0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ей това му е единственото предимство, че мъжа ми го няма. И без това не сме в прекрасни отношения напоследък, да се чуди човек кога успяваме да се видим, че и да се скараме, ама така е като не се познаваме:):):):)

И аз с нетърпение чакам майка ми и семейството на брат ми:) Нищо, че децата са лепнати за мен, поне ще мога спокойно да си измия зъбите и да се наспя за 2-3 нощи:) А и много обичам по празници да ям:)
Най-важното е обаче, че ще им светят очите от щастие като си получат подаръците и от пълната ни къща:):)
*
Лиско, аз те разбирам какво е да си без мъж по празниците, моят баща беше моряк.
Не съм по празниците. Така е били у нас, все сами с майка ми двете. И баба от време на време, защото забележете синът й, брат на майка ми и неговото женище не давали на баба да идва у нас.
Семейството на мъжа ми са пък по празниците, но той не е  :lol:, което за мен е супер. Ето, те си нагласили коледно дома си, ние не. Добре, че са на много километри, каниха ни, но ние няма да идем.
Миналата Коледа р  :lol:екох да направя салати, ей цял ден отиде, мерси. Тази няма да правя. Ах, каква мързелива свекърва съм.

В нашето семейство аз съм загубената и забравената. Мъжът помни като слон, аз 5 секунди. Ето, снимка на зъба съм си направила, но не мога се организирам да отида до зъболекаря, а даже вече не помня къде я сложих. както и друг път съм споделяла, мъжът ми има по - добра интуиция от мен и по - добре гледа детето.






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
свате, сватеее те по калъп наще бе. вчера:

аз Добромир лично съм го наблюдавала как му се говори нещо, а той изобщо не те слуша. :)
отстрани се вижда много ясно.

да са им живи и здрави майките на нашите дечица, че иначе не знам...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Jbrul, е това наистина е прекалено вече. И да чуем такива новини, имаш си 1 милион смекчаващи вината обстоятелства. Успя ли да идеш на лекар все пак?
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Разведрихте ми деня с тези коментари за мъжете. И на моя му повтарям като развален грамофон, той пък чак се нерви че повтарям и накрая все нещо пропуснал.Иначе ние с малкия нещо предадохме фронта точно пред празниците. Той е хремав, а мене ме боли гърло. Все се надявам хремата да е от зъби, ама знае ли човек. Подули са се местата на кучешките зъбчета, дано е това и не го мъчат много.
*
Весело изкарване на празничните дни, мили момичета!

Мир, топлина и любов да има в домовете ви!


ra4O, пропускай написаното за мъжете! И на жена си не давай да го чете! Излишни и опасни идеи да и идват само... :D
*
Най-забавната част е, че мъжете се мислят за глава на семейството  :lol: ( Бийста да не чете, а ако е прочел, да не казва на мъжа ми ).

Весели празници на всички - всекиму според желанията  - кой само с половинката, кой с цялата рода. Аз обичам пълна къща по празниците (и не само) и смятам така да се веселя  :D
*
Слагам и моят мъж в числото с помнещите по две минути :wink:

Вчера заминахаме за Кюстендил, времето прекрасно. По мое предложение останахме да спим там, да се видя с братовчедите ми.
Днес ставаме и какво да видим сняг, но не много. Тръгнахме си доволни и щастливи, докато стигнахме до Симитли. Колона 10 км. от спрели автомобили. Затворили проход Предел. Ама то не може без приключения. Повисяхме час и половина докато го отворят и газ към Банско. Тук има много сняг и продължава да вали.
Това виждам от прозореца ни :wink:

Обичам такава зима :D


Баба лека и пръст ни направи задружно семейство. Докато тя беше жива все на село ходехме за Бъдни вечер, Коледа и Великден. Години, които никога няма да забравя. Май аз ще съм наследник на тези традиции. Все гледам да организирам родата за някакви срещи.

*
Re: Седмицата в която ще дойде, кой?-Дядо Колед
« Отговор #108 -: Декември 22, 2011, 18:18:48 pm »
Добре де с командите кратки и ясни, ясно, ама мойтУ и бележки да му пиша какво да купи и пак половината неща забравени. На това какво му се казва, че нИзнам вече.

Снощи ни сюрпризираха родителите на мъжът ми, че баща му ще влиза в болница след Коледа, нещо май май не са на добре нещата там. Та отсега знам какво вайкане и мрънкане ще е на Коледа, защото те са просто от тази порода хора /вечно мрънкащи и оплакващи се от всичко и всеки/.

Иначе ние с Тони броим дните до идването на дядо Коледа. Уж преди да напишем писмо имахме едни мераци за подаръци, после като го писахме други, а днес като го припитах трето. Припомних аз какво е искал от писмото, та се съгласи /вече са купени, къде ще иде/, но да напомня аз, че като го гледам от сега започва да заприличва на татко си  :wink: :D


Моят баща, вуйчо и свако бяха моряци, но това не ни пречеше да се събираме, тогава по НГ.
Весело и безгрижно беше, дядо ми лека му пръст, беше причината за всичко това. След втората женитба на вуйчо ми лека му пръст, всичко това се прочени тотално и завинаги за огромно съжаление на всички ни.
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 18:21:47 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Уффф моя е непоправим случай. Мога книга да напиша.

Жбрулка миличка дано си успяла с прегледа. Ама и ти явно много си му отпуснала края. След празниците го стегни малко човека. А сега се наслаждавай на предстоящите дни.
Моя мъж имаше гадния навик като ми вземе колата винаги да я връща с празен резервоар. Е това наистина ме изкарваше от равновесие! Обикновено изписва колко км остават, но последния път видях ---  8O От тогава не се е качвал на нея  :lol:

Днес беше първата ни осъзната среща със снега. Малката пощуря от сутринта. Само блъскаше по прозорците. Бях й купила шейна за Коледа, но се наложи да дам подаръка по-рано  :lol: Изкарахме половината ден по улиците. Всички ме обявиха за луда. Изкарахме си страхотно! Какво не бих дала да виждам всеки ден тия грейнали очички...

Аз да се похваля. Дядо Коледа подрани и с моя подарък. Имам си сушилня. В миналата седмична четох коментарите за Беко и взех такава. Дано и аз остана доволна  :D
*
Ама чета и не мога да се начудя.какво значи да ви мислят за луди.Те не си ли спомнят тяхното детство?Моето например зимата минаваше половината ден на пързалки с шейни.

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ама чета и не мога да се начудя.какво значи да ви мислят за луди.Те не си ли спомнят тяхното детство?Моето например зимата минаваше половината ден на пързалки с шейни.

И моето:)

Дори си спомням, че от детската градина брат ми идваше да ме прибира с шейната и когато нямаше сняг:) Дърпаще ме по асфалта:)
Е, това беше преди да започнем да се бием за всичко:))))))))))))))

Аз стана 2 седмици разглеждам в и-нет за шейни но май ще мина на вариант да търся някой да ни направи тройна. То може и по ефтино да ни излезе. Три дъски и 4 винкела ама ще видим кой ще е късметлията:) Някой от братовчедите ми:))))))))))
Ники е натиснал нещо на компа и ми беше изписало "Информирай Модератор"
Да знаете - не ви информирам, детето си играе с форума.
[/url][/url]
*
:lol: Айде още едно хакерче на компа  :lol: Откога се опитвам да напиша нещо, ама нъц  :lol:

Тъй като Диляна беше в скута ми, успях да попрочета постингите само от последната страница, като тя изкоментира половината аватари  :lol: На Джам е "ам", на Лис "бау-бау", на Елфи е "пис пис", а на Ники "биби"  :)

Моето детство зимата също минаваше почти по пързалките  :D Никога няма да забравя колко хубаво беше! Дори на училище съм ходила пързаляйки се с найлон под дупето  :lol:
Учих до 4ти клас в училището в село. Нашата къща е 3тата над училището /вече го няма за съжаление/. Имах една съученичка, тя пък живееше малко по-нагоре от нас. Сутрин минаваше през нас да ме вземе и двете с найлоните и чантите на гърба ходихме на училище  :lol: Боже какви спомени имаме и с носталгия си спомням за тях и за това, че нашите деца никога няма да ги имат. Не и такива.

Днес почти ме обявиха за безрасъдна майка, понеже съм извела детето в тоя сняг и вятър /във Варна бяха слаби/. Диляна беше облечена добре, количката с дъждобран. Вярно че не срещнах друга майка с дете по пътя, ама не беше пък толкова студено. Да не е завалял червен сняг, или да е - 15 градуса?  

Аз приключих с направата на всички дози коледни сладки  :D Мини, благодаря за страхотните рецепти  :D Днес последно направих още една доза меденки, но не ги лепих, а ги изрязах с подходящи за Коледа формички и с различни глазури. Добре, че Диляна спа 2 часа, та успях.

Опаковах и подаръците. Може да се каже, че съм готова  :)
Утре стягам багажа и изчезваме към село за няколко дни. Надявам се там да има сняг  :D и Диляна да види що е то  :D

Хубава вечер ви желая.
И ако не успея да пиша отново, Весела Коледа на всички! Нека домовете ви бъдат с много топлина и приятни емоции! Бъдете здрави!
 :bighug:
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 20:45:29 pm от Eли:) »
Момичета, някоя от вас да знае телефонът на ортопедичния център в Горна Баня? Трябва ми, за да запиша час на бебето при проф. Владимиров.
Мъжете са си мъже - не им се сърдете  :lol: :lol: :lol:
Моя мъж просто се абстрахира от гласа ми и изобщо не чува даже и че му говоря  :oops: Ами теле/ц/ бре - кво да говорим  :wink:  :lol: Ядосвам му се мноооооого честичко, ама пък кой ли ме отразява  :wink:
Да са ни живи и здрави - нали ние сме си ги избирали  :wink: Пък който не е закъснял и може - нека да променя навиците им  8) Не е невъзможно, но изисква доста време и нервички!

