0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мацки, айде да се опитаме да направим нещо като мониторинг на отздука? КОй каквото види, прочете и чуе за снощното събитие - пишете. Ако искате и отделна тема да направим?
Добро утро!
Искам да изкажа голямата си благодарност към Ани, Радина, Д-р Стаменов, Д-р Владимиров, Д-р Табакова, Боряна и Миси и към всички момичета и момчета, които бяха пред пилоните на НДК в София, и на площад Независимост във Варна! Благодаря Ви че въпреки студа и малкото време ме за организация излязохте да изразите и защитите нашата позиция, болка и мечта! Шоуто на Слави беше чудесно, приятно съм изненадана от неговото отношение към нашия проблем, чест му прави това, което направи в името на нашата кауза! Благодарности на Слави и екипа му!
А сега ето една днешна статийка от Стандарт
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-12-16&article=259748
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    wild cat

  • ***
  • 404
  • Няма начин да няма начин!
Браво Ани, браво Радина, благодаря Ви д-р Стаменов и д-р Владимиров!  :)
Момичета, толкова много съжалявам за горчилката и болката, с която всяка от нас трябва да се пребори, за да заяви пред цяла България проблема си! Но явно това е начина, за да ни чуят, да разберат, че имаме нужда от помощ.
Благодаря на Слави за емоционалното и искрено отношение!
Дано ни подкрепят и други медии! Успех на всички!  :wink:     
*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Бяхте невероятни! БЛАГОДАРЯ Ви!
Макар и далеч и че физически не присъствах, аз също толкова се вълнувах, като вас. Като луда превключвах от канал, на канал, да видя къде и какво отразяват.
И Слави - предаването му беше толкова разтърсващо, само идиот не би се трогнал
Не можах да спя снощи от вълнение, още се вълнувам...
Дано всичко това има смисъл!
БЛАГОДАРЯНА ВСИЧКИ  :bighug:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
На мен много силно впечатление ми направиха мъжете, които присъстваха пред НДК. Горда съм, че и моят мъж беше до мен, бъдете горди и вие, че мъжете ни са част от тази борба, ден след ден, година след година.
Шоуто на Слави беше невероятно, самият Слави беше много сериозен и остър, а екипът му - добре подготвен. Много истински неща се казаха - всички участници бяхте страхотни!
Само едно единствено нещо би ме зарадвало повече - да може по някакъв начин да бъде разпознат онзи ... не искам да казвам какъв, та целият народ на всеослушание да чуе кой е и какво точно е казал!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*

    klem4e

  • ***
  • 307
  • искам значи мога
Благодаря на всички , които участваха - най - после ще ни чуят . Снощи гледахме с мъжът ми предаването на Слави и се разчуствахме - беше много трогателно и въздействащо. Успех на всички ни момичета . :bighug:
*
Ей хора поклон и аплаузи за всичко, което правите, което жертвате за каузата.
Аз не спах от вълнение, представям си какво ви е на вас преживели емоционално всичко от близо и живо.
Тъй като моето дете е болно и неможе да спи без мама, гледахме Слави заедно. Той се гушна в мен, а аз му обяснявах, как благодарение на Зачатие, го има и ще има още много бебета като него.Желая и пожелавам на всички.
Момичета немога да спра да се вълнувам и плача, толкова е истинско и силно всичко което се случва.Сигурна съм, че ще има положителен ефект. Исках да съм там с вас, но така ми е било писано, само в мислите и сърцето да съм с вас. 
Радвам се че ви познавам, гордея се с Ани - ти си велика, силна, умна, красива и силно борбен човек.
Благодарности на докотрите, на Слави и екипа му, на Радина, на протестиращите хората пред НДК, на ТВ Новинарите на всички съпричастни и подкрепили каузата.
 
П.П. Бързо възстановяване на момичето, че аз от емоция забравих да пиша и за нея.

А това е от форума на Слави http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t=18774&postdays=0&postorder=asc&start=135

« Последна редакция: Декември 16, 2008, 09:33:41 am от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Момичета получих информация от jam, която е в движение в момента и не е на компа. Тя се свързала с Дарилка, момичето което е с Даря - момичето, което пострада от падналия прожектор. Днес е по-добре вече, но още е в клиниката. Ако някой познава дарилка от бг-мамма може директно да се свърже с нея. Дарилка, много ти благодарим всички, ти си истинска приятелка, почитания за това, което направи!

Момичета, ако някой от София има възможност да отиде да подкрепи Даря, нека да отиде някой от нас да я види. Момичето няма близки в България и сигурно й е много трудно самичка.
jam ми продиктува детайли:

Военна болница
Клиника по неврология
момичето се казва Даря - само това знам като инфо
Сега гледах репортажа по БТВ. Браво на нашите хубавелки Миси и Боряна! Справихте се отлично, момичета!!!!!!
Ако някой има инфо за пострадалото момиче от снощи, нека пише. Дано се оправи бързо.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
Благодаря ви момичета. Страхотни сте! Пожелавам от цялото си сърце на всички, които бюхте там и жертвахте от времето си, по скоро да се сбъднат мечтите ви и да сте много, много щастливи! Заслужавате го! Възхищавам ви се!
Представянето на Ани Зашева, д-р Стаменов и д-р Табакова в Шоуто на Слави , беше блестящо!
 :youwoman:
Но и друго, кой каквото иска да говори за Слави Трифонов, май той е единствения, който сериозно осветли нашия проблем за незнаещите.
*
Разтърсващо беше! Без всички вас, които бяхте там, нямаше да се получи! Нека всички управници видят, че наистина на българските семейства трябва да се помогне! Точно това трябваше да видят "онези" - как лекари и пациенти са заедно, за да защитят една кауза - кауза за милата родина!
За всички, които направихте това събитие възможно - вие сте хора с големи сърца и правите големи дела за всички. Благодаря на всички, които проправихте пътя и стигнахте до ядрото! По-силен протест и по-силно рисъствие не е имало досега - ПОКЛОН пред всички вас хора, които написахте законопроекта и го защитавате пред институциите, които направиха протеста толкова силен и внушителен!!!
Благодарение на вас, Слави направи толкова силно, разтърсващо и пронизващо в сърцата на всички предаване. Знам, че сценаристите му ще успеят да намерят "оплодителя". Вярвам, че политиците ще реагират в наша полза! Протеста и предаването бяха наистина точно навреме и удариха в целта!
ПОКЛОН пред всички вас - момичета, момчета, деца, лекари, родители, журналисти!
ПОКЛОН пред ЗАЧАТИЕ!
 :youwoman: :youwoman: :youwoman:

Надявам се момичето да се възстанови бързо.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

    Aubergine

Толкова силно предаване не съм гледала.
Вълнувах се като малко дете, треперих и ревах..
Ани Зашева - чудесна си! Много силно присъствие имаш! Изглеждаш толкова нежна и крехка и същевременно - толкова силна! Браво!
Поднасям почитанията си към д-р Стаменов и  уважение към д-р Табакова!
Браво момичета! Бяхте невероятни, толкова истинско, толкова трогателно се получи. Не можах да бъда с вас, за съжаление -имах служебни задължения, които се проточиха във времето, но гледах предаването с голямо вълнение. Дано най-накрая се случи нещо положително в тази държава. :youwoman: Всичко това беше примесено с огромната ми лична радост -моя много близка приятелка след 7 години борба най-накрая гушна своето дългочакано бебе :D.
<br />[link=http:
сега, като се връщам на зад и гледам репортажа има едно нещо, което не е точно според мен и според мъжа ми също. навсякъде се говори за ''майките'', ''жените с празни колички'', тук ще намеся и вечния коментар на Милен Цветков - ''Филип, който толкова много обича съпругата си, че направи всичко възможно за да и подари едно ин витро'' не сме съгласни с тази гледна точка!!! това не е проблем на жените а на семействата, още повече снощи на протеста имаше, може би, дори повече мъже!!! проблема е общ!!! това за мен е поредния знак за неразбирането на проблема от обществото
*
Толкова се вълнувах снощи,едва заспах след предаването,а после през нощта се събудих и пак не можах да заспя дълго от мисли и вълнения...
Невероятно разтърсващо и силно предаване,много въздействащо беше включването наживо пред НДК с Радина и другите момичета(едва ли има някой,който да не се е разплакал в този момент),нямам думи,поправете ме ако греша,но аз лично си мисля, че успехът на протеста надмина и най-смелите очаквания...като си помисля при това организиран за толкова кратко време...Невероятни сте! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Благодаря на всички лекари, дошли да подкрепят мечтите на своите пациенти!
Благодаря на всички вече майки от сайта, дошли да подкрепят мечтата на толкова много жени и те да чуят скоро думичките "мамо" и "тате"!
Благодаря на всички журналисти отразили събитието!
И не на последно място- на съпруга ми, че ми се вързва на акъла  :D
Горда съм, че съм част от Зачатие, че мога да се отблагодаря за щастието, което има нашето семейство- благодарение именно на сайта и онези момичета от преди години, те си знаят кои са.
Бог да благослови всички с рожби!

Ани, страхотно предаване направи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Предаването беше наистина страхотно и трогателно, и аз и мъжът ми много се развълнувахме, ядосахме, възмутихме... мисля, че чрез Слави този проблем достигна до мнооого хора. вярвам му, че няма да остави нещата така.

Поздравления момичета! Благодаря и на д-р Владимиров и д-р Стаменов, които са невероятни хора!

Беше ми просто невъзможно да присъствам ,но съм с всички вас.Предаването наистина беше трогателно и аз много се натъжих.Дано да ни видят!


“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке