0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #280 -: Март 18, 2016, 19:19:36 pm »
И мен доктора ме предупреди, че след изследването ще ми каже основно резултата, коментари в кабинета му в последствие. Но аз се събудих бързо, всичко беше наред и нямаше нужда от коментари. Но вие си говорете с доктора.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #281 -: Март 18, 2016, 19:49:51 pm »
Първо да кажа, че и за мен д-р Даскалова и д-р Даскалов са правилните хора.
Цветна снимка той прави под упойка - краткотрайна и много приятна. Едва ли ще ти откаже да присъстваш, когато съобщава резултатите.
Пиши после какво е станало.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #282 -: Март 18, 2016, 20:49:58 pm »
Тези дни като станат готови изследванията (хламидия и микробиология) ще видим какви са резултатите и ако са отрицателни ще запазим час за ЦС. Наистина останахме с добри впечатления от д-р Даскалова и д-р Даскалов,за това сме им се доверили в това трудно начинание. Когато направим ЦС ще пиша какви са резултатите.
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #283 -: Март 21, 2016, 10:14:47 am »
Здравейте, момичета!
Някои от вас ме помнят, други не. От повече от 8 години се борихме за дете, най-сетне чудото при нас де случи. Била съм пациентка на д-р Дасщалови, правихме 4 с прекрасни условия инсеминации, уви, неуспешни...
Подадохме документи в София в Надежда за фонда, тъй като тогава докторът правеше само инсеминации. С помощта на д-р Персенска при втория ни опит и първи по фонда забременях.
Естествено ще раждам при д-р Даскалов. В петък е дългоочакваното ни планирано секцио.

Аз обаче напоследък съм кълбо от нерви и съм се панирала яко на финала...
Д-р Даскалов ми изписа три дни преди секциото да си бия дексаметазон - днес и утре. Знам, че се бие за дробчетата, но аз съм вече в 39-та седмица, би Трябвало да са развити вече. Бебка е 3 кг, кръвотока е понамалял, но според док е добре.
Знам, че трябва да съм спокойна и да му имам пълно доверие и му имам, но както казах съм кълбо нерви и аптекарката ме запита не са ли ми много и ме замисли...

Има ли момичета от вас, които също са били дексаметазон три дни преди секцио и в каква доза? Моята е 2*2 ампули за днес и утре.


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #284 -: Март 21, 2016, 10:37:09 am »
аптекарката ме запита не са ли ми много и ме замисли...
Ех, като вземат да се правят на лекари...
И аз си взех скоро хапчета от нашия, без да се консултирам с лекар - ами, вие ми се свят, та пушек се вдига.
Обаче, когато го питах за странични ефекти /шофирам през деня/ - нееее, няма!
Няма, ама листовката друго вика.
Та, всяка жаба да си знае гьола.
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #285 -: Март 21, 2016, 11:29:40 am »
Права си и все пак съм в такъв период, че всеки ме притеснява. Сестра ми ми вика - тоновете ги прави през ден, майка ми вика-вадете го по-скоро, друга много близка - влизай в болница.  И всеки ден ми звънят и ме напрягат.
Хич не се сетих да го питам доктора, защото вече виждам, че почва да ми се ядосва, че с моите въпроси едва ли не не вярвам в него...
Страх ме е толкова късно и в тези дози да не навредя на бебка... Толкова години я чакахме и се побърквам... Той не би ме рискувал, но пусто притеснение...
Затова само една да ми каже, че и тя е била три дни преди секцио и ще ми олекне.. Защото в момента си мисля какво ли не и се измъчвам правилно ли постъпвам и вредя ли на бебето...


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #286 -: Март 21, 2016, 12:15:03 pm »
Разбирам те, но трябва да се успокоиш. Сигурна съм, че д-р Даскалов е направил най-доброто за твоето бебе.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #287 -: Март 22, 2016, 08:47:37 am »
Аз раждах в Първа АГ Св.София, терапията за дробчетата на близнаците беше - флостерон 1-2 ампули не помня точно в 34 г.с, после дексаметазон и ериус в деня преди секциото, което беше в 38 г.с.
Не помня дозировките, но бяха два препарата, като дексаметазона беше непосредствено преди да родя.
Леко раждане!
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #288 -: Март 22, 2016, 21:24:09 pm »
Мими, тоновете се мерят през ден само на преносено бебе. Твоят случай не е такъв. От 37 до 40 седмица съм ходила веднъж седмично на преглед, защото така ми е било казано от гинеколога. Мерили са и тоновете на бебето при всяко посещение.
Както повечето тук знаят, и двете ми бебета са преносени, съответно с 3 и 10 дена. Няма причина да влизаш в болница, няма причина да се вади ей сега бебето.
Довери се на д-р Даскалов, защото той е твоят лекар, освен че е много компетентен. Майка ти, сестра ти, съседката нямат медицинско образование и опит. Дори и на аптекарката не й е работа да обсъжда рецептата ти, изписана от лекар.

