0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #40 -: Декември 13, 2010, 14:49:10 pm »
Здравейте и от мен,добре дошли на новите мами и леки месеци до края!
Криска имаш стиснати палци и от мен,вярвам че ще издържите до Нова Година!

Ние с моя юнак сме добре,за сега го чуствам да ме потупва докато легна по гръб :)дано и занапред да го усещам,че като се знам каква съм паника,ама то май при всички е нормално след толкова чакане и болка!
Аз от вчера насам съм хем бясна,хем ми става смешно-чух думи по мой адрес,от момиче което сме комшийки и що горе приятелки/по скоро познати/че всъщост аз не съм била бременна,а само съм се правила и щяла съм да си слагам силиконов корем,а щели сме да си осиновяваме дете и тези приказки ги разправяла наляво и надясно,а пред мен- растете ли,растете ли.....чувствам че скандал ще се заформи но има време още!
Извинете ме,снощи сън не ме хвана от нерви и исках да споделя с вас че да ми олекне малко!
Лек ден на всички,и си чакайте реда с ражданията,не е много учтиво да се изприварвате :lol:

*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #41 -: Декември 13, 2010, 15:01:49 pm »
topsi миличка ...хора всякакви :) А като се роди малкото човече и като се наака хубавичко-звънни и на вратата на тази комшийка и и дай да помирише от тези силиконови коремчета какви неща излизат..  :D Май и аз станах лоша ама направо като чуя някакви такива абсурди!!!
Забравих да кажа предния път-Крис имаш миличка и моите стиснати палчета :) Целувки многоооооо
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #42 -: Декември 13, 2010, 15:08:14 pm »
Преивет и от мен в новата тема.Ние с бебка сме ок,днес съм се отдала на кулинарстване и ровене в нета (то,какво ли да се прави в това време).Топси,направо щях да падна от смях от простотията,която е измислила тази твоя позната.Тя ще да е жена с много развинтено въображение 8O,да не кажа граничещо с лудост.На кой нормален човек ще му дойде на ум подобно "умозаключение"-то хем смешно,хем жалко за момичето.Надявам се,че ти гледаш по-ведро на нещата, и ми се ще да те посъветвам да не и се впрягаш на тази девойка с  "въображението". :lol:
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #43 -: Декември 13, 2010, 15:18:56 pm »
Ех, благодаря ви, че не ме смятате за луда  :lol: Ми две нощи подред сънувам разни глупости и изтичащи води и т.н.... и сън не ме хващаше. Вчера като се прибрахме с мъжо от магазина, инсталирах протектора, отгоре чаршафа и съм спала непробудно (е, с 4 ставания за WC разбира се) цяла нощ  :lol:  без да сънувам щуротии. А на сутринта мъж ми само ме попита не ми ли е пречел протектора и не ми ли е шумкал под дупето - казах му не, перфектно беше  :D и те така.
Смях - не смях, ама тва хормоните са страшна работа!!!
Зайче, да срещнахме се в Малинов. Приятно ми е и тук да се запознаем  :lol:
Аз след малко отивам при Велев, да видим какво ще правим с това секцио, че и пак ми излезе нещо в стерилната урина... :? аман вече. Ще докладвам по всяка вероятност утре сутрин. Хубав ден на всички
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 15:21:09 pm от Vickson »
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #44 -: Декември 13, 2010, 15:28:15 pm »
лелееее,колко е хубаво да се чете в тази тема...Колко нови попълнения,страхотно...браво на докторите,справят се мнооого добрееее...а лелееее,как успяхте да устискате и да се включите толкова късно/някои от вас/.Аз исках да се кача на Еверест и да изкрещя така ,че целия свят да ме чуе...
По повод дрешките в началото искам да ви дам едно списъче от книжката,която чета.Нека мамите с опит да нанесат корекции ако е необходимо:
4 памучни камизолки или бодита
3 по-топли гащеризона
6 памучни гащички
6 хавлиени ританки
2 жилетки
6 чифта чорапки
1 чифт ръкавички
1 спално чувалче с качулка или грейка за разходка
1 шапчица
6 лигавника
6 памучни пеленки за предпазване на възглавницата,както и на дрехите
2 пижамки
2 торби за дюшека
1 леко и меко одеялце
4 чаршафчета или торби

 :)
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 16:13:01 pm от didon »
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #45 -: Декември 13, 2010, 15:51:09 pm »
аз докато се опомня за новата тема и ви изета то тя станала 3 странички . само така.
лека бременост на новите попълнения. само положителни мисли от тук насетне.
на всички в горещия списък леко раждане на здрави бебоци.
Криска, пожелавам ти бебетата да решат да кандидатстват за бебе 2011 и да не бързат да излизат.
Виксън, и аз се замислях за такъв протектор. от къде си го взе?
Ние утре сме на преглед, да видим бебка колко е пораснала, и да видим дали ще пускам някакви изследвания че тази от ЖК дори кръв и урина не ми пусна този месец.
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #46 -: Декември 13, 2010, 16:33:32 pm »
Първото ми дете е родено през декември и за дрешките:нека има 2-3 по плътни дрешки,нещо наистина топло за излизане навън и останалото ,както си прецените-все пак повече ще си стои вкъщи.Бодитата са необходимост-с дълго ракавче 4-5 и 2 с късо са ок.Не забравяйте,че ще получите и доста подаръци.Обикновено хората питат от какво имаш нужда преди да подарят,съобразявайте размера да не от най-малкият.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 16:35:56 pm от TINI78 »

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #47 -: Декември 13, 2010, 16:50:38 pm »
Момичета, ританки с блузка не е удобно за обличане. А за Никол ползвам само бодита и гащеризони.  :)




Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #48 -: Декември 13, 2010, 17:05:10 pm »
като ви чета за покупките....много ви се радвам, мен не ма обзела още тая вълна.....ама то нормално де, иначе толкова рано не виждам смисъл да се купува.....ама свекито купува вече тайничко бодинца, тя повече от мен в емоция и няма търпение за всичко, даже вече ми събрала чантата за болница :D....с пижами, хавлии, тоалетна хартия....превръзки и всякви там работи,при нея няма тън мън......всичко трябва да е подредено :D
само гледам колички в нета....ама нещо хич не ги възприемам, малко са ми грозни и много големи....аз какъвто съм мъник, как ли ще я бутам :oops:.....ама после ще му мисля :wink:, само да стигнем живот и здраве до там :wink:

Топси....я не се ядосвай на такива патки, аз лично не мога да мълча.....щях да я сложа на мястото и да й се изсмея в лицето, много прост народ има и завист голяма...... :xгледай си мъничето и не им обръщай внимание,теглиш им една майна тихо и си гледаш тумбачето :D

Във Варна уж дават вечерта да превали сняг....айде София,не бъдете стиснати....дайте малко и насам сняг :D
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 17:38:51 pm от marigri »
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #49 -: Декември 13, 2010, 17:29:53 pm »
офффф,аз пък много искам вече да пазарувам и сигурна като твойто свеки ще купя някое бодинце тайно... :)


Топси,аз мога да ти предложа като я видиш следващия път да и кажеш,че като свършиш със "силиконовото коремче", можеш да и го дадеш на заем.Чула си ,че проявява интерес... :)))))
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 17:37:01 pm от didon »
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #50 -: Декември 13, 2010, 17:45:08 pm »
дидон...то краста се почва с две бодинца....после още с 2, и в едим момент като се впуснеш в джаза и гледаш вече всичко ще си накупила  :D
аз по принцип ще чакам края, тогава всичко експедитивно от раз ще купувам......иначе ако купя от неща като количка и креватче и после ако харесам нещо друго, ще ма яд.....дето избързах по рано:?

