0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забравих да попитам още нещо-как стои въпросът с болезнените гърди... след ЕТ продължават да ме болят, но по-слабо. Нормално ли е, спират ли да болят или продължават... шаша е голям след ЕТ....не знам какво да очаквам ...
*
Здравейте, включвам се с въпрос: колко време след пункцията ви се обаждат ембриолозите с информация? Моята пункция беше вчера, извадиха 13 яйцеклетки. Никой не ми се е обадил още.
Здравейте, включвам се с въпрос: колко време след пункцията ви се обаждат ембриолозите с информация? Моята пункция беше вчера, извадиха 13 яйцеклетки. Никой не ми се е обадил още.

Търпение  :D
Може да звъннат и в късния следобяд.
*
Звъннахаааааа! От извадените 13 яйцеклетки 12 са оплодени - 10 икси, 2 инвитро. 13-тата е била незряла. Не разбрах защо икси, като нямаме мъжки фактор? Утре съм на поставяне на лекарство - и това не разбрах защо е - не съм имала проблеми с лигавицата и с имплантацията (при предишното инвитро)? Важното е да успеем!
*
Хи,хи ! Честито! на това му викат "лепило",май :lol:! нека го слагат,за по-сигурно,та ембриончетата да се "залепят като пчели на мед" и да няма връщане. :lol: :lol: Трансфера във вторник ли?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Ra4o, благодаря за хубавите пожелания! Да - трансферът най-вероятно ще е утре (освен ако д-ра не реши да отложи за  :Dчетвъртък.
как стой въпроса с прехвърлянето от един доктор на друг?и аз съм при Дар Шефкетова и незнам какво да правя?
« Последна редакция: Април 27, 2015, 14:09:43 pm от galetosweet »
*
Привет момичета и ra4o,  днес ми се обадихи ембриолозите - трансферът ще е на 5- ти ден, в четвъртък. Засега всички ембриони се развиват, макар и някои по-бавно. Поздрави! :)
Miriam :bighug: желая ти успех!
*
Аааа,споко! конкуренцията е голям и съм абсолютно убеден,че ще имаш шампиони за пример. :lol: Търпение сега! Стискаме палците!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
Привет момичета и ra4o,  днес ми се обадихи ембриолозите - трансферът ще е на 5- ти ден, в четвъртък. Засега всички ембриони се развиват, макар и някои по-бавно. Поздрави! :)

Много стиснати :crossfingers: и  :goodluck:



*
Благодаря ви!  :D Само търпение остана, но нещо ми е кът. ;)
Здравейте момичета! Искам да ви попитам след като сте одобрени от фонда  дали някоя от вас е доплащала след ин витро и ако да по колко? Благодаря и успех на всички
Здравейте отново... тъй като никой не ми отговаря на въпроса с болезнените гърди, приемам че съм сбъркала темата. Може ли да ме насочите към правилната тема? Благодаря!
мен гърдите ме болят и след ЕТ и теста ми е ++++++++++++
*
givanova, понеже ми е съвсем прясно, ще ти кища как беше при нас. Първоначалното изследване на половите и щитовидните хормони (8бр.х16лв.=128лв.), 2,3 прегледа преди стартиране на процедурата х 20лв.~60лв.; вирусологията (спин, хеп. и т.н.) за мен и за мъжа ми 2х55лв.=110лв.; ПКК за мен на два пъти (разширена) 2х22лв.= 44лв.; и тук голямата финансова (неприятна) изненада беше лекарство преди трансфер (РВМС) 250лв. 592лв.таки на око кито гледам. Отделно още около 60лв. за лекарстви(засега). Това при условие, че не съм минала лимита за лекарства за стимулация, както и лимита за хормони (10) по време на стимулация. Успех ти желая! :D
*
Ана Мария, при предишното ми инвитро гърдите ме боляха след ЕТ и дори след положителния тест. Пш някое време ( в първия триместър) изведнъж спряха, което много ме притесни, но всичкш си беше наред. Успех!
Miriam, благодаря за отговора и за пожеланието.
Благодаря многооо
Притеснението ми е, че ме боляха доста, а от ЕТ насам, т.е. от пет дни намалява болката. Питам се ако спрат изобщо, това какво значи. Предполагам досеха ме боляха силно заради хормоните, но трябва ли да спрат... паниката е тотална, а е едса пети ден... благодаря ви много
*
Скъпа, Ана Мария, напълно те разбирам, но наи :bighug: :bighug: :bighug:стина няма как да се ориентираш за ситуацията само по усещания и симптоми. Само кръвния тест е някакъв по-сигурен ориентир какво се случва. Самата аз непрекъснато си повтарях, че само да ми мине пункцията и спирам да се притеснявам...познай дали се получи? Тц - отложиха ми трансфера за 5-ти ден и имам чувството на моменти, че времето е спряло...отпусни малко душата - друго не знам какво да ти кажа.