0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Диде,викат ме в четвътрък за пускане на LH и преглед.Казаха ,че трябва да остана  от 19.Довечера ще си слагам инжекциийките,да видим как ще се справя
Добре си дошла у дома, ако искаш аз съм от Добрич може да хванеш маршрутка и аз да те чякам на Автогарата.
Здравейте момиче днес на 20 ден от ЕТ си пуснах чХГ коетое 1914 но от днес имам леко розово зацапване само като ходя до тоалет и незна каво ще стане по нататък
Много сте мили всички.Добре,че ви има  :bighug:.За протокола да кажа-намерих си квартирка и то доста близо до клиниката.Мн.Много мерси  за предложението Тенеза :)
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #584 -: Юни 14, 2010, 15:48:31 pm »
Здравейте момиче днес на 20 ден от ЕТ си пуснах чХГ коетое 1914 но от днес имам леко розово зацапване само като ходя до тоалет и незна каво ще стане по нататък

Гери, мила, каквото и да стане, знай че сме неотлъчно с теб. Но аз имам добро предчустви за теб. Всичко ще е наред. Само спокойно. И отиди на преглед. Целувки.

п.с. Колко трябва да е ЧХГ-то за да е ++ резултата?
Браво Гери,че си устискала до 20 ден.Надявам се че зацапването не е нещо обезпокоително.Ти почивай повечко,че сякъш може и да не е едно :wink:
Стискам палци всичко да е наред.
  
Имам неприятното чуство, че ще ми дойде. Дано да греша. Дано!
*
Здравейте момиче днес на 20 ден от ЕТ си пуснах чХГ коетое 1914 но от днес имам леко розово зацапване само като ходя до тоалет и незна каво ще стане по нататък
Честито  :) не се притеснявай ЧХГ то ти е супер ,почивай повечко и не мисли лоши неща ,звънни в клиниката да ти изпишат нещо ако е необходимо.Всичко ще е на ред :crossfingers:
Благодаря ви момичета толкова сте мили :bighug: аз нищо друго не правя освен да почивам ставам лягам и цял ден само това правя. Стскам палци на всикчи които са в процедури да се похвалят скоро с радостна новина. Иве не се притеснявай понякога така се получава и при добри новини.
Здравейте,дами.Отдавна не съм писала ,но ви чета редовно.При мен няма нищо ново. И този месец ме върнаха -пак задържан фоликул :( Вече трети месец :(Притеснявам се ,че и другия месец ще е тъка.Нали пия противозачатъчни,защо го задържам?Има ли и други момичета който ще запачват стимулация приз юли?
Първи пиш тест - отрицателен. Утре - кръвен. Дано да е по-различен.
Здравей Иве мн е рано за домашен тест ще видиш че утре ще е по различен резултата.
Гери, на теб се надявам, мила,  да ме успокояваш. Малко се притеснявам за теста утре. Иска ми се да знам предварително, за да не се разочаровам, ако и кръвния е - . Чакането е адски изнервящо. Ти как си?
Здравейте момичета.Добита от път сядам първо да разкажа за първия преглед.Десен яйчник-около 10 фоликула,ляв-около 7.Утре пак среща с магаренцето.
  
Браво Диде.Супер си :balk_102:
*
Гери, браво  :balk_46: Честито за положителния резултат, пожелава ти леки и безпроблемни  :cloud9:

Иве, до преди две седмици имах това чувство, според мен е от страха който сме натрупали през годините и не смеем да се зарадваме и да повярмаме на красивото което ни се случва! Стискам палци за теста днес и да знаеш, че всичко над 1 по принцип е положителен резултат :bighug:
По-малко от 0,10. Ако и това не е категоричен резултат.... а и ми идва, още е само зацапване, но се усилва и не тая надежди...  Аз явно ще съм на 2 тур. Късмет на вас, момичета.
fireive-няма да се отчайваш и аз минах няколко пъти през това да се сривам след отрицателния резултат и знам какво е ,но в никакъв случей не се предавай,горе главата и напред.Казала съм си,че докато нямам своя рожба,няма да сляза от магарето,това е положението. Стискам ти палци ,следващия път всичко да е наред.Когато не и писано.........
Гери-много се радвам за теб и следя какво се случва.Днес си говорихме с Дорито за теб и много се радваме,че всичко е наред и ЧХГ-то се покачва.А относно това зацапване,не се притеснявай,при моята бременост със близначките,първо кървях със съсиреци,после ми цапаше половин месец и после спря.Явно задълбават по-навътре в стената на матката,нормално е .Само си почивай поне докато ти зацапва.Стисам ти палци и пиши след следващия преглед.
Благодаря ви момичета Сара имам от време на време леки придърпвания ниско в ляво или около пъпа незнам дали са нормални или притеснителни. Иве ти си силна жена знам че ще успееш.
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #599 -: Юни 17, 2010, 15:15:11 pm »
Момичета, плана е следния : към средата на м. Август - започва следващата стимулация, а в началото на Септември - 2рия опит. Какво мислите?
Знаете ли долу-горе колко се чака за втора заповед от фонда? Най-вероятно няма да се надявам на фонда, този път,  но пък ако има вероятност да получа заповед по-скоро.....
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 15:22:54 pm от fireive »