0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
да не остана и аз по назад :lol:
смайлче, моята хем девойка, роди се 3300 гр. на 4 м. беше баш колко твоя юнак, само на кърма. сестра й и тя, с някое грамче по-малко. захраних ги и двете на близо 6м., е ела ги виж сега, все едно не ги храня горките :lol:
така че, храни си детето с АМ, не сменяй нищо, захрани си го към 6-я м., а на мъжа ти и на педиатърката казвай - да, да добре и си прави каквото знаеш :lol:
*
5 хранения x 150 мл не ми се вижда много за четиримесечно бебе.

Мъжа ти или не го взимай с теб, или му обясни (ако ще разбере), че педиатърката е, за да ти лекува детето, а не да го слага в някакви рамки с грамчета (още повече, че той е в границите) и да те тормози с тях. Да не говорим, че захранването не е това, което е било преди 30 г.
« Последна редакция: Август 20, 2014, 17:54:03 pm от blue_sky »

*
Усмивки, за сведение и ние сме били на 4 месеца 7300.Вярно само на кърма сме ама сме едрички, но не съм и помисляла да я захранвам тогава.

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Според мен педиатърката ти се опитва да пробута средно-ранно захранване, уж като грижа да не напълнее много детето. Карай си както си знаеш.
Всъщност тя е много мила и сравнително млада (може би 45 г.) и не се сърди като не се съглася с нейното.
Ще си го карам както знам.  :P
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Аз моите деца  ги захраних на 4 месеца и ако имах трето пак така бих го захранила поради куп причини, които не са за тази тема. Не го пиша, за да ме нападнат сега, а за да кажа, че ако имаш някаква логична според теб причина, няма проблем да захраниш, няма вреда от това нещо. Обаче ако искаш да изчакаш, знай, че килограмите не са причина за захранване или незарханване и си прави каквото ти намериш за добре и каквото теб ще те кара да се чувстваш спокойна.


  
*
знай, че килограмите не са причина за захранване или незарханване и си прави каквото ти намериш за добре и каквото теб ще те кара да се чувстваш спокойна.
Съгласна. Освен това след като започнах със захранването, Нора пак си надава изън таблиците , с баща й сме по 1,80, какво да очаквам. Няколко дни след навършени 4 мес. също беше 7,300. Моята педиатърка също препоръчвше захранване на 4 месеца - не я послушах. 
Двойка мляко след навъшвне на 6м.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Темата достигна 50 страници. Заповядайте в новата тема да си продължите разговора :)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50577.0