0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Олив,мерси за пожеланията.Сонче,и аз понякога като теб  мисля,че моите постове не се четат,тъй като в отговорите на др.момичета от бандата името ми много рядко се споменава-но пък когато имах нужда от подкрепа всички ми писаха.Тъй,че Сонче нали знаеш,че всеки си има свои си неща и недей да се натъжаваш.Бандата е много задружна,когато трябва...  :grouphug:

Привет момичета.
Гледам и аз спорове са се развихрили, всеки е прав в своята позиция, Фибс правилно е призовала за толерантност. Ако има група на този свят, която да ми е така скъпа това са момичетата тук. С всяка една от тях преживяваме заедно и щастието и тъгата, всеки споделя болката и радостта на съфорумника. Това е така, защото всички тук се борим за една мечта - дете, но освен това споделяме и много странични наши болки, отделни от тази борба. И се подкрепяме за всяка болка, поздравяваме се за всеки минимален успех, за всяко взето решение.
Моля ви, не забравяйте, че все пак се обичаме, нали? По един или друг начин борбата ни накара и да се заобичаме. Никога няма да забравя как съм се радвала за Фибо и Джиджи, как се радвам сега за Маринка и Раши, които имат своите прекрасно новини...
 :bighug: :bighug: :bighug:

[/url][/url]
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Добър вечер момичета!Честито на тези от вас,които са видяли двете чертички!Пожелавам ви леки и безпроблемни 9 месеца!На всички,които се борят да ги видят желая късмет!
Преди 2 години и малко повече аз тръгнах по стръмния и трънлив път,който водеше към двете чертички.Беше ужасен,с прекалено много дупки и неравности,но в един прекрасен ден и там изгря слънцето за мен.Забременях и сега си имам момиченце.Много съм благодарна на всички момичета,които пишеха в тази тема,защото те ми показаха,че не съм сама и и ма още много(за жалост)като мен жени.Сега се завръщам отново тук и се надявам от момичетата,с които пишех да няма нито една или ако има да се връщат да се борят за второ детенце.
Казвам се Евелина и съм на 24 години.От Благоевград и искам второ дете.Надявам се да ме приемете сред вас.След като родих писах един или два пъти,но тогава нямах много време,а и още не бяхме подновили опитите.Е сега вече смело тръгвам отново по познатият трънлив път!
*
Re: Краят на Януари дойде,но ни очакват тестов
« Отговор #83 -: Януари 27, 2010, 19:08:09 pm »
eveishan - Добре си ни дошла! Дано скоро и да ни зарадваш с ++++++!
Аз не знам как е било преди, но при нас винаги има какво да се научи или да се позабавляваме и радваме  :D :D :D
Соня, не си мисли, че не те четем  :? Просто понякога, особенно аз, като си пускам пост, нямам много време да изреждам всички  :D И за това пиша, че всички ви прегръщам, обичам и т.н.  :wink:
Скарлет, Жаси,   а къде са ни вирусчетата???   :wink:
За всички  :bighug:
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 19:09:40 pm от petqst »
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!

Тити, сънувах тези дни, че влизам тук да чета и момичетата те поздравяваха за  :bfp1: дано да пророчески този мой сън! Успех мила!  :crossfingers: :crossfingers:


Оливия неможеш да си представиш каква приятна изненада си ми поднесла днес с този ти сън.Ха дано това да е истина!От 6г. чета тук(в зачатие) и от малко по-малко пиша и досега никой не е имал никакви сънища или видения за моя милост.И вън от сайта също.Просто ми е толкова невероятно,че някой ме е сънувал,че ще летя от кеф сега.Дори и да не е така благодаря ти за чувството което предизвика у мен!
Евейшън как да не те помним.Поне аз си спомням за теб мила.Добре дошла отново.Аз съм като някой портиер-посрещам и изпращам,като се сетя че от 2004г чета тук.
Хайде лека вечер и хубави сънища като този на Олив.
  <br />
*
eveishan Добре дошла!Ние сме си близко една до друга.Аз съм от Дупница.Дано имаш късмет миланяма ми ги емотиконите

Добра вечер момичета!Чак сега успявам да драсна някой ред!Стерче - стискам много палци, а също и на всички други, които имат нужда от тях! Първото дете го заченахме след 1 г и 6 м.,след много въпросителни на които нямам отгово - стана без лекарска намеса! Сега - благодарение на вашата помощ и подкрепа, искренно  се надявам да имам второ! Ще се радвам, и много се радвам когато видя положителни тестове, на всяка от вас да изживее трепетите от бременността и раждането! Радвам се, че ви намерих! :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Момичета,тук намирам от старите пушки и не ми много харесва.Надявам се скоро да се изместят в темата на бременните.
Мони,радвам се,че има някой по-близо до мен.Не се знае някой път може и да се видим.Те момичетата от един град често си правят срещи.Поне по-рано го правеха.Ще гледам вече да съм редовна и да се слея в компанията.Няколко дни ще ми е малко некомфортно,но като ви опознвая няма да има проблем.
Титибар,стискам палци това да е твоя месец!
Благодаря ви за топлото посрещане! :balk_16: :balk_16: :balk_16:
Титибар и аз ти пожелавам това да е твоят месец!!!
eveishan и аз те помня, започваме борбата пак.
С останалите ще се опознаем бързо, аз не се представих, казвам се Бисера, от София съм на 36год, след инвитро от първи опит забременях.
Наистина преди време имаше срещи, дано всички тук гушнем по едно-две дечица и се срещаме само с колички по парковете!!!
*
Дано си право Бисерче и се видим с количките в парковете :crossfingers: :bighug: А това дундаче на снимката е за хрускане  :hello:
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 21:27:03 pm от moniks_s »

