0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #260 -: Декември 21, 2014, 17:04:39 pm »
georgi., а вие какви изследвания сте пускали при д-р Даскалов? И в коя лаборатория? Нещо не мога да ви разбера!

Много пъти съм си пускала изследвания при него и винаги коректно са ми изпращали от лабораторията резултатите - лично!!!
Както и dani_j е писала - и аз не ви вярвам!!!

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #261 -: Декември 21, 2014, 19:14:59 pm »
Аз никого не мога да накарам да ми вярва или не.Камоли вас модераторите. И това не е клевата а действителен случай и ще е много некоректно ако тръгнете да изтривате каквото и да е.Нямам си друга работа,че да тръгна да си правя регистрации и да клеветя докторите.За това са тези форуми,за да може хората да придобиват каквато може информация за хората които ги интересуват.
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #262 -: Декември 21, 2014, 19:52:53 pm »
georgi.,  за мен е некоректно е да се регистрираш в 15 часа и час след това да пишеш пост, който за мен е клевета. Д-р Даскалов е мой лекар вече повече от 5 години няма начин да се съглася с това, което си написал.  Познавам го лично, зная какъв му е критерият на работа много добре. Много е лесно да измислиш псевдоним, да се криеш удобно и да изпълняваш нечии нареждания, например.

Ще ти кажа личното си мнение,  аз бих изтрила поста ти, защото е обиден, подвеждащ. Ако имаш претенции не тук трябва да пишеш а да обсъдиш всичко с д-р Даскалов.
Всичко друго е недостойно.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #263 -: Декември 21, 2014, 20:16:53 pm »
И аз съм модератор, но освен това съм пациентка на д-р Даскалов от .... не мога да сметна колко вече години. Благодарение на изследванията, които той ми назначи, като отидох да правя ин витро само ме попитаха „кога започваме?“. Той следи бременността ми, той изроди дъщеря ми - нямам оплаквания, само добри впечатления. Той е човекът, който 56787654 пъти ми повтори какво ми предстои преди лапароскопията ми, докато се убеди, че наистина съм го разбрала. Него виждах последно преди да заспя от упойката и първо него виждах когато излизах от нея. Идваше да ме види по няколко пъти на ден. Мен, както и всички негови пациентки. И то не защото съм модератор, а защото той е Човек.


Всъщност, предвид предишният ни опит - точно да се регистрираш, и да пуснеш такова мнение за даден лекар си е точно работа обикновено.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #264 -: Декември 21, 2014, 20:48:53 pm »
Аз пък нищо конкретно не прочетох. Не се и впечатлих . "евтини лаборатории" - интрересно какво значи това и къде се намират, това да не е като на пазар за евтини или скъпи ..... чорапи. "изследвания за 20 лв" пък 100 платени .... смешни доводи. Който когато и където поиска е в правото си да получи черно на бяло изследването си, че не го направил а после се съмнява в думите на лекаря - еми проблема си е негов, ами да си ги поискал бре джанъм, ако откаже (в което дълбоко се съмнявам) тогава зяпай да плюеш.  Общо взето поста му беше като ..... дрън, дрън - колкото да похейтърствам, че днес не съм.
Не съм била пациент на д-р Даскалов. Говорила съм само с него и съм с добро впечатление за този лекар. Отзивите по принцип към тази фамилия са повече от добри, а това не се постига ей така - щрак с пръсти и не е случайно яление.
Модераторите - и да не бяхте му трили поста на този господин едва ли някой щеше да повярва, стига да има глава на раменете.  Ефекта би бил обратен на целящото се от автора  :wink:, защото ще се (и се ) се включват възмутени хора, негови пациенти с реални разкаи за този специалист.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #265 -: Декември 21, 2014, 22:10:10 pm »
Може би става дума за някакво недоразумение. Защо Георги бе разкаже по- конкретно: какви изследвания,  в коя лаборатория, поискал ли е да получи резултатите/на мен ми ги даваха  акушерките и да не ги искам, а от "Геника" при при пращаха на ел.  поща i d и парола, така че да си ги проверя сама/. Изобщо-за какво ставс дума?
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #266 -: Юни 08, 2015, 21:08:21 pm »
Момичета д-р Даскалов все още ли  води раждания в Селена?


Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #267 -: Юни 09, 2015, 21:29:51 pm »
Родих при него миналото лято в Селенс.Незнам да има промяна.зОбади се в кабинета и питай за по-сигурно.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #268 -: Август 29, 2015, 10:06:07 am »
Момичета здравейте! За проблемно забременяване към кого да се обърна?.Към Даскалов или Минев? Имам 4 посещения при Минев....да ви кажа....много бърза, нищо не обяснява а само хапчета изписва и посещения. А един преглед е сума пари....изследвания ми назначи lh и fsh веднъж и това е....изписа ми Дуфастон сега Фемара защото съм имала намален яйчников резерв....незнам от къде да започна...Дайте ми съвет.....моля.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #269 -: Август 29, 2015, 13:15:55 pm »
Здравей Ванита!
Минев не го зная, но за д-р Даскалов вдигам две ръце  :wink:
Негова пациентка съм от 6 години и винаги всичко обяснява и разяснява, ако не ти е ясно. Имам си детенце на 4год. и половина, благодарение на него, и сега отново съм при него - да се борим за второ! :D
За изследванията - той ще ти каже кои да пуснеш, и те може и да са доста, това да не те плаши, просто иска всичко да е ясно! :)
Ето тук можеш да намериш координати : http://www.invitro-plovdiv.com/

Успех ти желая!
« Последна редакция: Август 29, 2015, 13:22:09 pm от petqst »
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #270 -: Септември 02, 2015, 16:07:26 pm »
Аз бях негова пациентка от около 12-13 седмица от бременността и родих секцио при него близнаците си. От момента на първото ми посещение в неговия кабинет до края на бременността и при самото раждане бях изключително спокойна. Имаше съвети от негови колеги, приятели на моя близка, да предпочета други доктори, че той, видиш ли, с близнаци едва ли не можел да се справи. Моето чувство, че съм при способен, отговорен и загрижен за пациентите си лекар, обаче, не ме подведе и доведохме до успешен край бременността и раждането на нашите две здрави деца.
Посетете доктор Даскалов. Във всички случаи ще бъде полезен в разрешаването на проблемите Ви.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #271 -: Септември 03, 2015, 12:23:35 pm »
Здравейте, а можете ли да ми кажете изследвания генеточни и имунологични прави ли др. Даскалов?
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #272 -: Септември 03, 2015, 14:53:01 pm »
Лично той -не. Но могат да те насочат къде, а дори и там на място да ти вземат кръв и да я изпратят където трябва.
<br />
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #273 -: Септември 03, 2015, 22:07:39 pm »
Аз бях негова пациентка от около 12-13 седмица от бременността и родих секцио при него близнаците си. От момента на първото ми посещение в неговия кабинет до края на бременността и при самото раждане бях изключително спокойна. Имаше съвети от негови колеги, приятели на моя близка, да предпочета други доктори, че той, видиш ли, с близнаци едва ли не можел да се справи...
8O 8O 8O
Аз му бях пациентка от 7 г.с., когато ме прие по спешност, почти до 20 г. Бях го избрала за раждането на близнаците ми, защото беше безкрайно внимателен и проследяваше всеки детайл. Беше наясно колко трудно е постигната тази бременност. Наложи се да родя при други обстоятелства в друг град, защото така беше по-добре за децата. Но нито за момент не съм се съмнявала в него.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #274 -: Март 17, 2016, 20:12:10 pm »
Здравейте.
От около две години правим опити за бебе с жена ми, но за голямо наше нещастие нямахме късмета да се сдобием с така желаната рожба. След като известно време четяхме различни мнения решихме да се насочим първо към д-р Даскалова за да си направя спермограма. Останахме много доволни от отношението на д-р Даскалова. След като спермограмата беше готова и всичко беше наред в нея, д-р Даскалова продължи да ни оказва помощ с насоки и мнения по различни въпроси.
Така се стигна до вчера когато с женами посетихме д-р Даскалов. Наистина бяхме очаровани от вниманието което ни обърна и вниманието с което извърши прегледа на жена ми, защото преди него сме попадали на други гинеколози които гледаха да вземат само парите. Сега ни предстоят още изследвания и дано д-р Даскалов успее да ни помогне да се сдобием с дете. Ние ще се опитаме да направим всичко което е необходимо от наша страна, защото сме от Казанлък и както всеки знае е трудно да отсъстваш от работа често.
За сега това са нашите впечатления от д-р Даскалова и д-р Даскалов. Имаме им пълно доверие и се надяваме всичко да премине добре.

П.П. Жена ми се притеснява много от изследването за проходимост на тръбите. Просто това и е най-притеснителното изследване, но така или иначе ще го направи за да знаем какво е положението при нас и какво трябва да правим.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #275 -: Март 18, 2016, 08:17:24 am »
HristoNN, много се радвам, че сте намерили  вашия (нашия) лекар :) Д-р Даскалов и д-р Даскалова са на първо място Хора и не по-малко професионалисти! Страхотни са! А преценката на д-р Даскалова - не знам интуиция ли да го нарека, много голям опит ли - но е безпогрешна :) Поне при нас де.
В ЦС няма нищо страшно, доколкото знам д-р даскалов я прави с пълна упойка. Аз я правих на друго място без упойка.  Но при Даскалов правих после лапароскопия. Но всичко си струва , защото сега чакаме близначета :)
Пожелавам ви да изпитате това щастие да станете родители !
Пиши как вървят нещата!
<br />
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #276 -: Март 18, 2016, 10:11:57 am »
HristoNN, попаднали сте на най-доброто място (от лични впечатления)!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #277 -: Март 18, 2016, 11:22:02 am »
HristoNN, няма защо да се притеснява от цветната снимка. На мен ми я прави д-р Даскалов, с упойка е, абсолютно безболезнена. В сигурни ръце сте. Вече съм 6-ти месец след успешно първо инвитро. Успех и на вас!!!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #278 -: Март 18, 2016, 14:51:06 pm »
Чакаме да излезнат резултатите от микробиологията и хламидиите и ако всичко е наред с тях ще запазваме час за другата седмица, ако има свободни часове в дните които можем да си вземем отпуски. Само искам да Ви попитам нещо, защото сте правили ЦС при д-р Даскалов. В листа с какви изследвания ни предстоят пише, че поради това, че може да е замаяна от упойката да се отложи по възможност за друг ден консултацията за резултатите от ЦС. Та въпроса ми е по принцип след процедурата ще ме пуснат ли при нея когато разясняват какво е показала ЦС, защото неможем всеки ден да патуваме от Казанлък и да може и аз да слушам.
Знам, че е глупав въпроса ми, но ще съм благодарен за вашите отговори.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #279 -: Март 18, 2016, 14:53:03 pm »
Христо, кажете на доктора, че искате да присъствате на обсъждането и разясненията. Няма да ви бъде отказано, предполагам. От стерилитет се лекува двойката, а не само жената. Двамата трябва да сте еднакво наясно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!