0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Средноюлска седмична 14.07 - 20.07
« Отговор #100 -: Юли 20, 2008, 18:50:06 pm »
Привет и от мен след едноседмична почивка при мама :D

Много се радвам за Дани и съм сигурна, че като си дойде от село няма да го позная :D
Стискам палци и изследванията на Мия да са ок и детенцето да е добре.
За обръщането и сядането съм писала мнооооого пъти, оставете децата намира, разбира се ако наистина няма някаква основателна причина за притеснение, но това се вижда.

Моята принцеса я оставих при мама на 330 км. от мен е и аз още не мога да се освестя, не съм се отделяла от нея за повече от няколко часа. Хубавото обаче е че на детето му понася повече от добре. Няма такова щастие ви казвам, толкова доволна, усмихната и щастлива постоянно не я бях виждала :D По цял ден си снове по двора, по пътя, има си люлка, дядо й направи и пясъчник, гони котето по цял ден, закача се с всеки, ходи да "купа апче (хлябче)" абе купон. Та се надявам да е добре и да е здравичка и да постои малко на чист въздух и хубава храна. Толкова ми липсва всичко там, имах прекрасно детсво, мама е прекрасна, а знаете ли как се готви манджа, влиза се в градината и се берът всички необходими продукти и подправки, само олиото е купешко :lol:

Re: Средноюлска седмична 14.07 - 20.07
« Отговор #101 -: Юли 20, 2008, 20:19:24 pm »
Стефи, хората са го казали, че от дома и при мама по-хубаво няма. Въпреки, че нашите не са толкова далече както при вас, много добре знам какво ти е и как се чувстваш. Не знам само, ако си като мен - да ставаш и да я търсиш нощно време в леглото.... :oops: