0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Успех и от мен, naskomimi!
Стискам палци, за успешно размразяване на ембриончето и успешен трансфер в неделя!
А за Силистра  :oops:, и аз не знам лаборатория, нищо че родом съм от там! Но ще разпиташ, все ще има! :)

*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Успех и от мен, naskomimi!
А за Силистра  :oops:, и аз не знам лаборатория, нищо че родом съм от там! Но ще разпиташ, все ще има! :)

То че ще има е ясно, но доколко ще е надеждна е въпроса. Ще видим - ще го мисля в крачка. Само всичко да е наред за трансфера, пък...


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Naskomimi, ако всичко е наред с ембрионите и стигнеш до трансфер, кръвен тест спокойно можеш да направиш на 10-ти ден и ще има коректен резултат.
На мен ми се наложи да пътувам в чужбина на 10-тия ден след трнасфера и теста го направих на 8-мия ден по принуда, за да мога да се консултирам и с доктора преди да тръгна. Резултата беше положителен и все още е  :)


тя ми каза да не го пия 3х2, а 3х1, което е още по-малка доза
Ей, тази доза 3х1 е много подходяща за мен. Ако знаех, че може, щях да слагам по-малко Утрогестан.
*
Искам да напомня на недоволната пациентка по-горе, че Малинов и Надежда отдавна са различни клиники.
*
Naskomimi, ако всичко е наред с ембрионите и стигнеш до трансфер, кръвен тест спокойно можеш да направиш на 10-ти ден и ще има коректен резултат.
На мен ми се наложи да пътувам в чужбина на 10-тия ден след трнасфера и теста го направих на 8-мия ден по принуда, за да мога да се консултирам и с доктора преди да тръгна. Резултата беше положителен и все още е  :)

Naskomimi, аз също съм правила кръвен тест на 9-ти ден след трансфер на 5-дневни ембриони и резултатът беше положителен с категорична стойност. Спокойно може да си направиш теста в дните преди заминаване.  Желая ти успешен опит!  yahoo_17 

10-ти-11-ти ден е идеален за тест за случая на Наскомими.
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Благодаря ви, милички!
Страхотни сладури сте всички и много ме подкряпете!  :youwoman:
Нещо много съм се спекла...цяла нощ не мигнах и само сънувах ембриолозите, клиниката, ембриончетата ми... :( Не знам защо така се притесних изведнъж - вместо да се радвам, че на трети ден ембриончето ми се дели нормално и че напомних за размразяването на другото на трети ден....СТРАХ МЕ Е..... :( Да не се обърка нещо...

И се чудя сега - дали все пак утре ще ми се обадят ембриолозите? Знам, че понякога звънят и те викат до 30 минути за трансфер. Аз им казах, че ще пътувам от Пловдив и са около 2 часа път. Затова се уговорихме за 12 да ми бъде трансфера. Аз трябва да тръгна към 10 ч. ....дали дотогава ще ми звъннат, за да кажат дали всичко е наред и да тръгваме? Или аз да ги търся?


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
По повод публикацията на Molly71 и това как д-р Стаменов бил на настроения и никой не помнел случая ѝ.
С д-р Стаменов работихме за бебе от 2010 до 2012 г. Винаги е бил учтив и добър с мен и е помнел детайлите за случая ни. Аз пък винаги бях позитивно настроена и нещата се получиха.
Радвам се на най-красивите деца на света ;)
По повод призива на Моли да бягаме от клиника Надежда и отговора на Боги:
Та ние какво - да си върнем децата с рекламация,заради лошото "обслужване"
Когато не си доволен от една иначе толкова успешна клиника,случаят ти е частен.
Отиваш си в друга и би могла да се оплачеш пред самия доктор Стаменов,като шеф на клиниката и лекар,занимавал се с твоя случай.
Но да ръсиш жлъч тук в тази тема,намирам за проява на твърде лош вкус.А и тези емоции не са подходящи за човек,на който му предстои да се бори и моли /евентуално/ за детенце.Имам в предвид,че не помагат.Нужна е друга нагласа,но не тук е мястото да обяснявам.
*
Добре е въпросната Моли преди да напише откровенни лъжи малко да беше помислила, че точно в тази тема всички знаем от кога Стаменов няма нищо общи с Малинов примерно и ако действително му е била пациентка до 2014 щеше да знае, също какво му е отношението към пациентите (предполагам се случва да е каквото повикало такова се обадило), колко и как помни и прочие неща, за да не обръщаме внимание чааак толкова на някой решил да пише, но то и за лъжата се иска малко акъл. И как така пациентка до 2014, пък от миналат гоина се преорентирала ?
Един съвет Моли- друг път по-добре си скалъпвай клеветите, за да не ставаш смешна .... макар и анонимна.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Относно поста на molly71, в началото го подминах, помислих си, че няма никакъв смисъл да се коментира, защото подобна позиция е лишена от смисъл в няколко посоки, но щом подхванахте темата, да си кажа и моето мнение  :).

