах вече спазми.

Ели, кога минаха 5 месеца. Лелееее, времето как лети.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #318 -: Юни 14, 2019, 17:22:27 pm »
Да и при мен др Даскалов назначи доста изследвания ,без инсулинова резистентност,само кръвна захар.Всичко което ми беше назначено от него го направихме,включително цветна снимка,която беше ок.След всичко това накрая той каза.....просто чакаме....След което аз реших да отида на ирисова диагностика при др Сашка Николова,много ми я похвалиха.Та тя беше тази която ми назначи изследване на инсулинова резистентност, прогестерона, лх и фсх хормоните.....
Re: Правим опити за бебе - Тема 23
« Отговор #319 -: Юни 14, 2019, 17:55:41 pm »
Тери на мен ми се вижда че това време минава супер бавно вече нямам търпение да дойде октомври :D