0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #120 -: Март 16, 2011, 08:12:17 am »
РосиРадвам се че всичко е наред. 2гр е нормално.Пусни и изследвания за хламидия и уреоплазма за всеки случей. Колко ти е утайкатаСУЕ . Границите са доста разтегливи. Зависи от организмат ти . Аз например нормално съм винаги с много ниска утайка от 3 до 5. Но имам познати които си имат 10 ,12 нормално границата е до 20максимално. Зависи също с какви мерни еденици работи дадена лаборатория. Твоето завишение как е дадено и колко е ,извън референтните границили е .
Повищената утайка е сигнал за някакво възпалително заболяване то дава най-обща представа за организма . Може въобще да не е свързано с геникологичен проблем а например да имащ болен зъб или нещо друго ,простуда и т.н.
Болките минаха ли?
*
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #121 -: Март 16, 2011, 08:22:39 am »
Росиако искаш мини в темата .Възтановяване след кюртаж,защото тази е за жени които са скоро преживели спонтанен аборт а ти вече си в етапа на възтановяване.
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #122 -: Март 16, 2011, 13:38:18 pm »
Росиако искаш мини в темата .Възтановяване след кюртаж,защото тази е за жени които са скоро преживели спонтанен аборт а ти вече си в етапа на възтановяване.
Добре, благодаря ти ще мина в нея тема.Днес ходих за резултатите от изследванията и токсоплазозата не ми е добре.
Бъди дявол,за да не те пратят по дяволите!
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #123 -: Март 31, 2015, 02:53:31 am »
 Може да ти звучи глупаво но дръж се и не се отказвай. Аз от миналата година го закъсах стабилно със здравето и съм в чужбина в бахти расистката държава. Ама не се отказвам. При мен видях сменката на лявото коляно връзки сухожелия, 4акане 2 месеца за операция 20 кила качех пъпна хирния по спешност на другия ден опирирана и до ден днешен незнаят сакво се сличва. При коремната ми операция намират много голяма шоколядова киста  соято я разкарват ама тя варви с друга болест. След 3 месеца тьрсене на лекар ми казва всичко и ок. И аз отивам при най големия специалист в града . И го подсештам за противоза4ата4ни. Изписа ми някакви ама забрави да ми каже 4е през периода трябва да ги пия.
Имаше един коментар за кожа е честитка нормално е ако е в молки развери аз получих в чидовищни 4удих се как е доило и нямериха друга киста на други яйчник на 16 6те знам дали пак ще ме оперират  и нищо се чудише оня улигофрен и то презопредих че стерилна да не ме прави. Отделно бях за корема на всичко вэзможно и се оказа че са ме бая объркали и дъм съ слепваня при червата ама не се отказвам. :P
А сега ако си си замислила се усмихни . Защото от 25 съм с леко корвене лошото е че се съмнявам за бременодн заради това че непих плотивоза4ата4ните 5 дни и но4но когато пих имап и полов акт ама келфайда за лекарствата отделно малко преди 25 ми се поду корема с болки съм и вече и аз низнам от каде.лошото е че пия много таблетки а приятела ми иска дете а аз немога мивимум още година да спра химиято
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #124 -: Март 31, 2015, 02:55:40 am »
Сори увлекох се какви ночно са ти резолтатите
Re: Спонтанен аборт ли е?
« Отговор #125 -: Август 10, 2016, 16:57:45 pm »
Здравейте !Аз имах цистит и отидох на лекар,преписаха ми два антибиотика. Така и не ми мина.Чувствах се зле,бояха ме яйчниците и реших да ида на ехо граф. Казаха че ми няма нищо. Отидох при друг генеколог и той каза че вижда бременост. Беше на 11 юли,мъжът ми имаше рожден ден. Бяхме много щастливи.На 18 обаче бяхме на море и там видях кафяво петно на бельото си.Отидох на лекар и ми преписа а уроци стан. На другия ден ми дойде, направиха ми кюртаж. Вчера бях  ри генеколога си,каза че матката зараства бързо и нямам проблем. Дали ще мога след този аборт да забременея и дали трябва да си правя някакви изследвания за да не се повтори?