0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Темпора много се радвам за успеха ти :bighug:! Не се притеснявай за нищо, бъди много спокойна и ти пожелавам най-безпроблемните и леки  :cloud9:

Иве, и аз имах зацапване първите два три дни, лежи си и пълен релакс, и да ни зарадваш с  :bfp: :bighug:
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #541 -: Юни 08, 2010, 09:59:23 am »
Благодаря за успокоението, Гери28. Ще си лежа и почивам.
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 10:32:19 am от fireive »
Давай Иве пълна почивка сега ти се е паднало няма да мислиш за нищо само положителни мисли и дано всичко е наред. Няма да готвиш чистиш простираш все още нека мъжа ти те поглезе малко.
На него малко не му харесва, но пък и аз го обработвам както си знам. Е, и на него не му е лесно, ама мен пита ли ме?! Ще го преживее. Ти как си мила? Тука стана малко скучно. Почти никой от нашата групичка не пише. Дано са се преместили в друг, по "очакващ" форум.
*
Здравейте,момичета :bighug: Домъчня ми за вас,но се налага да лежа повечко и затова не влизам да пиша често.
Иве,бъди много спокойна,миличка  всичко ще е наред.Не се притеснявай за това зацапване,нормално е.Стискам палци всичко да е наред.Кога ще правиш тест?
Темпора,това е страхотна новина.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здрав/и бебок/ци на финала.
Момичета да си кажа сега за мен...
След обилно кървене миналата седмица и почти никакви надежди,защото си беше като цикъл,вчера на 15-ти ден от трансфера ЧХГ-то беше 297.Не мога да повярвам още,а и не мога да се зарадвам :?.На прегледа се видя само добре удебелена лигавица и Симеонова каза,че е рано да се види друго,но аз се притеснявам малко.На преглед съм другия вторник пак и се надявам тогава да се види сакче.Може бо докато не чуят сърчице няма да се успокоя.Надявам се Бог да е с мен и всичко да е наред.
Пожелавам успех на всички и повече усмивки :grouphug:
Мила,doddo,знаеш че всички сме с теб .Не се притеснявай,почивай си и мисли позитивно.А,ние от своя страна ще стискаме силно палци
Доддо, миличка, кураж! още малко и ще се разбере. Аз съм не съм голям оптимист, но имам добро предчуствие за теб. Варвам, че всичко ще е наред и след още само малко ще си горда мама в очакване на 1 до 4 малки и сладки бебока.
За себе си какво да кажа - зацапването мина, но ме наболяват малко яйчниците. А кога съм на преглед - не  знам. В деня на трансфера - неделя, направо ме бяха забравили че съм там. Като си тръгвах, нямаше нито 1 доктор. Таткото сега отиде да ми  вземе новия болничен и му казах да пита, така че може и да разбера днес, ако не ще трябва да се обадя и да питам. Та, това е за сега. Стискам ти палци, миличка, спокойно, знам че всичко ще е наред, или поне много силно се надявам.  :witch:
*
doddo  :bighug: :crossfingers: всичко ще е наред!!!!


Гериии, ти на 11 в колко часа ще ходиш? Аз трябва да съм там към 9 за интралипид, но мога да дойда и по-рано!

Стискам палци на всички :bighug:
Здравейте момичета радвам се че сте добре. Гери аз ще ходя в Статуса да пускам кръвен и се прибирам мисля че рано за преглед така че ще оставя прегледа с Дорито във вторник ако до тогава всичко е наред все пак. Гери имам леки болки в яйчниците дали е нормално че вече се ошашках малко ме е страх.
Здравейте момичета радвам се че сте добре. Гери аз ще ходя в Статуса да пускам кръвен и се прибирам мисля че рано за преглед така че ще оставя прегледа с Дорито във вторник ако до тогава всичко е наред все пак. Гери имам леки болки в яйчниците дали е нормално че вече се ошашках малко ме е страх.
Имаси хас да не си Паника  :DЗдравейте и от мен няма с какво да се похваля чякам си лелката Додо да се успокой малко да не я пляскам че ще идвам до Олимед на преглед Пожелавам ви късмет и много бебоци
Здравейте момичета.Много се радвам,че успелите стават все повече и повече.Гери,престани да се шашкаш за глипости.Остави си малко нерви и за по-нататък-ще ти трябват. :wink:При всеки е строго индивидуално и това,че един има някакви симптоми,а ти ги нямаш не означава нищо.Аз прекарах една наистина безпроблемна бременност,каквато пожелавам на всички ви и нищо не ми е придърпвало,наболявало и т.н.,но това не означава,че и при теб трябва да е така.Мисли позитивно и така сама ще предизвикаш хубавите неща да ти се случват.Успех на теста!
  
Момичета, какво според вас трябва да направи 1 жена в нашата ситуация, ако и падне кръвното? От само себе си се разбира, че лекарства са напълно изключени.
Пиеш Аиран с сол това е друго няма какво да ти помогне
*
Гери нищо ти няма, само си почивай :balk_21:

Иве и аз само това мога да ти препоръчам :balk_602:

Тенезааа много съжалявам за това което си написала :balk_133:, надявам се третия път да ти е късметлийския от все сърце :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ви момичета много сте мили хубаво е че ви има такава подкрепа сте  :balk_103:
Благодаря ви момичета много сте мили хубаво е че ви има такава подкрепа сте  :balk_103:
ела да те гушна бре панико моя затова си те обичам а :youwoman: :babyboy: :sbabygirl:з накъде без теб
Здравейте момичета.И моят ред дойде-утре пускам LH и стартираме.Сега е ваш ред да стискате палци :wink:.
  
Момичета, кой тест за бременност показва  най-точно?
Давай Диди с теб сме стискаме палци от все сърце дано всичко е ОК и да ни зарадваш скоро.Иве още ти е рано е за тест освен ако не е кръвен кажи как се чувстваш ако искаш хайде с нас във вторник Тони ще пуска пак кръвен така че може да се видим тогава тъкмо ще си вече за тест.На всички момичета желая много късмет.
Гери, моят мъж, като ходи за болничния лист, питал кога да отида на преглед, отговорили му да си направя домашен тест на 9-тия ден. Това е вторник. Та си мислех да си направя тест във вторник, но пък утре ще се обадя да питам аз, защото той може и да не е разбрал нещо. А за тестовете питам, за да знам какъв да му поръчам да ми купи. Вие по кое време сутринта ще ходите, към 8 ли?