0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз не разбирам, защо трябва да се бърза толкова много,не е ли по-добре да се отстранят всички възможни причини преди следващ опит.И на мен ми е убийствено това пътуване по 800км.,за преглед 5мин.,но така е хубавите работи стават бавно и трудно.
*
Не винаги има какво да се отстранява. Просто не всеки опит може да е успешен. Затова и успеваемостта не е 100 %.
По слънчевата страна на улицата
milena8576 - не мисля, че бързам. Просто не искам да се протакват нещата. Времето лети.
А днес, а утре и месеца е минал. Ако има нещо за отстраняване ще мине още време.
Не мога да си го позволя
Мъжа ми не е целогодишно тук, а когато съм с него ми е по спокойно. Замине ли оставам сама и ще ми е трудно.
Faith& - Мислех го този вариант и ще се пробвам, пък ако стане стане, ако не, не. Нищо няма да изгубя, по добре да знам, че съм пробвала.
Даже си мислех варианта, да изчакам всички пациенти и да помоля за коментар, но не знам дали ще стане.
*
след трансфер на спонтанен цикъл, който е н-ти на брой чак много за кометиране няма.
за д-р Стаменов винаги има списъци за прегледите, като се запънат да ми запишат час настоявам да ме запишат в списъка, така поне знам че той е преценил дали ще коментираме или направо ще продължаваме.
не знам дали няма подобни и за другите лекари.
жените на телефона си изпълняват каквото са им казали, но няма как да преценяват подробности.
Естествено,че не винаги има какво да се отстранява,но психически е добре да се почине.
*
Здравейте,
Минавам само а споделя радостта си от днешния преглед - имаме си и в двата яйчника по 4,5 фоликулчета (ама аз нали съм малко гипс на стола и забравих да броя докато доктора ги изброяваше на сестрата  :D ), различни са от 10 до 14мм. Лигавицата също каза доктора, че е много добра. Продължавам с Puregon 200 и в сряда пак същото упражнение (хормони +преглед). Олекна ми да ви кажа, защото аз предното ин витро като го правих бях на 32г., а сега съм на 39 и естествено се чудех как ще тръгнат нещата. Това е от мен засега.
Успех на всички борещи се! Хубава и успешна седмица!
Много успех и късмет Miriam :)
pop4o - ? Благодаря ти за инфото
*
Чудесни новини,Мириам!!! :D :D Смело така,до края :D!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Благодаря ви от сърце!  :D
Здравейте,  момичета, рядко пиша тук, но редовно следя форума. Днес реших да ви пиша, за да ми дадете мнение. Днес ми е 14ти ден след ЕТ на 2 бластоциста, т.е. 19ти ден след пункцията. Направих кръвен тест и резултата е 2836 mIU/ml. Не мислите ли че е доста висок резултат. Не смея да се зарадвам направо. Звънях на д-р Персенска,  но не вдига ( ще продължа да звъня разбира се). Какво мислите има ли място за притеснение?
Не мисля че има място за друго освен за едно искрено честито, много хубав резултат за две бебчета. Успешна бременност  :D
*
slavena.t, единственото (и достатъчно според мен на този етап) сигурно нещо от тази информация е че си бременна! След прегледа при д-ра би трябвало да си отговориш на всички чуденки и мрачни мисли. Лека и безоблачна бременност ти пожелавам! :D

Напоследък често попадам на момичета с положителен кръвен тест, които се притесняват от високия резултат. На мен това през ум не ми е минавало честно казано.  8O
Благодаря ви много, момичета!!! Ще се опитам да съм по-спокойна. Пожелавам ви и на вас такива резултати като моите!!!!
slavena.t  преди 2 седмици и аз се притеснявах за същото. На мен на 14ден ЧХГ-то беше 1128 но при трансфер на 1 бластоцист. От спешния тел. на клиниката  ме убедиха, че всичко е наред, а по- късно и на прегледа се оказа че нещата са ОК. А при теб щом са върнати 2 - може щастието да е двойно :)
*
Двойно,двойно  ще да е  :lol: :lol:!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Привет и от мен,
Малко плахо се включвам, тъй като след днешния преглед и хормони нещата стоят по следния начин: 8 фоликула в десен яйчник с размери до 18мм, и около 7 фоликула (пак не ги преброих правилно  :D ) в левия яйчник с размери до 21 мм. Дотук добре, но доктора каза - "малко ти е нисък естрадиолът" - 717. И сега естествено чета и ми минават разни мисли за некачествени яйцеклетки във фоликулите...
Моля, дайте някакво актуално инфо по въпроса. Има ли и други като мен? Благодаря предварително! :D
*

    sianie1

  • **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
Момичета , може ли малко кураж и коментар за ЧХГ 21,87 на 14-ти ден от ЗЕТ на 2 ранни бластоциста? Благодаря ви! Забравих да спомена, че реф. ст-ти са за небрем. жени са до 3 IU/I.
« Последна редакция: Април 22, 2015, 18:56:20 pm от sianie1 »
Нема начин да нема начин!
Момичета , може ли малко кураж и коментар за ЧХГ 21,87 на 14-ти ден от ЗЕТ на 2 ранни бластоциста?
Има родени деца с такива начални стойности, но с времето ще си покаже. Нали са ти казали, да направиш тест, за да провериш удвояване на ЧХГ. Успокой се, на правилния път си, ще се справиш.
Момичета има ли информация доктор Шефкетова до кога ще работи.
И аз се интересувам за д-р Шефкетова