От всичко казано, се вижда една недоизяснена лична позиция. Не разбирам как е възможно някой години наред да отделя пари и време за процедури при положение, че няма доверие в лекаря си. И не става въпрос само за конкретния лекар, чувала съм подобни изказвания и за други специалисти и клиники. Като не си доволен, потърси друго място. Пет години е страшно много време,  molly71,
за да си изясни човек иска или не, да е някъде!
След поредица неуспехи, логично е човек да се изпълни със съмнения, миналото лято имаше период, в който не бях докрай убедена дали съм в правилната посока. Тогава първо направих консултация с още един от лекарите в клиниката, а след това - с още двама водещи лекари на други клиники в С-я, с цел да събера допълнителни мнения и информация. Ами, по някои въпроси мненията се припокриваха, по други - не. Но важното е, че си изясних при кой лекар искам да продължа, всъщност останах си при лекарката, която посещавах и до момента  :).
За пътуването отдалече. Тъй като съм пациент на клиниката от няколко години и съм на прегледи всеки месец, не виждам как щеше да ми е възможно, ако не живеех близо до С-я, в противен случай щях да се обърна към друга клиника, има достатъчно лекари в страната.
А твърдинието, че преди няколко дни някой ти се е обадил от името на клиника Малинов, е напълно несъстоятелно, защото отдавна Надежда и Малинов не са една и съща клиника. Болница Надежда се намира в самостоятелна сграда от януари '13г. и има новоизградена компютърна система с  информация за пациентите. Случи се така, че моя приятелка (правила успешно Ин витро през '11г.) искаше да направи една справка за процедурата си от тогава, отговориха и' че нейните данни не са въведени в новата система. Може да ги потърсят, но ще им трябва време да намерят данните в архив .... В тоя смисъл, струва ми се комично даже твърдението, че някой е звънял за незаплатено задължение от преди няколко години, при това за 200лв. :)

molly71, пътят за справяне с репродуктивните проблеми често е много болезнен, донякъде мога да разбера настроението ти, но овладей емоциите и щади психиката си.
Пожелавам ти да намериш своя лекар (клиника) и скоро да сбъднеш мечтата си! 
« Последна редакция: Юли 26, 2014, 23:11:56 pm от marsi »

*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро, мили момичета!
Аз пак не спах цяла нощ, сънувах ли, сънувах....ембриолози, Шефкетова.../не знам защо сънувах, че Шефкетова ще ми прави трансфера....то наистина може би ще е тя или Райков, че д-р Персенска нали почива в неделя, а д-р Стаменов е в отпуск.../ Страшно ми е притеснено...

И така и не разбрах дали ще ми се обадят ембриолозите...По принцип на вас ви звънят в деня на трансфера, за да ви кажат в колко часа ще е, нали?
Онзи ден на трети ден като ми се обади ембриоложката и ми каза, че ще ми звъннат в неделя, но аз й казах да имат предвид, че пътувам от Пловдив и ще ми трябват 2 часа време за път...няма да мога да реагирам за половин час, както са викали момичета...
Така че се разбрахме тогава трансфера да ми е в 12 ч. Аз ще тръгна към 9.30 за всеки случай...Но в такъв случай сигурно няма да ми звънят ембриолозите, за да ми кажат дали всичко е наред и дали да тръгвам? Едва ли ще ми звъннат към 10ч. два часа преди трансфера...И не знам...ще тръгнем, пък дано всичко е наред и са ми здравички и двете ембриончета и да си ги прибера и двечките...
Ще се побъркам от притеснение...
:?


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Успокой се,най-важното в момента е да си спокойна :) ще ти се обадят ембриолозите все по някое време,успешния ми трансфер го направи д-р Райков,а не Персенска :lol:,така,че спокойно той е много готин,а и Шефкетова :)
Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    desi4ka

  • **
  • 127
  • Любовта ще спаси света !
Успех :rainbow: и късмет , naskomimi! osi_9
здравейте,искам да попитам тези който сега правят тест за бременност и излезе положителен,кога ви викат на първи преглед,при положение че излизат в отпуск.Нека сподели някой който е запознат,на мен ми предстои да правя тест след два дни и се притеснявам ,ако е положителен,нали след седмица трябва да отида на преглед,а нали лекарите ще бъдат в отпуск,дали ще пренасочват на някъде другаде?
Моят положителен тест беше на 21 и ме викат на 31.07 Предполагам ,че или ще те викнат на 20 .08 когато е първия работен ден след отпуската или ако има дежурен лекар той ще те прегледа .При всички положения честито и успех .
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте, момичета!
Благодаря за стиснатите палчета!!! Дадоха резултат! Сутринта в 9 и нещо ми се обадиха ембриолозите, за да ми кажат, че и двете ембриончета са добре и са хубави бласточистчета!  :D
В 12 ч. ми беше първият и надявам се последният трансфер! Двете ми ембриончета са вече на топло и се надявам искрено да им е уютно там вътре и да не се пускат в близките девет месеца.

Иначе правилно съм сънувала Шефкетова - тя ми направи трансфера. Мила беше и искрено ми пожела успех. Само дето аз пак се изложих с тази вода. И при четирите ми инсеминации всеки път си казвах, че другия път няма да се оливам толкова и все се излагам. Все ми се струва, че не ми се пишка и се наливам, а то после изведнъж като слезе течността надолу......едва издържах тези 20 минути на леглото след трансфера..Толкова много ми се пишкаше! Акушерката ме пита след трансфера дали искам да пишкам, но аз казах, че ще търпя, защото ме е страх. Те се усмихнаха и казаха, че ще дойдат след 20-тина минути. Първите 10 ги изкарах добре, но последните....Това да ми е за урок, но се надявам да не ми се налага поправителен!

И така, момичета!
Целувам ви и стискам палци на всички за процедурите, а на мен ми остава да се моля всеки ден и да гледам повече да се пазя и лежа!


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
naskomimi, много късмет  :goodluck: