ПОнякога се чудя съдбата защо е решила така да ни изпитва?Колко силни трябва да докажем, че сме?
Буди го рано малкия, ще се изморява по-рано и ще заспива.Ти до колкото можеш си почивай.Знам колко изключително трудно е това с прохождащо дете.Защото съм сигурна, че се надига вече и иска да седи прав.
Аз да кажа, че се изморявам много лесно.Вчера бях като пребита.Имах чувството, че някой ме беше влачил.Но след работа излизах с Моника и 2 часа обикалях по центъра.Поне поддържам форма.За сега май съм качила само на корем.Още избирам храните и това е много лошо.Предпочитам кисело и солено и много плодове.Изядох си плодовете за 5 години напред.Аз плодове не ям по принцип, диня например не обичам е снощи ядох диня.Мерал ме гледа леко стреснато вече.
Почнах да се мажа с на Палмърс какаовото масло, че нещо се забутах и закъснях.Вечер лъщя цялата като пържена съм, но поне мирише хубаво.
Корема ми расте с дни обаче.Което значи, че и децата растат бързо.Другия петък съм на втора ФМ и вече нямам търпение да разбера, че са добре и нищо им няма на органите и да видя какви са.
Залаганията как вървят за пола на близнаците?