0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ти, dizi!  :D А колко време (горе-долу) продължи стимулацията ти?
*
Благодаря ти, dizi!  :D А колко време (горе-долу) продължи стимулацията ти?

12 дни от първи ден на лекарствата до пункцията, т.е.10 тъй като последните два дни нямах инжекции.
*
Аз също бях по дълъг протокол при Шефкетова. Стимулацията продължи 12 дни, на 15 ден беше пункцията. Аз започнах с пурегон 300,  после   и менопур. Доплатих близо 700 лв. за лекарства. osi_12
здравейте , във вторник бях на пункция без упойка, след пункцията започнаха спазми, обезболиха ме с но шпа, сложиха и свещичка. от тази свещичка започна повече да ме върти корем и получих разстройство. втория ден се успокоиха спазмите ми. вчера трети ден излязох да си свърша работа навън и ми се появиха колики по черва и корем та чак ми се повдига и имам студени тръпки, успокоявам се на моменти, след това пак ме започват. обадих се в клиниката казаха да отида ако продължат болките. някой да сподели ако е имал подобни оплаквания, че взех сериозно да се притеснявам да не са ме увредили. джипито по признаците изрази мнение, че колита ми се е обострил.
*
Amelia31, аз мога да споделя нещо подобно, което преживях след пункцията при предходното ми ин витро (в друга клиника).
В деня на пункцията и следващия ден така се случи, че ядох доста трудносмилаеми храни - варена царевица, цвекло и не помня още какво. Имах много силни болки на следващата вечер, но бяха по-скоро към стомаха нагоре. Споделих подробно с доктора (тъй като имах лека хипестимулация) и се оказа, че ми се е раздразнил стомаха от упойката. Дано да ти се размине бързо каквото и да е!
Miriam аз бях без упойка, и мен ме боли и около пъпа имам спазми и нагоре между пъпа и гърдите, сякаш са ми изстинали краката, мн е дискомфортно, и яйчниците ме болят и богдат на моменти и аз не знам вече какво да мисля. аз и като вървя сякаш ми опъва вътре. абе не знам какво става ама започнах да си мисля дали нещо не са ме перфорирали
*
Ясно. Аз би отишла до клиниката на твое място. Дано ти мине скоро и да имаш положителен резултат!
Момичета, никога не си позволявайте да подценявате каквито и да било болки след пункция. По-добре напразно да обезпокоите лекарите, отколкото да стане беля.

Амелия, надявам се да ти мине, но все пак отиди да те видят.
ще изчакам още 1-2 дни да видя как съм може и да съм настинала от краката, че аз мн боса ходя из нас и тогава ще отида, че трябва да пътуваме от пловдив. предния път нямах никакви оплаквания, интересното е, че и двата Я ме набождат от време на време, да не е от стимулацията с клостила, тъй като малко късно ми подейства този път с назряването на фоликули
Моля да споделите мнение за това какво се коментира на така наречения коментар след неуспешен трансфер. Имам записан час чак за следващата седмица, а на мен цикъла ми дойде, което означава че изтървам този месец.
Сега бях на естествен цикъл
Azman,отиваш на преглед и с доктора правите план ,на мен ми предложиха биопсия,след това хистероскопия.
Аз имам правена хистероскопия януари месец, февруари - биопсия, от нея не излезе проблем,
март извадиха 1 празен фоликул (на спонтанет цикъл), а сега април исках стимулация, но закснях с прегледа на 5 ден, защото рано ми беше тръгнал 1 фоликул. До пунцкията станаха 2 бр. пак на спонтанен цикъл, отгледаха ги до 5 ти ден и на теста нищо - отрицателен.
Също така имам имунологични, генетични и кариотип.
При Д-р Шефкетова съм и ме притеснява това, че средата на май ще излезе в майчински, с този късен час който ми дадоха изтървам малкото останало време което остава
Възможно ли е пак да ме накарат да правя биопсия ?
И аз съм при Шефкетова,моето мнение е да не бързате ,чуй какво ще ти каже доктора,може и да правите нова биопсия,може просто да е било малшанс.А и нали знаеш ,че има и други лекари освен Шефкетова,и аз като разбрах за бремеността и се притесних малко,но сега важното е да намерим причината и следващият опит да е нашият.
Така е, права си.
Но не искам да бъда опитното зайче на някой нов доктор.
От 2009 ходим по мъките, все нещо ни спира, се нещо става.
От както съм при Шефкетова за сега всичко изглеждаше добре, И тя самата ми харесва, в смисъл,  имам и доверие, харесвам я,  но ето че пак ударихме на дърво.
Не искам да изглеждам във вашите очи мрънкаща, просто споделям.
А ако не споделя с вас няма с кой друг.
Ще си чакам датата за часа и това, за сега друг вариант нямаме.

О ,не си мрънкаща,и аз минах по този път,исках всичко да стане сега и веднага :oops:
Но нали знаеш приказката за бързата работа,ето и аз си правя постоянно планове ,но винаги става нещо,първо биопсията лоша,след това хистероскопия и аденомиоза (която всъщност не ми дава мира),ето днес чакам цикъл за да си запиша час за 27-28 ,но така като гледам цикъм няма да има....с една дума плановете ми се объркват.А това за опитното зайче и аз си го мисля,но пък може новите доктори да са ни на късмет.
*
Азман, защо не опиташ да смениш часа  за по-рано и да запишеш директно час за стимулация, ако не е късно с оглед на МЦ? Коментарът да е в движение.
« Последна редакция: Април 19, 2015, 19:24:06 pm от Faith& »
По слънчевата страна на улицата
*
след  трансфер отказват други часове освен за коментар.
много разправии трябват, по телефона пък съвсем.
Права си pop4o, от 17 ти се боря по телефона, но не става и  не става, не ми дават по ранен час.
Днес пак звънях и обяснявах, че ще бъда в Сф вторник, сряда, но пак не стана да ми дадат по ранен час.
Явно ще трябва да се простя с минимум 150 лв за да отида специално за коментара.
Днес съм 2 ри ден от МЦ,  така че дори и да имам опция за стимулация я изпускаме.
*
Азман, щом си в София вторник за сряда да помолиш за час, пробвай се на място, ако не е късно, не виждам какво губиш.
По слънчевата страна на улицата