0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Иве,моето мнение е,че трябва да отидеш и да уговориш нещата с лекаря към който си се ориентирала.Той или тя ще ти кажата най-добре как да постъпиш.Може би ще има някаква предварителна терапия и ще изчакаш фонда.Нищо не пречи да си подадеш документите пак.Много се радвам,че вместо да се затвориш и да се отдадеш на самосъжаление,обмисляш следващата крачка в борбата.Браво.
  
Браво Иве радвам се че предприемаш следваща крачка толкова бързо  ще успееш вярвам в теб но къде мислиш да правиш втория опит. Няма ли да чакаш заповед или ще си го финансираш сама
Не е съвсем вярно, самосъжалявам се, но съм и реалист, и знам, че няма за кога да чакам........ само няма да стане и трябва да взема мерки. Така че, така стоят нещата при мен, момичета. Само ме е яд, че нищо при мен не става лесно, или както аз го искам.
Хубавите неща стават трудно и бавно,Иве.Важното е да вярваш и да знаеш,че винаги има с кого да споделиш.Въпреки неуспеха погледни на нещата откъм добрата им страна-запозна се с нас. :wink:
  
Да, за това никога не бих съжалявала, но можеше и да бъде още по-хубаво, като например всички да успеем. Но знайте, всички момичета от нашата групичка, и не  само, че съм с вас и стискам палци много здраво. Пишете ми за да знам, че вие успявате.
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #605 -: Юни 17, 2010, 21:15:03 pm »
Знае ли някой колко се чака за втора заповед? Моля ви, кажете, много ми е  важно да знам.
Fireive-Сега излизат май по-бързо,но колко точно е трудно да се каже.
Димашки-как вървят нещата при теб,стискам ти палци всичко да е ок.
Следващия месец и аз започвом и нямам търпение,дано това лято да ни донесе много щастие,желая го на всички момичета във този сайт от сърце.
g.petrowa sdl-Гери,растете ли?Пиши,за да не те мислим,и да се обадите за кафе
Здраейте момичета живот и здраве във вторник съм на преглед и тогава ще имам новини.Сара много се радвам за теб че ще стартираш и дано това бъде твоя опит стискам палци всичко да мине като по вода.Димашки казвай как вървят нещата при теб.
*
Здравейте момичета  :) Казвам се Гери и ви следя от няколко месеца, тъй като предстои и аз да се зачисля към вашата групичка. Радвам се и страдам заедно с вас -с успехите и неуспехите ви. Прегръщам ви силно   :grouphug:
и пожелавам на всички сбъдване на най-съкровенната мечта. Fireive - заповедите излизат за около 3 месеца и половина, но фонда ще почива целият месец август.
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Като питате-ще кажа.Сега се връщам от Варна и положението е следното-около 18 фоликула по 10мм.Днес и утре увеличиха пурегона на 200 и в неделя пак съм на преглед.Не остана-още малко.А за всички останали,които имат нужда съм стиснала всичките си палци.
  
Здравейте момичета.Нещо съм позабравила как стояха нещата.Пункцията се правеше когато фоликулите нараснат до 15,ли?Мъча се пак да планирам нещата :oops:Да допълня,че нашия татко току-що се обади,че след три часа си е в къщи и няма да се налага да търсим донор :lol:
« Последна редакция: Юни 19, 2010, 10:26:08 am от Димашки »
  
Димашки,казаха ли кога ще е пункцията?Вечно сме във някакви схеми,ама какво да се прави.Стискам ти палци всичко да мине ,както си го планирала.
Утре съм на преглед и се надявам да се изясни вече.Ще ми бъде 9-и ден а досега стимулацията ми е била 11.Значи около сряда,четвъртък трябва да е,ама знае ли човек.
  
Стискам палци, Диди, много силно. Пиши какво става с теб. Аз скоро няма да има какво да споделям, но чета и искрено се радвам за всички вас.
Здравейте и от мен.От доста време не съм се включвала.8 ден от стимулацията ми е.Утре съм на преглед отново.
Хайде Диди,чакаме отчета  :balk_600:.Дано ти е скоро пункцията,че вървя след теб.А доколкото размера на фуликулите,сега се порових и видях,че трябва да станат 18 мм.
fireive,съжелявам миличка за резултата.Горе главата и ще стискам силно плаци за следващия път .
Здравейте момичета как са нещата при вас ако има желаещи за кафе във вторник ние сме в Аландра кафето до Олимед около 8-8.30 часа.
 
След прегледа сме на линия за кафе.А ти с кого ще бъдеш,Гери?Да знаем за кого да се оглеждаме :wink:.
  
Ако не се видим, пишете. Много искам да мисля, че сте добре и вървите нататък с бодра стъпка и наедряващи коремчета.
Момичета можете ли да ми кажете в Олимед до кой номер са стигнали, защото от там не дават информация. Казаха че като ми дойде реда ще ми звъннат, а искам да си пусна отпуск  :).
ilena_koleva ,най-добре звънни до фонда на д-р Лалев.Ще ти кажат до кой номер са стигнали.Успех!