Да пожелая на всички ви весели празници, здрави дечица и родители, които да се радват и грижат и за украси и за софри и за подаръци  :lol:

Здраве да е - другото са бели кахъри!!!!!!!!!
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Барбароне....само това искам здраве!
Нашия татко 4ден, аз от вчера, херпес, кашлица
Ще направя една доза мед и лимони и няма да се дам!

Зимата, обожавам я!
И аз имах щастието да отрасна на село!
Снега понякога стигаше го кръста ми, дори в училище
ни даваха почивен ден и отивахме всички класове с
шейни и найлони на една месност с височина над селото ни
и така 4-5 часа такава игра, червени бузки и безгрижие!
А с брат ми и татко, когато снега беше най-много си правехме
нещо подобно на иглу в един ъгъл пред портата!
Много топли спомени, благодаря ви!

Лисе, пропуснах вчера, съжалявам за лошото отношение на очната лекарка!
Момичетата са прави, ако ти се занимава подай жалба...

Във връзка с лошо отношение, на мене онзи ден така ми се сопна продавачката
в магазинчето до нас...седях, гледах я и я попитах "Кара ли ми се?"
Ще им се не види, принудена съм при спешна нужда и поради разни причини
да купувам неща от първа необходимост там, дори само и един бонбон да взема,
пак трябва да са поне вежливи!Никога не съм повишила тон, поздравявам
и децата така уча...
Не знам сбъркана ли съм, но това е едно от нещата които ме огорчават,
обидно отношение и никакво толериране, за нищо!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Ужасната ми предколедна седмица продължава. Снощи взимам Мия от детската градина в 7 без 20 и учителкта й с невинен тон ми казва: Нали знаете, че утре трябва да донесете малко подаръче за тържеството...казах й, че за пръв път чувам. През ден ми искат пари за нещо, но за това не се сетили да ми кажат. То можело и нещо символично. Символично, несимволично -къде по дяволите да го намеря в 7.30 вечерта. На всичкото отгоре мъжът ми беше на тренировка, майка ми живее далече от нас, няма на кого да я оставя, за да отида до мола примерно. Полудях. Детските магазини около нас всичките затворени по това време. Видях, че една книжарница работи. Оставих я вкъщи и на бегом до книжарницата. Купих някакви малки неща и Слава Богу спасихме положението. Но ако не беше отворена, какво? Как могат да ме поставят в такова положение? Тази сутрин си го отнесе и другата учителка, която пак ми постави ултиматум за някакво плащане. Тя се оправда, че разбираш ли имало писмо до Дядо Коледа и аз как не съм се сетила?! Миналата година изрично казаха да не носим подаръци, за да не се дразнят децата и им бяха приготвили лакомства. Как да се сетя, че сега им е хрумнало друго....То не било толкова важно. Как да не е важно? Ако само тя е без подарък. Възмутена съм и този път им го казах в прав текст. Тяхната безотговорност е свръх всичко.
<br />[link=http:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
meshko, от сърце ти пожелавам тези неприятни емоции да се отмият бързо в следващите дни и да се радвате на хубава снежна Коледа!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Мъжете са си мъже - не им се сърдете  :lol: :lol: :lol:
Моя мъж просто се абстрахира от гласа ми и изобщо не чува даже и че му говоря  :oops: Ами теле/ц/ бре - кво да говорим  :wink:

Ох и аз съм телец и съм отвеяна на моменти. Забравям на моменти, та за Коледа чакам добрия старец да ми донесе Гинко прим - смарт  :jump12:

А за детството - аз не съм израснала на село, а в центъра на София, но мога да ви уверя, че също си изкарвахме страхотно - учила съм се да карам ски напред парка на НДК, шейнички, мини ски - всички екстри. Уличките около НДК бяха тихи и спокойни, по нашата даже не влизаха коли, а сега минават денонощно. Учех в едно училище в Лозенец - "стъкленото" и всяко голямо междучасие бяхме на "Паницата" да се пързаляме с найлони по дупе. :lol: Сега има там огромни блокове там, и ресторант "Пчела", та надали е останало нещо от пързалката. Надявам се искрено Александра също да има прекрасно детство като моето.
Весела Коледа на всички!
И да намерите под елхата това за което бленувате!
Беше страшна емоция - толкова дълга пързалка беше, че имаше опасност да излезем на платното и да ни отнесе някой трамвай.