0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #160 -: Февруари 12, 2011, 18:55:53 pm »
Посмях се искрено  :). Говорите за гърди, при мен такова нещо почти не остана  :lol: Първо това стопих.. А с подходящ сутиен знаете само вие и още един човек.. Мъжа ви  :lol:. Каза, че илюзията му харесва  :lol:
не се впечатляваме особено на тази тема, други неща са важни в момента.  :)

Мише, аз също бих се замислила да се кача. Какво правим... бягаме далече.
Спомням си в техникума на стълбите едно момче ми пойска цигара. Казах му, че в магазина има да си вземе. Отговорих му така, защото начина по които пойска беще много груб и нахален. Започна да размахва пистолет и да ми обяснява как ще ме гръмне. Аз и сега съм си идиот и тогава постъпих по същия идиотси начин. Казах стреляй, нали си отворен и си влязох в училището. След около две минути се изсипаха 2 коли на военна полиция и 2-3 на полиция. Писах си дълго обяснение. оказа се че младежа е друсан и избягал от военна служба. тате имал оръжеен магазин.. и случайно му е изчезнал един от пистолетите..
Сега си казвам, че бих си дала и кутията и бих избягала, но знаете ли след това какво си мисля. Безпомощните жени предизвикват насилниците и ненормалните. Те търсят точно такъв човек, за да докажат в момента колко са отгоре. Мисля си, може би в онзи ден по този начин си помогнах..
Другото което гледах, беше едно филмче по Дискавъри. Много полезно беше за мен. Как да оцелеем в търговски център при терористичен акт. Имаше един мъж, които изведе група хора, като разиграваха различни сценки. Например накрая когато излизаха от сградата имаха пистолети, които бяха взели от убити хора в престрелки. Та с тях се защитаваха от "лошите". Преди обаче асансъора да се отвори, свалиха оръжията на земята и вдигнаха ръце. Идеята беше, че независимо дали долу има полицаи или терористи, ако държът оръжие ще ги застрелят и ей такива дребни нещица, които биха ни били особено полезни.
По принцип аз ползвам два метода за избягване на подобни ситуации. Работата ми го изисква по един или друг начин и оттам съм доста наблюдателна.
Следя погледа, много издава какъв човек седи срещу теб. Следя реакциите и се опитвам да ги предвидя. Ако усетя проблем разсейвам с усмивка и се опитвад да започна тъп разговор и да се измъкна тактично. Да привлека вниманието на други хора и т.н. Да не дава господ да се случва разбира се  :)


Извинявам се за дългия пост, но подхванахте отново тема, по която напоследък особено размишлявам  :lol:


http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #161 -: Февруари 12, 2011, 19:24:56 pm »
nunu, продължавай с личния пример, просто дай малко време на детето. Кристина също миеше само моите зъби в началото, сега сутрин вече знае и сама отива в банята. Обаче, не иска да се мие с малка четка, затова и купих като моята :wink:
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #162 -: Февруари 12, 2011, 19:29:31 pm »
Здравейте,

записвам се и аз в темата, нищо че е малко в края на седмицата :)))

Смарайди, и аз не съм кърмила изобщо и гърдите ми сега са малко по-големи от преди, но мисля, че това е понеже имам да свалям 3 кг, много ми се искаше да останат така, но забелязах, че почнаха да намаляват  :D
Стрии нямах до последно, но след раждането забелязах, че имам 3 от едната страна на дупето, червени, много гадни. Незнам кога са се появили, или последната седмица или пък след раждането, незнам възможно ли е след раждането да се появят. Може ли да ми препоръчате нещо за мазане, мажех се с мустелата, сега ми свърши и се чудя какво да си взема. Не че очаквам някакъв ефект, доколкото знам стриите не се махат, но поне се надявам да избледнеят малко.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #163 -: Февруари 12, 2011, 19:34:29 pm »
Мише, в нашия квартал преди време все такива ги виждах - луди, с пистолети на показ. Винаги съм звънала на 112 и обяснявам, че видимо неадекватен човек се разхожда с открит пистолет. Прибраха си го и след него и другите луди и повече не съ го виждала.
Но и аз бих се замислила дали да се кача. Ако много бързам - ще се кача, къде ще ходя.

По повод  гърдите. Брат ми се шегува, че на четвърт век ми изтече гаранционната карта и Кало трябва да ме сменя. А аз казах, че си искам тунинг, ама не пернишки тунинг, а сериозно и професионално :D
[/url][/url]
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #164 -: Февруари 12, 2011, 19:55:12 pm »
Аз пък изобщо не съм съгласна, че с подходящ сутиен само аз и мъжа ми ще знаем истината. Изобщо не е така...увисналите цици си личат и под дрехите . Личи си от самото деколте, личи си от това как гърдата се показва над бельто, като се наведеш как увисват гърдите, самата форма, "цепката" между гърдите е съвсем друга...
Всеки сам си избира, разбира се...и ако има възможност, още по-важното. За мен това е нещо важно, млада съм, а имам кажи речи гърдите на майка ми...( и тя е млада де ).
Живот и здраве ще продам един имот тази година и веднага ще отделя пари във фонда "и аз съм човек" .

По повод хората с оръжие - не ми правят впечатление...толкова луди съм виждала, един повече. Щях да се кача в тролея без изобщо да помисля за друг варянт ( да чакам друг, да речем ). Аз явно привличам все ексхибиционисти...Най-фрапантния ми случай е ( бях ученичка ) когато един дебил се самозадоволяваше до мен на седалката в автобуса. През цялото време си мислех "ако този нещастник ме изцапа ще му извадя очите"  :lol: Не, сериозно, ужас направо ! Чудех се как ще стана, защото той ми запушваше пътя...когато все пак се изправих, той мръдна да мина и видях че си е свършил в ръката. Щях да повърна ! Луди всякакви...
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #165 -: Февруари 12, 2011, 20:45:03 pm »
Съвсем на края на седмицата да се разпиша и аз.
У дома седмицата е много болна. И тримата се разболяхме. Аз бях първа, реших да изчакам два дни, на третия беше бронхит. Мъжът ми се разболя втори, но отиде още на втория ден - размина се без усложнения. Детето на втория ден с температура още сутринта беше на лекар и снимката е повече от категорична - пневмония. Той пък последните два месеца изпи де що има антибиотик и сега е на два, но венозни  :? Поне не е в болница. Между другото още е с температура, следобеда беше 39,7.

И, за да стане малко по-весело да ви разкажа каква съм голяма бяла птица.
Бързаме за манипулация, всички сме в коридора облечени, аз отключвам и дискретно избутвам Боян към вратата, а той ме гледа, опъва се и се смее с глас. Аз бутам, той ме гледа и се хили. Скръцвам със зъби и му казвам да тръгва, че закъсняваме, а детето ми казва - Ама аз съм по чехлиииии  :lol: :lol:
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #166 -: Февруари 12, 2011, 20:59:06 pm »
к(Р)оки   :lol: аз пуснах дъщеря си без долни гащета на градина. Докато е седяла на гърнето ги е свалила и от там я обличах и загащих, ама не си спомням нищо от тези си действия. Следобяд госпожата седна да ми разказва преди години как се събуло момченце и му се размахал атрибута. Умряли си от смях. Цялата ситуация ми беше много забавна, докато не стигна до момента как Моника се съблякла и лъснало дупе  :oops:. Изумих се и умрях от срам. И не вярвах, че е тръгнала така, докато не видях в къщи гащетата до гърнето... Ако видя дете навън по чехли, вече не би ми било толкова забавно. Ще се сетя за гащичките и ще се скрия да се срамувам в ъгъла  :lol:

Raissa777 ти ме уби. Ще го сваля с шутове, каквото и да ми коства това...

А за операция за корекция на бюста, не бих събрала смелост. Не обичам да ме дерат, режат, слагат изкуствении по мен и т.н. Ще се задоволя с това което имам.
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 21:04:34 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #167 -: Февруари 12, 2011, 21:06:58 pm »
ох, Раиса, наистина нямаше нужда да си толкова болезнено откровена за развоя на случката
сигурна съм, че на всяка от нас поне веднъж й се е препречвал такъв подобен, ама не смятам за редно да ви занимавам с такива неща
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #168 -: Февруари 12, 2011, 21:46:56 pm »
Коки, бързо да оздравявате!

И вкъщи всички минахме през различни фази на свинския грип. Аз и до усложнения го докарах, ама пусто как да излезна в болничен седмица след като съм почнала нова работа. Не че не ми се наложи в края на краищата да си взема, ама кат опря ножа до кокала. За сега успявам да организирам кой кога да гледа Александра като боледува. Дано все по-рядко да е.
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #169 -: Февруари 12, 2011, 21:58:17 pm »
Чери, има едни ампули на Lierac срещу пресни стрии. Пише че в резултат на мазане 8 седмици стриите стават бели и тънки като косъм. Но като цена са сериозна инвестиция.






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #170 -: Февруари 12, 2011, 22:12:22 pm »
Ох, Раиса, бях си създала мнение и то взе че се затвърди. (и стига с този варЯнт, пише се вариант).
Чери, ще ти пиша на лични, за да не е реклама :)
Кроки, да се оправяте бързо. Тоз грип май не подмина никой  :?
Свате, скоро не съм ти казвала колко те обичам  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 22:28:00 pm от mimi26 »
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #171 -: Февруари 12, 2011, 22:20:03 pm »
Аз пък не съм съгласна че увисналите цици си личат и под дрехите.Аз например с един хубав сутиен с малки подплънки изглеждам със страхотни цици и "цепката" между тях си е супер.Не бих де подложила на коригиране на бюста и да стана редовен "абонат" на такива клиники.То не е само да ти ги коригират.Изцеждането продължава на всеки профилактичен преглед.По скоро бих ги дала за децата си тези пари...

*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #172 -: Февруари 12, 2011, 22:50:54 pm »
Благодаря за вметката, ще си взема бележка за варЯнта.  :) Поняога в бързината не виждам какви правописни грешки правя...Щом е толкова голям проблем, ще внимавам повече.
По повод мненията - всеки си има такива...затвърдени или не - все тая.
Другите неща няма да ги коментирам.

Аз ползвам ампулите на Лирак за вече появили се стрии. Не съм много редовна в мазането, а и стриите ми са много бледи, та не мога да кажа твърдо за или против. Но като цяло много харесвам продуктите на тази фирма.
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #173 -: Февруари 12, 2011, 23:35:03 pm »
mimi26, сподели и с нас каквото искаш да препоръчаш на Чери, ако за стриите става въпрос  :)!

Аз си мисля, че едни по-големи гърди когато поувиснат какъвто и сутиен да сложим няма да е както преди. Но причината за увисването си заслужава :wink:.
Който има възможност и кураж нека се тунингова, лошо няма   :).






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #174 -: Февруари 13, 2011, 00:16:27 am »
Smaraidi , ампулите за които споменава Раиска ги ползва една приятелка за стриите си след раждането и беше много доволна. Но да отбележа, че тя беше стриктна в мазането като войник и поне 2 месеца усърдно ги третираше. Видях я на морето 5-6 месеца след раждането - стрии не забелязах, чак като почерня на едното й бедро две които са били по-дълбочки явно се отличаваха леко, наистина като по-светли чертички тънки колкото косъм - нищо фрапантно. Но как са изглеждали стриите й пресни, веднага след раждането - нямам понятие. По нейните думи били "средна работа", ама като не съм видяла - нищо не смея да твърдя.

По въпроса с циците. За мен е важно да изглеждат добре, първо заради мен самата, не заради мъжа ми, хората и на улицата. А и тунинг на виснали цици не е непременно блъскане със силикон и пр, брутализми. ;) Ако не са станали наистина като "кесийки за баня", хирургът просто ги повдига и пообира излишната кожа и ги връща в предишния им съсвем естествен вид, а и като процедура не е толкова травматично. Няма лошо да се направи, който иска и може да си го позволи според мен. Нито пък детето ми ще си "заслужава по-малко", ако си оправя циците след това.  :)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #175 -: Февруари 13, 2011, 00:24:16 am »
да прекръстим темата или да я преместя в Емоционални?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #176 -: Февруари 13, 2011, 01:20:35 am »
Ауу, любима тема сте подхванали :D Аз за болести не ща да си говорим, в бременната тема разказах как ми побелява главата тази седмица, но виж за другия въпрос - аз пък не ща да се тунинговам. Аз искам да ги намаля :lol: На мен ми пречат, все големи гърди съм имала, с бременността и кърменето станаха огромни. Моя мъж ми обеща да ме заведе да ги намалим като спра да кърмя. Надявам се от F, да се върна на С :lol: И не разбирам по никакъв начин, как може да се наблъскаш със силикон, след като това тежи безумно :? И с наистина хубав сутиен не личи дали са отпуснати или не. Въпрос на техника и качествено бельо :wink:
Джамо, ти пък що в емоционални?
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #177 -: Февруари 13, 2011, 01:38:38 am »
 :lol: Знаете ли, за първи път хванах мъжа ми да наднича зад мен. Каза, че му се меркали някакви голями цици пред очите, дали бълнувал за такива или наистина пишело точно това. Явно постинга на Ганка точно е погледнал  :lol:

Вижте, които има излишни парички и нужда от корегция не виждам нищо лошо. Аз нямам излишни парички и изпитвам ужас от скалпел, така, че ще си стоя с малките. А на мъжа ми съм му казала, че ако иска жена му да е с голями цици, тя иска огромен мъжки атрибут и от тогава той е особено мълчалив на тази тема. Не, че се оплаквам, ама ми писна да слушам колко съм "спортна" в това отношение.  :lol: Райса каза, че ще получи солидна сума. Една малка част за нейно удоволствие няма да лиши от нищо детето и. Ми така де. Има хора които нямат в джоба си нужните средства, но циците са на първо място. Тях не разбирам  :) 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #178 -: Февруари 13, 2011, 01:41:30 am »
Ау, Лиде :oops: сори. Надявам се, мъж ти да не е стресиран :oops:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Втора февруарска седмица!
« Отговор #179 -: Февруари 13, 2011, 01:45:05 am »
Ау, Лиде :oops: сори. Надявам се, мъж ти да не е стресиран :oops:
Стресиран  :lol:. По скоро се размечта отново  :lol:
Jam чакам да прекръстиш заглавието, само моля те не пиши Голями цици ... :lol:

...шегувам се разбира се... :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 01:46:56 am от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0