0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Благодаря на всички, участвали в това велико начинание!
Вече имам надежда, че нещо може да се промени, защото НИЕ вече не искаме да сме анонимни!
Ани, невероятна си! Браво на теб, показа им, че не ни е страх от това, да кажем истината! Излъчваше страхотна сила и енергия!
Ради, беше страхотна, разплака ме! Дано ангелчето да помогне на Слави да не ни забрави!
Д-р Стаменов, д-р Владимиров, д-р Табакова, благодаря ви, че се борите заедно с нас и по-точно, че ни светите в тъмнината към изхода от тунела!
А на всички, които бяхте там искам да кажа: "Щастлива съм , че им показахте, че не сме слаби и няма повече да се крием зад проблема си! Няма да склоним глава и да се предадем! Благодаря и на вас от все сърце!"
Аз лично днес не можах да дойда в София, защото съм болна. Дано до сряда да се пооправя. Дано всичко да е наред и да няма нужда да се ходи при Слави пак! Но ако се налага, пътя Пловдив-София съм го отъпкала и ще продължавам... :)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
гледах и новините и предаването.Ужасно се вълнувам от всичко случило се.Бяхте страхотни и ви благодаря от цялото си сърце!
Благодаря на Ани,Радина,Бубето,Миси,д-р Владимиров, д-р Стаменов, д-р Табакова и на всички момичета,които бяхте там !
Благодарности и на Слави и целият му екип,беше страхотно предаване!
<br />
Съжалявам, че не бях с вас, мръзнещите пред БТВ! Случайно видях моят доктор, д-р Владимиров на екрана и се загледах - от грижи покрай малката не ми остава време да влизам във форума, нито да гледам ТВ! Страшно силно предаване направи Слави - поклон! Покон на всички участници - Ани, докторите, момичетата и момчетата отвън - поклон за смелостта и силата да покажат своята болка и да заявят своята позиция! Минала съм по пътя на инвитрото, знам колко е труден и болезнен пътя. Но знам също, че тази вечер се постави началото на една борба, която няма да бъде спечелена от управляващите някакви си там комисии и пр. Стискам палци на всички вас, които сте поели по пътя за така мечтаното съкровище, знам че всяка от вас ще гушне скоро своето бебче и знам, че всичко това което се прави има смисъл! Вярвам че Слави ще успее да разбуни духовете, че обществото този път няма да дреме безучастно, защото това засяга всички до един...
Цялото ми семейство е развълнувано! Вече изпратихме картички до всички посочени адреси на сайта...
*
Има ли вероятност да се организира нещо подобно за сряда вечерта?
Единият от сценаристите на Слави каза:
"Мислех ,че да убиеш дете е най-голямото престъпление , но сега разбрах , че още по-голямо е...да не позволиш то, да се роди!"
А , уж ние сме емоционални. :)
До днес харесвах Слави , от днес е завинаги!

Протеста - горда съм и винаги ще помня , че бях част от тези хора!
Мъжете - те вече са редом до нас и с нас , там..на барикадите!
Лекарите ни -  с нас , в болката и в борбата!
Ани , Радина - гласът ни , сълзите ни , надеждите ни! :youwoman:
Всички ние , скупчени , попремръзнали , но вярващи!
Никога не съм се чувствала толкова цяла !




п.п. Моля се , момичето да се възстанови по-бързо!
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 01:41:59 am от Eфирче »
*
Момичета във форума на Иво Сиромахов има тема - отзвук на предавенето от тази вечер. Писали сме само трима, но ако искате и вие можете да го направите. Ето линк към форума.http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?p=10280#10280

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*

    kremoni

  • ***
  • 244
  • и аз искам бебе
Момичета,благодаря за това,което правите  !
Момичета нямам думи да изкажа възхищението си от вас,бяхте толкова силни и съм сигурна че се трогнаха милиони сърца в България,видях колко се развълнува дори Слави,исках за пореден път и макар малко клиширано, да ви кажа едно огромно "Благодаря" за това че подехте борбата,добре че го има този и форум и всички вас.Момичета от все сърце ви пожелавам  краят за всички вас да е близо и скоро да ви се случи чудото да имате бебенца.
Изказвам и сърдечна благодарност на д-р Стаменов,д-р Владимиров и д-р Табакова че ни подкрепят в начинанието и дано се намерят още хора като тях и Слави за да доведем борбата с управляващите до край.
Ани,Радина,Бубе вие вдъхнахте кураж у толкова страдащи момичета,съжалявам че неможах да дойда и аз но живея далеч от София,но гледа всичко и сряда пак ще гледам.
Не съм виждала по разтърсваща картина от празните колички.
Благодаря на всички Вас, които стояхте с часове на дъжда, за да защитите всички нас!
Благодаря на Слави и екипа му за адекватната и човешка позиция!
Благодаря на Зачатие!  
Дано наште управници най-накрая си отворят очите за проблема на обществото.100% подкрепа от мен и моето семейство
*
Отчет от старозагорско-сливенската група  :lol:. Прибрахме се живи и здрави. Окъсняхме малко, тъй като по пътя на места имаше мъгла, а и спряхме да похапнем. За мен лично беше много вълнуващо. Радвам се, че бях там и че съм част от Зачатие. Благодаря на всички, които дойдоха. Поклон пред вече успелите момичета, които се борят за нас  :youwoman:. Дано момичето, което претърпя инцидента с прожектора се оправи възможно най-бързо.
     
здравейте, всички!
вчера бях на протеста бях сама, но не се чувствах така. Благодаря!!! тази сила и енергия когато застанем заедно и с лице срещу проблема ... дано са ни видяли повече хора, дано са разбрали за проблема ни, дано не им е безразлично и дано заедно успеем!!!
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 07:58:20 am от atadar »
*
Бяхте уникални!Нямам думи!
"Шоуто на Слави" от снощи е вече качено в Замунда.Такова силно предаване не помня да съм гледала!
Браво на всички!!! Каквото и да кажа няма да е достатъчно, за да изрази чувствата ми!!! Поклон  пред всички, борещи се за каузата!!! :comm:
*
Благодарности на всички - екипа на Шоуто на Слави, д-р Владимиров, д-р Стаменов, д-р Табакова, Ани Зашева и всички, които бяха дошли пред НДК. Дано се сбъдне съкровената ни мечта! Развълнувана съм. Много плаках снощи.
*
Бяхте страхотни момичета!Благодаря ви,че въпреки студа излязохте и изразихте нашата позиция и болка!Благодаря на Ани,Радина,Бубе,Миси-най-смелите и всеотдайни жени,които познавам!Благодаря на д-р Стаменов , д-р Владимиров и д-р Табакова,че застанаха твърдо зад нас и ни подкрепиха!
Специално искам да благодаря на Слави за истинското,човешко отношение,за разтърсващото предаване което направи!
Иска ми се да вярвам,че след снощи,все някой е чул и разбрал за какво иде реч.
Заедно сме!Много сме!И ще успеем!!!
*
Момичета,страхотни сте!Гледах предаването снощи и сълзите ме заливаха!Не знам дали може някое човешко същество да остане безучастно пред гледката на празните колички и мръзнещите в нощта семейства!Дано нашите управници най-сетне ни вземат насериозно!

*
Още съм развълнувана след снощното предаване. Толкова много емоция имаше в него....
Искам да кажа, че се гордея че двойките с репродуктивни проблеми се представляват от жени като Ани Зашева и Радина.
Освен това още веднъж се убедих, че съм МОЯТ лекар е страхотен човек. Д-р Владимиров, поклон за това което правите за нас.
Благодаря и на Д-р Стаменов и д-р Табакова, че са всеотдайни и намират време освен да ни лекуват, но и да участват с нас в протести и предавания.

Не на последно място ще благодаря на Слави и сценаристите му. Искрено се развълнувах от думите им и емоциите, които изпитваха. Докато има хора като тях, ще има надежда и за нас.
*
Добро утро!
Искам да влагодаря на всички, които дойдоха снощи и ни подкрепиха, на докторите, на екипа на Шоуто на Слави и да не забравяме подкрепата от Варна.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Обичам ви  :bighug:
*
  Привет и от мен .Много се радвам че толкова хора ни подкрепиха.Благодаря и на д-р Стаменов , Владимиров,Табакова ,кактои на Ани,Радина и момичетата които защитиха каузата и застанаха с нас.Надявам се борбата за отстояване ще продължи и ще бъдем чути от нагли  и мастити политици.В крайна сметка никой не е застрахован.
Специална благодарност на Слави и екипът му.