Леко раждане и чакаме снимки в най-хубавата тема.

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #289 -: Март 24, 2016, 12:52:20 pm »
Здравейте.
Днес направихме вече ЦС. Стана много бързо и д-р Даскалов ми каза добрите новини. Всичко е наред при жена ми. Сега я чакам да се оправи от упойката и да си я вземам при мен.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #290 -: Март 24, 2016, 13:34:52 pm »
Супер, много се радвам. какво ви каза д-ра? Как ще действате от тук нататък?
<br />
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #291 -: Март 24, 2016, 13:45:42 pm »
Ще изчакаме другия месец и тогава ще решим как да продължим. Това ни каза д-р Даскалов. Сега сме щастливи, че всичко е наред. Също така и д-р Даскалов беше много внимателен, любезен и всичко ни обясни. Много сме доволни от него.
Предполагаме, че с фуликометрия и хормони, но не знаем със сигурност. Каквото каже доктора.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #292 -: Март 27, 2016, 22:18:47 pm »
Пиши ни като можеш naskomimi  как си как мина раждането как е бебето 😊
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #293 -: Април 26, 2016, 18:21:00 pm »
Здравейте, нова съм в темата. Пациентка съм на д-р Даскалов и като цяло съм доволна от него, но скоро подадохме документи за инвитро през фонда. Сега чакаме да ни дойде реда. Проблема ми е, че всички ме разубеждават да си правя инвитрото при него и вече съм разколебана дали да си сменя клиниката. Той е много добър лекар но не знам колко опит има с инвитро, все пак от съвсем скоро се занимава с това. Моля ви за съвет  :( :( :(
 
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #294 -: Април 26, 2016, 19:32:36 pm »
Stany, и на мен личния ми лекар каза, че това е последния док, при който ще ме изпрати за инвитро, защото от скоро се занимава. Но при мен резултата е налице- от първи опит. Дори и за секунда не съм се замисляла за друг лекар. Важно е да имаш доверие в него.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #295 -: Април 26, 2016, 20:12:05 pm »
Stany, аз съм пациентка на д-р Даскалов от около 7 години :) Той си е нашият Доктор.
Първият ми опит беше в София /д-ра тогава не правеше инвитро/, но сега - при вторият опит ще съм при него, защото той първо е Човек с главно "Ч", второ - е лекар, който умее да изслушва и да гледа на всяка двойка индивидуално, а след това всичко останало! По принцип всичко е Божа Работа, така че при когото и да си, важното е да си спокойна и да знаеш, че си при правилният доктор!
 След около 1000 номера и ние ще получим Заповед, живот и здраве и сме на линия! :)
Успех и на вас!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #296 -: Април 27, 2016, 17:04:23 pm »
Доктор Даскалов вече прави ин-витро? Правилно ли разбрах?
Е, за нас беше нашият доктор за кратък, но много важен период - от около 13 седмица от бременността ми с близнаците, /след като друг ни беше наплашил, неоснователно, както се разбра, с голям риск от синдром на Даун при едно от бебчетата и ни гласеше за амнио, а то се оказа абсолютно ненужно/, та до раждането и грижите за мен няколкото дни в болницата, след като родих здрави и доносени деца със секцио.
Безупречни като лекари и загрижени за пациентите си, с особено внимание към лабилната психика на бременните и на бъдещите татковци.  :)Това бяха за нас д-р Даскалов и д-р Даскалова. Чак като родих ми липсваха дългите и спокойни разговори с тях при прегледите за проследяване на бременността  :)Жалко че нямам планове да бременея и да раждам пак. Ясно е при кого щях да тичам отново.
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #297 -: Април 27, 2016, 22:30:36 pm »
Доктор Даскалов вече прави ин-витро? Правилно ли разбрах?


Дааа, Хоуп-че :)
Живот и здраве - при него ще съм за втори опит/сестриче, или както той иска-братче и сестриче на Стаси :)/Каквото-такова! :)
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #298 -: Април 27, 2016, 22:44:49 pm »
Ако имаше like, щях  да "лайк-на" коментара на hope. Все едно аз съм го написала... и не е вярно, че се "занимава" с ин витро от скоро, изобщо целият израз звучи нелепо.

Споделям това мнение, като него пациент.

Не оставай друг да "чувства" вместо теб, жените  притежават уникален усет на кой лекар да се доверят особено, когато става дума за деца.  Погледни сърцето си и тогава направи своя избор!


Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #299 -: Април 28, 2016, 17:42:33 pm »
Благодаря ви момичета, аз вътрешно си знаех, че съм взела правилното решение, но имах нужда някой да ме окуражи.