ни с теб живот и здраве в един списък ще вървим май:D, еееее.....ако не избързат само моите бебки с излизането по рано :D
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #51 -: Декември 13, 2010, 18:24:04 pm »
В един,в един...няма да бързат или може ама мъничко  :D
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #52 -: Декември 13, 2010, 18:41:24 pm »
Дидон това е добра идея :D,хем не искам скандали,но искам леееекичко да я скастря,а уж млада/28г./а толкова простаа,но аз пък какво и се вързвам незнам :)
Миналата седмица получих първия си бебешки комплект подарък и направо се влюбих в него,сега като остана самичка си го гледам и му се любувам,а иначе май ще почна и аз скришно да купувам по дребни работи,чак ме сърбят ръцете вече :D

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #53 -: Декември 13, 2010, 18:48:52 pm »
Моето секцио ще е май другата седмица...Док днес ми се обади. Малко се бях настроила за тази седмица , ама имаме проблем с анестезиолозите в нашата болница и от тях зависи...Може да е за добро :D
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #54 -: Декември 13, 2010, 19:01:27 pm »
Топси не се ядосвай на такива неща.Твойта комшийка явно е с богато въображение :lol:.Имаше една комедия с едно момиче,където си слага такъв корем за да не я изгонят от работа.Сигурно госпожата е влезнала в този филм :lol:.
Ето ви линк към филма ако не сте го гледали http://zamunda.net/details.php?id=181069&hit=1.В това снежно време е само за филмчета на топло.
*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #55 -: Декември 13, 2010, 19:33:35 pm »
Момичета, много спешно ми трябва GSM на доц. Вили Димитрова. Моля ви ако някой го има да ми го прати на ЛС.
07.10.2009
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #56 -: Декември 13, 2010, 19:40:27 pm »
Здравейте :)
Дидон, благодарности за списъчето, доста полезно ми се вижда, като се има в предвид, че още имам вето за пазаруване, ще ми е изключително полезно.
Виксън, на теб още по-големи благодарности, хич не си луда! Чудя се как не съм се сетила за тоя номер, като знам колко пари дадохме за матрак...
Топси, имах подобен на твоя случай, само дето ми казаха да не се надувам, личало си че не съм бременна. Тогава не реагирах, но след месец ме питаха с какво съм си напълнила блузата, вече не издържах и я вдигнах, че сами да си отговорят компетентните. Ако пак бях в тази ситуация съм абсолютно убедена, че ще постъпя по същия начин. Така, че дишай спокойно, тегли им по една дълга и тънка на "професорите" и си гледай личното спокойствие! В момента най-важното е да си спокойна  :bighug:

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #57 -: Декември 13, 2010, 19:47:39 pm »
Привет и от мен.
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Да ни е честита и с още много коремчета да се напълни.
Добре дошли на новите попълнения.
Честит ви сняг.
Ама колко сте изписали, докато ви прочета половин час мина.
Виксън, много хубаво си се сетила, не си луда. Аз да си призная въобще сигурно нямаше да се сетя за такъв протектор.
Топси, напълно подкрепям Дидон. Така тъкмо ще я поставиш на място.
От всичко изписано, направо вече забравих какво още щях да ви пиша :oops:. Както и да е. Пожелавам ви хубава вечер.

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #58 -: Декември 13, 2010, 20:40:53 pm »
айде да ви се пожалвам малко.Знам ,че е много тъпо точно по време на бременност да се впрягам за такива неща,ноооооо...нещо много качвам на кг.Храня се съвсем разумно:филийките,които не ям всеки ден са предимно сутрин,хапвам много плодове и зеленчуци,кисело мляко.Единственото по-хранително са овесените ядки сутрин...Кантара ми показва ,че за една седмица съм качила още 2 кг,т.е вече 5.Дали е възможно да задържам вода,тъй като в момента пия много по-малко от преди.И плодовете.които принципно вечер не ги ям...
  Някоя от вас ходи ли на някакъв спорт?Аз чакам само да влезна в 4тия месец и мисля да започвам
*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #59 -: Декември 13, 2010, 20:48:11 pm »
Добър вечер и честита нова тема  :)
Навън вече е приказно снежно и най-накрая ме обзе коледното настроение  :D

Роси, не се ядосвай, тъкмо за Коледа ще се появи бебчето  :wink:

Момичета, в коя седмица се записахте на ЖК?