Ако погледнем реално какво се включва в цената на една инсеминация, то ще излезе, че Владимиров и Щерев са надули цените. Нереално много. Заради бързата печалба.
хм... хайде да погледнем реално, добре.
какво реално се включва в цената на една инсеминация?
отговори ми на този въпрос, за да видим дали са надути цените.
апропо, заек, ти знаеш, че има телевизори от 100 лева и телевизори от 10000 лева, нали?
знаеш ли, че при АРТ процедурите също има различни цени за един и същи тип (не конкретен вид!) консуматив - примерно, една епруветка може да се купи за педесе стинки (от АРТ-ското Илиянци, образно казано), но може да се купи и за 10 лева (естествено, ще е друго качество).
средите за обработка също биват различни видове, с различни цени!
аз съм го намеквала и друг път - има разлики в цените, които могат да се обяснят с желанието на един лекар да спести част от заплащането на своя труд или не (само така, например, мога да си обясня цената от 10 лева за УЗ при Стаменов, каквато няма никъде по страната другаде - не говорим за АГ, а изобщо за ехографски прегледи). но има и разлики в цените, които са обективно обусловени от качеството на използваната техника, материали и консумативи.
не може просто да се твърди, че в Шератон надуват цените от алчност, защото са много по-високи от тези в кварталната кебапчийница!
(с което не искам да правя аналогии, разбира се...)