0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
момичета, как процедирате като си вземете заповедта от фонда - отивате в същия ден в клиниката на консултация с доктора ли и да обсъдите как ще процедирате, правите си изследвания на хормоните ли, как ????

Първо си запиши час за преглед и ако можеш, го съобрази и с цикъла. Най-добре е да отидеш на 2-ри ден и тъкмо доктора ще може да те прегледа и да прецени кога да стартирате. Носи си всички изследвания, които имаш и ако има нужда от още, доктора ще ти ги назначи.


mgstra тоест да отида като си взема заповедта съобразено с цикъла или мога и предния месец да отида съобразено с цикъла за да не губим време и да направя междувременно изследванията??
Амелия, ние с д-р Шефкетова се бяхме разбрали да отида на преглед на 9, 10, 11 или 12 ден от цикъла/ това беше цикъла преди стимулацията/, а когато ми дадоха заповедта просто я занесох в клиниката  и си тръгнах.
*
mgstra тоест да отида като си взема заповедта съобразено с цикъла или мога и предния месец да отида съобразено с цикъла за да не губим време и да направя междувременно изследванията??

Аз лично бих отишла преди да си взема заповедта, за да не се губи време. Чакането ме изнервяше много, исках да действам. Това ми даваше повече сили и не се замислях за отказване. Винаги имах план.


  Здравейте, след толкова месеци усилено четене, най-сетне се реших да пиша и аз. Вече съм пациент на клиника "Надежда" и се надявам да съм улучила темата. Имам една извънматочна бременност с отстраненатръба, после едно инвитро във Варна - неуспешно и се насочих към София. Преди седмица ми беше лапароскопията и ми казаха, че ако тръбата ми не е наред я махаме, след което ще правим биопсия на матката и втори опит... в болничния ми виждам, че пише   хроничен салпингит и оофорит. Моля ви, има ли някой, който знае в този случай може ли да правим инвитро? Помня, че ми казаха, че е махната тръбата, но не бях излязла от упойка напълно, а ще се побъркам докато ми дойде епикризата
Здравей, ана мария, аз правих ин витро на ЕЦ  4 месеца след отстраняване на двете тръби и беше успешно. Бях със същата диагноза и до колкото знам, течността в тръбата е като отрова за ембриончето. Сега след като сте отстранили този проблем ти пожелавам и моят успех!
Здравей и много блгодаря за бързия отговор. Почти си помислих, че са махнали и друго като четох диагнозата в нета. Радвам се, че при теб всичко е било О.к.. сега ме очаква биопсия, а преди във Варна ми правиха сонда, а не биоосия... дано всичко мине добре.... Благодаря ти!
Добро утро, момичета! Някой има ли представа за актуалните цени от биопсията до края на процедурата, защото с д-р Шефкетова караме крачка по крачка и за всяко нещо питам непосредствено преди него, а са доста средства все пак. Благодаря ви предваритено и успешен ден от мен...
*
това, което са ти правили във Варна и са ти казали, че е сонда, всъщност е пробен трансфер, който съм чела, че практикуват там, так ли е!?

ето ти тема за биопсиите да се запознаеш, мисля, че бъркаш понятията -  биопсии
*
Да,точно. Пробен трансфер  в АГ Варна,няма общо с биопсията в Надежда. :)
/www.mamaibebe.com][/url]
Много се радвам за теб desi_slava,вдъхваш ми надежда.Аз също съм с отстранени тръби.Правихме 1 ин витро на ЕЦ в Надежда, но беше неуспешно.Сега ще пробваме с лека стимулация дано да стане.
*
На 6 март, петък, от 19:30 ч. болница Надежда отваря врати за хубавата българска музика.
Осем песни за жената в МБАЛ Надежда представени от БГ ДУЕТЪТ на 6 март

Скъпи дами,
получихме мила покана от МБАЛ "Надежда" до нашите потребители по случай 8-ми март:

Цитат
Имам удоволствието от името на МБАЛ "Надежда" да Ви поканя на нашия музикален празник за жената.
Утре, 6 март, от от 19:30 ч. в МБАЛ"Надежда", ул. Блага вест №3 съвместно с БГ ДУетът ще представим
"8 песни за Жената" - музикален рецитал, комплимент за всички дами.


*
Привет,
Може ли малко помощ? Искам да си проверя резултатите от лабораторното изследване, но нещо ми дава грешка линка. Активна ли е тази услуга или не? Благодаря предварително!
Привет,
Може ли малко помощ? Искам да си проверя резултатите от лабораторното изследване, но нещо ми дава грешка линка. Активна ли е тази услуга или не? Благодаря предварително!

Доста време не работеше, от седмица я пуснаха наново, но трябва да си вземеш нова парола от регистратурата.
*
little_rabbit, благодаря ти за бързия отговор!
Бързам да се коригирам. Грешката е в моя телевизор. :) Успях да си проверя изследванията и ми олекна, че всичко е наред. Поздрави!  :D
« Последна редакция: Март 06, 2015, 12:29:51 pm от Miriam »
Всъщност, знам каква е рзликата между биопсия и сонда. Казвам само, че за едно и също се борим, а няма нищо общо между двете места... да не говорим, че във Варна никой не се е опитвал дори да търси някаква причина в неуспеха, още повече че имам едно раждане... както и да е. Идеята ми беше,че не са ми правили досега биопсия,но четох затова.Колкото до сондата,това,което ми казаха беше,че се измерва дълбочината н матката,за да знаели после колко и къде точно да сложат ембрионите.... само толкова
*
Ана Мария,всяка клиника си има собствени методи,утвърдени в нейната практика и с право ги прилага.Нормално е едни пациенти да не са доволни от едно,други- от друго. Все пак,трябва да имаме доверие на докторите си,нали.Без него,никакви изследвания не помагат. Всеки е в пълното си право да се обърне към специалисти,на които има доверие и както е видно,много от нас са сменили клиники за да достигнат до успех. Пожелавам ви ,скоро успеха да споходи и вас,независимо ,коя клиника сте избрали. :)
Това с празненството за 8 ми март е много мило! Браво! Понякога много съжалявам,че не сме от град с клиника по репродуктивна медицина,независимо дали сме пациенти там. не ми отива да съм клюкар,ама вярно ли ,че д-р Шефкетова е бременна :oops:??
« Последна редакция: Март 06, 2015, 19:07:23 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
Даааа, вярно е, оперира ме на 26-ти. Може би пети месец или начлото на шести, личи й...
*
,ама вярно ли ,че д-р Шефкетова е бременна :oops:??

 :lol: :lol: :lol: е, щом и ти като мъж си чул значи трябва да  е вярно
яко разискват състоянието и в синия форум
видях я преди няколко часа,  изглеждаше много усмихната, не съм се заглеждала по тялото и, а и смятам, че това са лични неща
« Последна редакция: Март 06, 2015, 19:51:16 pm от Тара »
Ех,Рачо ти от Бургас си разбрал,че д-р Шефкетова е бременна ние уж сме в София,а аз от тук разбирам  :lol: браво радвам се за нея много мила жена  :)