0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Честито Рождество на всички! Пожелавам ви само едно- здраве, всичко друго се купува.

Ние отново посетихме спешен кабинет, поради безграничната ми глупост този път. Понеже забравих да взема царевица за пуканки от село се наложи да купя, но в бързането съм взела пакет с фъстъчено масло, Стефания изяде точно 10 от тях и се сдоби с такава мощна алергия- лицето й пламтеше, беше като изгоряла от слънцето, а по цялото тяло имаше огромни пъпки като ухапано от комар, та Урбазона не й се размина. Та така, доглеждайте ги тези неща, от всичко най-много ме е яд, че такива неща рядко се позволяват и е яла има няма 10 пъти, но явно фъстъченото масло е изиграло лоша шега, голяма съм шматка, направо не мога да си го простя :(((((((((((((((
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Мини  :hug2:
Не се обвинявай моля те, имаш 1000 неща на главата, случва се!
Ако от такива ситуации има полза то е в това, че не ги забравяме
и не си позволяваме недоглеждане втори път!
Прегръщам ви!

ВЕсела Коледа!
Честито Рождество!

Здраве за телата ни,
обич и мир в сърцата ни!

Нека болните оздравеят бързо и лек път на онези които ще пътуват днес!
АЗ от години не съм била така болна, просто се размазах...
Добре поне, че е празник та сме повече хора, иначе децата какво щях да ги правя :?
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Седмицата в която ще дойде, кой?-Дядо Колед
« Отговор #162 -: Декември 26, 2011, 10:37:37 am »
Честито Рождество Христово. Бъдете винаги здрави и успешни.


Ние изкарахме що годе приятен Бъдни вечер, защото си бяхме само тримата у дома, но Коледната вечеря беше пълен провал. Както и да е. Цяла седмица брояхме дните до идването на дядо Коледа, първо гледахме дали ни е взел писмото /за да слушаме/, после пък трябваше да спазваме добро поведение до заветната нощ /така трудно ни се отдаваше и колко трудно ни беше само/ Последните 2-3 дни Тони не можеше да спи, да се храни, само за дядото говореше. Не бях го виждала толкова емоционален. Обещах му, че след бъдни вечер щом заспи, дядо Коледа ще остави подаръци под елхата.
Рано, рано се събуди и такава неистова радост от емоция за първи път видях. Това е най щастливият миг от Коледата за мен. Цял ден игра, не яде и не спа дори.

Миме, случват се такива неща. И както казва мъжът ми, стига си мислила и притеснявала за всичко, отпусни се и се весели. Да ама точно в този момент се случва нещо такова, като при вас. Не се коси и споко, нали всичко е завършило благополучно, това е най важното.
 
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Здравейте момичета! Весела Коледа и от нас! Много здраве желая на вас и семействата ви!
При нас подаръците не бяха под елхата, а лично дядо Коледа ни ги донесе  :lol:

Никол беше малко притеснена от срещата с него, но след като го изпратихме такъв рев му дръпна, че доста се замислихме дали да не ни посети втори път  :lol:

На Бъдни вечер бяхме вкъщи със свекърите. Като цяло спокойна вечер. Родителите ми не успяха да дойдат заради лошото време  :( Свеки беше предупредена да не носи нищо, но няма да е тя ако не се изтърси с 2 касетки с манджи и ми обърка общо взето идеята за трапеза. Няма пълно щастие  :?
*

    misi

  • *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Честита Коледа момичета!
Да сте живи и здрави, да се радвате на здрави и весели дечица и на послушни татковци!

Ние тая сутрин изпаднахме в малка паника, в памперса на малкия, точно отпред, където пишка имаше две/три капки кръв, много се уплашихме, звънях на педиатъра, каза че щом не е зачервена пишката е нормално. Добре че утре сме на преглед, та ще ни види и на живо какво е.
Николай звъня на негов приятел, доктор - хирург и той му се накарал защото не му забелваме пишката, а аз изрично питах педиатъра и той ми каза нищо да не му правиме, че имало време.

*
Re: Седмицата в която ще дойде, кой?-Дядо Колед
« Отговор #165 -: Декември 26, 2011, 16:04:03 pm »
Миси, не пипайте и не давайте да ви я пипат пишката. Това от мен, като съвет. Може съвсем леко да издърпвате при банята, но без натиск, а до колкото може. Това е достатъчно. Мели и д-р Бърди ще ти потвърдят това, ако имаш нужда.  :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Весела Коледа, мили мои!

Миси, не пипай пишката!
Мини, дано бързо се оправи детенце.
При нас нито Бъдни вечер, нито Коледа протекоха очаквано, но вече не ми пука.
Т'ва е - влизам в зоната непукизъм за дълго време.
[/url][/url]
*
Весела Коледа и от мен! Здраве, щастие и любов с сърцата ни нека да има! Ние изкарахме празниците що - годе сносно, макар че малката тръгна със сопол от София и снощи вдигна малко температура.  Много ми беше притеснено как ще се развият нещата, но вече е много  по-добре, няма температура и спи спокойно...Дано сме се разминали само с това. Иначе получи много подаръци, много се радваха децата, дядо Коледа идва и на бъдни вечер и на Коледа. И сега да ви кажа голямата изненада този път приятна от моя мъж  - взел си костюм на дядо Коледа без дори да го заподозра, взел подарък и за мен :oops:/ а аз за него не бях взела, защото се бяхме разбрали да си вземем нещо за двамата, например нов стол за компа - имаме нужда.../, останах много приятно изненадана. Иначе аз бях предвидила дребни подаръчета за всички и беше много забавно, особено Дара вече си беше научила репертоара за пред дядо Коледа и направо отива при него и почва :lol:
Мини,  не се коси душо - аз тъкмо си мислех, че сме преборили алергията към шоколада, обаче то явно си има значение какво количество изяжда. Та вчера се събудихме целите опъпчени, но поне се размина само със зиртек. Ама те хората откъде да знаят, който не я видя, той не й натика шоколад в ръцете  и колкото и да се борихме хапна достатъчно количество :?
Лека вечер на всички!
*
Здравейте момичета,

Честита Коледа! Здраве и късмет, любов и сбъднати мечти на всички ви! Дано всички болни деца оздравяват бързо.
Никол също е сополива. Няма Т, само точи мърсоли  :) засега сме на Стеримар и Виброцил пък да видим.

Мини, не се обвинявай мила! Всички сме хора. Такива неща се случват на всички. Важото е сега детенце да е добре.

Днес се спуках от кеф. Бях гушнала Никол и цокаше, тя ме погледна, усмихна се и съвсем съзнателно ми каза "мамо". Просто сърцето ми преля от щастие  :D След  това играхме и хоро, изобщо много готина вечер  :lol:

Хубава вечер!