0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля те Господи,от цялото си сърце и душа те моля!
Моля те за себе си,за съпруга си,за нашето младо семейство и за нероденото ни дете!
Знам че съм грешна,знам че съм живяла не според твоите закони Господи,знам че сигурно съм наранявала хора в живота си.Знам колко много грешки съм направила.Знам,че е можело да живея по-добре,да бъда по-добра.Знам.И с цялата си душа съжалявам за грешките,които съм правила волно или неволно.Болно ми е за хората,които съм наранила или обидила,тези които съм гледала лошо или не съм забелязала,а те са имали нужда от моето внимание.
Знам,че съм грешна Господи.Но се разкайвам за всичко!Така съжалявам за всеки път,когато съм била лоша или съм излъгала някого,или съм наранила някого.Чудя се как да изразя разкаянието си.И какво ако ти обещая ,че ще се постарая да не се повтаря.И защо да ти го обещавам,като ти виждаш в душата ми и знаеш,че искам да съм добра и смирена.Искам да заслужа благословията да бъда майка.
Ако съм прекалено грешна,прости ми.
Знам,че трябва да бъда смирена и търпелива.Но нима не виждаш,че сърцето ми вече кърви.Не знам още колко ще мога да проявавам търпение и да прекланям глава,пред това изпитание.Ако така ме изпитваш -мен и вярата ми,Господи-нима не виждаш,че не мога вече?!?
Затова те моля,от цялото си сърце и душа те моля,да се смилиш над мен,над съпруга ми,над нас.Моля те да ни благословиш с детенце.Нима те моля за много Господи?Нима искам невъзможното.Аз искам и те моля ,просто да ме благословиш да дам живот.Да отдам живота си на едно детенце.Колко още трябва да понеса и колко да изстрадам?Колко още трябва да чакам и колко да се моля?Как не виждаш болката в сърцето ми?
Не знам какво да обещая,какво да направя,как да се помоля,какво да пожертвам?
Не ми отнемай надеждата и вярата.Дай ми причина да живея.
Господи,моля те от цялото си сърце!
Амин!
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #1 -: Юни 06, 2008, 17:06:24 pm »
Моля Бог да дари всяко семейство, което копнее за дете със здрава рожба!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #2 -: Юни 06, 2008, 21:57:31 pm »
От няколко години така съм блокирала, че не успявам да изразя това, за което бих искала да се помоля... Може би трябва да се помоля за това да мога да се моля отново... Уви, това не е сарказъм, нито каламбура, а съвсем сериозно...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #3 -: Юни 06, 2008, 22:09:40 pm »
Моля те ,Господи, да простиш грешките ни, да ни помогнеш да бъдем разумни, за да се радваме на това , което имаме, да бъдем мъдри, за да го запазим, да бъдем добронамерени , да търсим добрто у хората, да се усмихваме и да предизвикваме усмивки.Да бъдем добри, защото лошото е безсмислено.
Моля те Господи, да ни помогнеш да бъдем родители, да бъдем добри родители, и да възпитаме мъдри и спокойни деца.Моля те, Господи пажи ни живи , здрави и обичащи.
АМИН
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #4 -: Юни 06, 2008, 22:39:41 pm »
Благодаря ти,Господи,за това 4е имам добър 4овек до себе си!Благодаря ти,4е  сме здрави!Благодаря ти,затова 4е ни даваш сили да понесем вси4ко това!Навярно ни предпазваш от по-лошо.
От сърце те моля да дариш с рожба мен и вси4ки,които жадуват за това!
Пази живи и здрави нас,близките ни и вси4ки наши приятели!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

    daniski

  • ****
  • 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #5 -: Юни 07, 2008, 05:44:57 am »
Мили Боже,благодаря Ти за това,че се сбъдват желанията ми!прости ми всичко ,което съгрреших през този ден с думи,с помисъл,и дела.Бъди милостив към мене и снизходителен към греховете ми!помогни ми да се преборя с всички изпитания и ми дай сила да ги преодолея!Нека детето което очаквам да е съвършено като теб,да се роди живо и здраво и да стане добър човек!Моля те Боже,пази сина ми и мъжа ми и всички мой приятели,и ме пази от завистниците,от видими и невидими врагове!
Богородице Дево Марийо,моли се за мене!
Амин!
*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #6 -: Юни 07, 2008, 15:18:20 pm »
Благодаря ти ,Господи,че имам кого да обичам и има кой да ме обича!Благодаря ти,че си ме обградил с добри хора и любящо семейство,с които да си помагаме в трудни моменти!Прости ми ,Господи,за греховете в моя живот и ме дари с детенце,което да озари дните ни!Помогни,Господи,на всяка една от нас,която с мъки и огромна вяра очаква зачатието на своето чедо!Знам,че си милостив,Господи,вярвам че ще чуеш горещата ми молба,Амин!

Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #7 -: Юни 15, 2008, 19:51:09 pm »
Богородице, Майко Божия! Погледни дълбоко в душите ни и виж мъката ни по неродените ни чеда! Прости ни прегрешенията и ни помогни  да видим кръв от своята кръв и плът от своята плът! Да родим и отгледаме добри деца! АМИН!
« Последна редакция: Юни 15, 2008, 19:53:17 pm от Danny S »


Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #8 -: Юни 15, 2008, 20:00:55 pm »
Отче наш, Ти, който си на небето! Да се свети името Ти, да бъде волята Ти, да дойде царството Ти и на земята и на небето! Дай ни и днес хлябът насъщен и прости ни дълговете, както ние прощаваме на нашите близки! И не ни навеждай в изкушение, но избави ни от лукавия! Защото Твоя е волята и силата и славата! Вовеки! Амин!


*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #9 -: Юни 15, 2008, 23:18:10 pm »
 :balk_145:
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #10 -: Юни 25, 2008, 11:53:48 am »
Господи,Ти,който виждаш всичко и който можеш всичко,не вида ли болката в душата ми и не можа ли да ми помогнеш..?
Господи,Ти,който виждаш всичко и можеш всичко,не виждаш ли,че се превръщам в НЕЧОВЕК от тази БОЛКА...?
Господи,Ти,който си справедлив,кажи ми каква несправедливост аз съм направила и дай ми знак що да сторя за да я поправя!
Господи,Ти,който си силен,вдъхни ми от своята сила да продължа напред в борбата...
Господи,Ти,който обичаш всички свои грешни деца на Земята,дари ме с дете което да обичам!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си


*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #11 -: Юни 25, 2008, 13:29:53 pm »
Господи, нека има щастие и радост за всички!
Дари всички с рожби, да бъдем здрави и добри!
Да се благослови името ти вовеки! Амин!
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #12 -: Юни 25, 2008, 23:44:38 pm »
Господи Боже Наш, Помогни ни и нека всяка от нас се сдобие със своите рожби. Благослови ни и опрости направените от нас до момента грехове, и ни пази от бъдещи грехове. АМИН!
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #13 -: Юли 09, 2008, 20:33:42 pm »
Господи дай ни сили и вяра да изварвим пътят по кйто сме тръгнали и ни дари поне с по едно ангелче
*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #14 -: Юли 16, 2008, 14:27:04 pm »
Господи,ние знаем,че сме грешни,прости греховете ни дай ни сила да се борим и прати на всички ни онова най-хубавото,да чуем думичката МАМА,бъди с нас,амин

Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #15 -: Юли 16, 2008, 20:56:05 pm »
Благодарим ти Господи за всичко което си ни дал.
Моля те Господи помогни на всички тук,нека не страдат повече защото техните страдания са ужасни.Помогни ни да сме силни.Дой ни Господи здраве и дари ни с рожба.И помагай ни Господи да сме добри.
Амин
Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #16 -: Юли 16, 2008, 21:16:00 pm »
Господи, моля те помогни на всяка жена,която иска да стане майка. А на мен боже,те моля да ме пазиш от приятелите ,от враговете си се пазя сама .... най-добрата ми приятелка ми заби нож в гарбъ ,а сега ми се прави на първа дружка. Вижда мойте грешки ,а за нейните е сляпа. Мъката ми е голяма ,но стореното зло е сторено и дупката и празнината няма да се оправят
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #17 -: Юли 16, 2008, 23:12:21 pm »
Господи -просто виж в сърцата и душите ни -виж колко болка ,тъга и  надежда има там!Премахни тъгата и болката  и превърни надеждата в  реалност.Помогни ни да сме човечни и добри .Дари здраве за всички ни.


*
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #18 -: Юли 17, 2008, 12:10:28 pm »
GOSPODI MOLTE PAZI VSICKI HORA OT LOSHO ,NEKA DA BADEM JIVI I ZDRAVI ,NEKA DA BADEM PO DOBRI I PO MADRI NEKA SE RASKAIVAME ZA GRESKITE NI ,DARIME MEN I VSICKITE JENI S6S  ROJBI.POMOGNI DA ISPITAME MAICHINA LIUOBOV ,I NEKA SKORO NA  VSICKITE JENI DA SE SBADVAT TAKA JELANITE ME4TI DA NOSIAT V6F OTROBATA SI  SVOETO BEBE.AMIN
Re: Нека всеки отправи своята молитва
« Отговор #19 -: Юли 27, 2008, 22:59:25 pm »
ГОСПОДИ,МОЛЯ СЕ ДА МЕ ДАРИШ С РОЖБА,МЕН И ВСИ4КИ ЖЕНИ,КОИТО ПОВЕ4Е ОТ ВСИ4КО ИСКАТ ДА БЪДАТ МАИКИ!МОЛЯ ТЕ ГОСПОДИ,БЪДИ ДОБЪР КЪМ НАС!АМИН!