0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #60 -: Април 06, 2012, 15:18:29 pm »
А смятате ли за удачно да се отиде на море с дете на около годинка, или да не си правя излишни мечти за това лято  :lol: :lol:
Все пак има към 500 км. дотам.
Ооо, сетих се, и петолъчка трябва се минава и натоварения трафик след Стара Загора  8O :( - май сама си се отказах :)
Защо да не отидете ние миналото лято ходихме с децата големия беше на 3годинки а малкия беше  на 3 месеца и мога да кажа 4е не сме имали никакви проблеми даже си изкарахме доста спокойно а си представях кошмарна седмица и да се върна по уморена
   А по темата бяхме на Албена в хотел КОМ олинклузив и наистина останах очарована до плажа ходихме с колата тъй  като е на около 600м от плажа но аз предимно вървях пеша с количката с малкия а баткото с баща си с колата...като цяло много ми хареса спокойно и тихо а и имах 4увство че хотела беше пълен със семейства като нас с деца
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #61 -: Април 06, 2012, 15:26:24 pm »
Лис, станцията на МС в Слънчев бряг е хубава да, за деца перфектна. Ние сме ходили 2 години там. Втората бяхме в апартамент, защото и племенницата беше с нас, та нямаше как да се съберем в стая, но вие сте за апартамент така или иначе. Не си спомням точно, но някъде към 80 лв. беше нощувката със закуска, като доплатих за нея за закуска. Иначе е супер, защото е оградено, плажа си е само за станцията, обед и вечер готвят в ресторанта, цените са народни, мисля че е добро място. Не се бях сетила докато Мая не писа. Пробвай там.
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #62 -: Април 06, 2012, 15:32:56 pm »
Стефи, вдигнали са цените, сега апартаментите са по 100 и 110лв със закуската. Ние първоначално мислехме двойка да резервираме за това лято, но са променили условията и вече се плаща за деца над 3г - 50 на сто от цената на редовното легло и то излиза малко по-евтино от апартамента, та няма смисъл. Всъщност цените са според периода, от 01.09. са по-ниски, има ги качени на сайта.

Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #63 -: Април 06, 2012, 15:37:18 pm »
Моето дете /сега на 5 години/ е влюбено в Албена и ние щем-нещем вече трета поредна година ще ходим там. Кзавам щем-нещем просто защото ни е поомръзнало, не защото не сме доволни и ние с баща му. Били сме в "Лагуна бийч" и "Добротица" и тази година пак избрахме "Добротица". Ако трябва да препоръчам хотел там - той ще е. По-спокойно, защото е по-малък, а също е до плажа, както и другия. Ол-инкузив е удобство, когато си с малко дете, иначе аз не съм голям фен на този тип "изхранване". Като цяло в Албена е удобно и спокойно, когато си с деца. Вярно, цените са височки, но така е по нашето море с ол-инклузива. След като малкия е доволен и щастилив и от зимата ми е заговорил за пустата Албена, решихем пак да сме там. С ранна резервация платихме по 86 лв. на ден на човек /възрастен/ - включва спане, цял ден ядене на корем и безплатни български напитки, кафета,сокчета за децат, сладоледи и други лакомства около басейна, както и чадър и шезлонги на плажа пред хотела. 1 дете до 12 години, ако не се лъжа, е напълно безплатно. Както казва мъжа ми, пари ще ни трябват само за гориво и за батутите и количките в луна-парковете из Албена. Миналата година го съчетахме с посещение в Делфинариума, а тази, живот и здраве мислим да видим градината в Балчик и може би до Калиакра да отидем.
« Последна редакция: Април 06, 2012, 15:42:25 pm от hope-love »
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #64 -: Април 06, 2012, 15:39:19 pm »
Много ми хареса и станцията на МС на Слънчев бряг.
И на мен ми допада идеята да сте ми наблизо  :)

пп Св. Влас не ти го предлагам, защото, въпреки че сме близо до морето, придвижването с деца е трудно, заради инфраструктурата /много стръмни и тесни стълби/, а и плажната ивица е тясна. Иначе, ако не държиш на плажа - добре сте ни дошли  :D
« Последна редакция: Април 06, 2012, 15:46:22 pm от Елфи »
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #65 -: Април 06, 2012, 19:07:26 pm »
Jbrul, взех сериозно да се замислям, за хотела дето го препоръчваш. Аз така и така съм любител на южното черноморие, а на Царево на млади години ми беше най-хубаво ;), но си спомням, че ходехме на плажа на Арапя, че този на Царево не беше хубав. Как е плажа на този хотел, на снимка е ОК, но в действителност?

Плажът е хубав, ако питаш за пясъка - ситен пясък, подобен на този на Слънчев бряг...може би малко по-едър да е. Не е като на Лозенец примерно, или камънака на "Елените". Иначе е чисто, беше и спокойно когато аз ходих. В пиковия сезон сигурно е по-населено, но ивицата е доста широка, не мисля че и тогава е проблем. Останах с впечатление, че ивицата пред хотела се ползва предимно от гости на хотела, въпреки че всеки който иска може да отиде. Явно самото място не предполага да ходиш там само на плаж, което за мен е добре в случая  :lol:

НА МС в Слънчев бряг не съм ходила от 2003-а, ама сега като се замисля - наистина е подходящо за почивка с деца. Тогава хич не ми хареса, защото на 23 години...чудехме се в коя дискотека да усъмнем и си виках " Това пък егати пенсионерското местенце...".  :lol: Ама променят се нещата...

off По повод недоразумението, че някой не свързва съкращението ДРЗ със събитието, въпреки че знае какво е Ден на репродуктивното здраве... Аз да си призная, че три месеца четох за хранене и захранвеане и като попаднех на съкращението АБКМ - грам не стоплях, че става дума за "алергия към белтъка на кравето мляко"  :oops: хем съм наясно с понятието. Понеже все го срещах в контекст някъде по въпроси, които не ме засягаха пряко - четях "по диагонал" и минавах на следващия пост. Накрая от любопитство пуснах АБКМ в Гугъл и като ми излезе какво е бая се смях на малкото си акълец...  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #66 -: Април 06, 2012, 20:30:50 pm »
Аз също препоръчвам станцията на МС в Сл.бряг, нашите приятели от години само там почиват. И така всяка вечер сме заедно.... И децата се чувстват добре, базата е подържана а цените не са високи.

Фирмените банкети са основно в Созопол, в хотел Селена http://www.hotelselena-bg.com/index.php.
На брега на морето, храната е супер, стаите също. Колегите от вътрешността (нали Хемингуей е казал, че всичко което е далеч от морето е провинция, та за това :lol:) с малки деца им резервираме там и казват, че е супер.

Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #67 -: Април 06, 2012, 22:38:41 pm »

b]off[/b] По повод недоразумението, че някой не свързва съкращението ДРЗ със събитието, въпреки че знае какво е Ден на репродуктивното здраве... Аз да си призная, че три месеца четох за хранене и захранвеане и като попаднех на съкращението АБКМ - грам не стоплях, че става дума за "алергия към белтъка на кравето мляко"  :oops: хем съм наясно с понятието. Понеже все го срещах в контекст някъде по въпроси, които не ме засягаха пряко - четях "по диагонал" и минавах на следващия пост. Накрая от любопитство пуснах АБКМ в Гугъл и като ми излезе какво е бая се смях на малкото си акълец...  :lol:

Хахаа, аз направих абсолютно същото!
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #68 -: Април 09, 2012, 10:19:50 am »
Тази година Ники за 3 път ще ходи на море. Още 2010 нашият тати намерил в нета реклама за ранно записване в Равда. Цената (която е мнооого определяща за нас) му се видяла абсурдно ниска. Но решихме да рискуваме. Смяната беше от 02.09. за 7 дни платихме 200 лв. В пакета влизаше закуска и вечеря. Хотела на 5 крачки от плажа. На малката носех готови пюрета и термокана за млякото и кашите. Миналата година пак бяхме там, но от 29.08. В къщи готвих и заварявах буркани с ядени и .... си ги изхвърлих ей така. Не яде и не яде това моето на морето и това е.
Тази година много рано обявиха цени и съответно рано свършиха местата за септември. Та ще отидем преди сезона - от 11.06. Още страдам, че изпускам ДРЗ, ама това е друга тема. Надявам се да не умрем от студ само. То аз де, те ония моите и двамата са от клана на белите мечки. :lol:
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #69 -: Април 09, 2012, 16:42:39 pm »
Ами, Пеше, обадете се да направим едно парти по случай ДРЗ, ама на Равда  :wink:
Моя мъж няма отпуск и вероятно също ще пропуснем!
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #70 -: Април 09, 2012, 20:41:58 pm »
Съгласна съм за едно ДРЗ на морето!
В Равда има страхотни заведения, а после които иска може и в къщи да остане!
До Несебър и пеша ще се приберем :

Соори за спама  :oops:, но ще е хубаво да съчетаете почивка с едно събиране с виртуални приятели.
« Последна редакция: Април 09, 2012, 20:43:30 pm от stoeka71 »
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #71 -: Април 09, 2012, 20:45:47 pm »
Соори за спама  :oops:, но ще е хубаво да съчетаете почивка с едно събиране с виртуални приятели.
Ако се заформи такава среща, и аз съм на линия  :D
Ей, тва от модератора по-голЕм спамър нема  :lol:
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #72 -: Април 09, 2012, 20:51:20 pm »
абе я вземете като начало се вижте там по комшийски, а ние август като дойдем да сте подготвени :lol:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #73 -: Април 09, 2012, 20:51:36 pm »
Жеки, ти шъ одиш у Аськуу ма. :P
Верно само спамим. :oops:
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #74 -: Април 09, 2012, 20:54:36 pm »
айде бе, то па и тук да си мерим приказките, нали това е ЕДИНСТВЕНАТА тема дето можем да си бъбрим, то не остана друго място.... :P
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #75 -: Април 09, 2012, 22:43:13 pm »
А някъде около Филибето нема ли? Че май море таз година няма да видя :(
Всъщност Хасково колко далече е от Пловдив. Освен да се вдигна с малкото ремарке :lol:  Много ще ми е интересно  :D


*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #76 -: Април 09, 2012, 22:44:54 pm »
Всъщност Хасково колко далече е от Пловдив. Освен да се вдигна с малкото ремарке :lol:  Много ще ми е интересно  :D

само на 78 километра е :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #77 -: Април 09, 2012, 22:52:57 pm »

Всъщност Хасково колко далече е от Пловдив. Освен да се вдигна с малкото ремарке :lol:  Много ще ми е интересно  :D

И на Благовест няма да му е скучно:)))))
Ще е пълно със зачатски деца, баби, татковци на разположение:)
*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #78 -: Април 09, 2012, 22:58:18 pm »
Спамърки такива, кажете сега какво мога да правя с дребното на Боровец, ако не ми се ходи чак до Варна!

*
Re: С деца на море, планина, къде- 2012?
« Отговор #79 -: Април 09, 2012, 23:00:25 pm »
Спамърки такива, кажете сега какво мога да правя с дребното на Боровец, ако не ми се ходи чак до Варна!
Е, не ти се ходи, колко да не ти се ходи, ей го де е Боровец, ей я Варна  :lol: