И Ели украси снощи елхата - беше много забавно

. Обикаляше я по 5 пъти докато реши на кое клонче да закачи играчката, при това без да се убоде много

. После имаше нужда от убеждаване, че играчките са за елхата и все пак трябва да си останат на нея

.
mini, за съжаление не мога да ти помогна. Ние сме много далеч от пеенето на песни и от стихотворенията, сигурно им казват в яслата, но Ели не възпроизвежда такива все още. Въпреки, че от 2 месеца си прави ръцете на триъгълник и с напевен тон повтаря "копче, бебе", но това не ми се вярва да е песен по скоро си го е измислила. Всъщност баба и я учи на една "нани ми кукло, нани ми бебе", която от нейните уста звучи като "нани куку, нани бебе"

Вие какво ще правите по Коледа и Нова Година - с бебоците ли празнувате или отмаряте?
midge, аз си празнувам с детето (
сега ще е с децата), вярно че сме при някоя от бабите, но предпочитам да съм си с тях. Миналата година имах "възможността" да прекарам Бъдни вечер и Коледа в болница, далеч от Ели и от цялото ми семейство и мога да ти кажа, че беше доста неприятно изживяване.
Зори, не съм купувала, но пък за рождения ден на Ели им занесох, кола, кафе и бонбони да се почерпи персонала, можеш така да направиш ако искаш, иначе чак отделни подаръци...