Първо-здравейте момичета, стари и нови! На всички ви желая много късмет.
Не че някой ми иска мнението, но аз да си го кажа :)
Много е права фибо /мила, радвам се да те видя, беше се изгубила някъде:)/
Не мисля, че е толкова лесно да "успокояваш" от позицията на вече бременна. Страховете в началото докато видиш двете чертички са големи, но уверявам ви след това са още по-големи. За първи път го усетих след като преживях извънматочна бременност. След това чувството на страх се засилваше все повече и повече, особено след като ставаш свидетел на чуждото нещастие. Тук си спомням сякаш беше вчера какво преживя Дениска, а и ние покрай нея. Не един път съм чела тук постове на неуспяли бъдещи майки и на такива, които са успяли,но по ужасно стечение на обстоятелствата "срещата" им е била твърде кратка, да казват: "Боже, защо позволи да се случи това щастие и след това ми го отне. По-добре никога да не беше се случвало"
Съжалявам, че поста ми се получи толкова депресиращ, но исках да знаете, че когато се опитваме да звучим позитивно и окуражаващо, не го правим "просто така". Както Жаси каза- преживяваме всяко щастие и нещастие на всяка една от вас, защото всички сме хора и също така знаем, че не сме застраховани от нищо. Това, което се е случило на ТЕБ, може със същия "успех" да се случи и на МЕН.
На всички ви пожелавам да преминете през всички тези страхове без да е имало основание за тях и цял живот да се радвате на майчинството. Това наистина е най-хубавото с което ни е дарил Господ. Прегръщам ви силно!

 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:


*
Здравейте!
Джиджи ЕЕЕ, как да не ти искаме мнението - та нали ние тук си се учим, та и ние след това да правим така! :wink: / Пупупуп- дано да няма други с нашите проблеми /
Хооп, пльоос под вирусчетата!  :bubblebath: :D
Благодаря и дано да прихванем! Гуууш на всички  :bighug: :hug2:  
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 22:14:03 pm от petqst »
petqst, хайде щом призоваваш за вирусна атака  :), ето и от мен сини вирусчета:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лека нощ на всички! Нека утрешният ден е изпълнен с много усмивки и добро настроение. Пък защо не и с порой от +++ тестчета. Стискам много палци!
*
Eveishan, добре завърнала се! Да си призная, и аз след като забременях не пишех често тук, но ей ме на - отново на фронта  :lol:
Благодаря на бременелките за вирусите!
А да питам - помните ли преди правехме едно списъче с истинските ни имена за руската църква, искате ли да го подновим? разбра се, не искам да налагам каквото и да е мнение. аз лично нямам нищо против да ходя до там, всяка седмица ходя до Ректората и ми е на път...
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
След като духът се повдигна,май и аз ще пусна някой бактерийка,току виж някой прихванал :lol:
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Джи,душата,тук съм си редовно...просто се скатавам :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,охоооооооо тук витаят среднощни вируси,хайде да се възползвам.Фибски,ти пак ли кукуваш,бе жена?Що не спиш?Ей ама ти не можеш да спиш и държиш и малкия Фибчо буден а :wink:.Хайде мацки на кафе
eveishan,добре си се завърнала,и аз те помня,радвам се че си се въстановила и започваш борбата за второ бебче.Радвам се ,че бременелките ни пак пишат при нас и много ще се ядосам ако пак изчезнат,да знаете.Хайде лек ден от мен.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро щъркелчета!Аз като никога толкова рано пиша ама тази безработица ме побълква вече 8O Мерси за кафенцето веднага взимам.А пък за тази атака от вируси нямам думи-много е хубава.Благодаря момичета :youwoman: :shower:

 Добро утро момичета! Снощи много висусчета разпръскхвате, цооп и за мен  :bubblebath:.
eveishan, добре дошла отново!
Желая на всички ви късметлийска седмица с вирусчетата  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
 
*
Добро утро и от мен.Така се радвам,че нещата се подредиха и вече е по-усмихната моята темичка. :D :D :D
Надявам се да я отбележим с някое + тестче.
Маринка,мерси за кафенцето!И аз съм с вас. :P
Соничка,недей така,бе мило.Как да не те забелязваме? :? Аз гледам да спомена доста от нас,обаче като сме толкова много... :oops: Ако мога с нещо да помогна,насреща съм. :bighug:
Олив,радвам се,че вече си със заредени батерийки на позитивизъм. :wink:
Добре дошли на новите "стари" бебеправещи! :welcome_1: Наслука в лова!
И не на последно място,огромно благодаря за вирусната атака! :balk_46:
Хубав ден от мен!(днес е малко по-топличко)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро и от мен, милички!
Веднага си грабвам от кафенцето на Маринка, за което Благодаря!
Благодаря и на Скарлет и Фибсчо, които ни подкрепят с бацили -  :D :D :D
Лек и усмихнат ден!