0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Съжелявам Миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Много съжалявам  :( Успех следващия път ! Дано по-бързо се съвземеш и да продължиш ! :hug2:
Гери,много съжалявам,миличка.Поплачи си малко и после смело напред-няма да се отказваш.
  
*
Гери, съжалявам мила :bighug: не губи надежда знам,че ще успееш!
Здравейте момичета мн ви благодаря за всичко.Димашки при теб какво става нищо не пишеш.
Не пиша,защото незнам, какво да ви пиша.На деветия ден от ЕТ правих кръвен тест,който беше отрицателен.Обадих се на Симеонова,за да я питам дали да спирам лекарствата,но тя ми каза да продължавам,защото при мен трябвало да стане.Е да,ама не.Все още нямам цикъл,но имам болки.За себе си вече съм решила,че Клара ще си остане самичка ама все пак дано да не дойде МЦ.
  
Не се тревожи мила имаме още опити така че все трябва да стане. Аз днес подадох документите за втори опит но ми казаха да ходя до Плевен на консулт.Стискам палци на всички момичета които искат да гушнат своите деца.
Здравейте момичета защо никой не пише нямали никой с какво да се похвали. Няма никакво раздвижване на терена това не ми харесва.
Здравейте мили мои! Днес си взех изследванията и малко се притесних- естрадиола ми е малко под референтните стойности. Дали е от регулона, имате ли представа?
*
Ели,възможно е и от Регулона да има промяна в стойностите.Не се тревожи,това не е проблем за инвитро със сигурност,защото няма да имаш яйцеклетки от естествен цикъл,а ще са стимулирани.Така че спокойно...Пожелавам ти късмет!!!
Благодаря ти Доддо! Ама аз продължавам с проблемите  :oops:. От 1 ден на цикъла приемам Регулон и вече ми е 8 ден, а няма намерение да спира. Док каза, че докато се приема няма кръвотечение, но дали не важи за първият месец. Днес й звъннах, но забравих да я питам за това, а и никак не обичам да досаждам на хората... :oops:.  Моля помагайте  :?
Ели, най-добре й звънни отново, и без такива притеснения, че досаждаш :wink:, всяко едно нещо може да е от значение за правилното протичане на процедурата.

И аз така се притеснявах да се обаждам, ама ела ме виж сега :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Мила Ели няма от какво да се притесняваш обади се и питай.Аз бях така  ми каза да спра Аспирина и ми изписа Калции с витамин Ц разтворимите. Така че се обаждай и питай какво ще правите.
Как сте момичета? Надявам  се че всички сте добре.
Относно "досаждането" - докторите за това са там, да ни лекуват и да ни помагат. Ако можехме сами - сами щяхме да се оправяме, но не можем, а те могат. И точно за това не трябва да се притесняваме че им досаждаме.
Благодаря ви! В понеделник ще й се обадя, няма как :oops:
Дойде ми, след 4 дни закъснение!!! Ужас!!!  Тъкмо бях започнала да се надявам!!!
Как сте момичета?
Има ли изобщо някой, който да е забременял в Олимед?!
Има, има  :)
Здравейте. Днес ще ми правят пункция в ОЛИМЕД, стискайте палци да мине всичко нормално.
Браво слънчице стискам палци всичко да е наред и да изкарат мн хубави фуликули пиши после как е минало