Здравейте и от мен .Аз съм нова във форума,но покрай всички промени около мен и терзания реших да се регистрирам и да стана част от вас.Ето и моята история близките 2 месеца.Не знам дали тук трябваше да я напиша ,за да ви попитам нещата които ме объркват.Ноември месец малко преди цикъла ми решихме вече да не се пазим .Това става около 7 дена преди цикъл.Дойде ми на 26 ноември както обикновено 4 дена до 29 ноември.На 4 декември започна да ми цапа кафеникаво.Аз помислих че е нещо нормално заради аномалиите на времето.Но то продължи още 4 дена ,през това време просто усещах вътре в мен как всичко ми се мърда все едно вдигах температура 37 градуса ,чувствах че изгарям.Отидох на гинеколог ,всичко нормално няма кисти.Изписа ми витамини и следващата седмица да отида за цитонамазка.Кървенето спря след 3 дни.На 15 направих тест за бременност -положителен.На 16 пак при докторката -да съм чакала още 1 седмица ,това щяло да бъде някоя бременност която няма да се задържи.Направих кръвен ЧХГ -56.7.На 20 пак почнах да кървя но този път ставаше червено.На 21 силни коремни болки като контракции и обилно кръвотечение със съсиреци.На 23 преглед при друг специалист .Съмнения за извънматочна отново кръвен тест- 47,7 .Извод -направен спонтанен аборт ,и каза че на датата 26 трябва да ми дойде нормален цикъл.Кървенето продължава и на своя глава като мина 26 пих метергин и така ми дойде на 29 декември.Продължи кървенето и на 5 отидох при друг специалист.Нарушен хормонален баланс заради нарушената бременност -изписа ми Дуфастон ,Дицинон и Метергин след 3 дни ми спря .Почнахме на ново план БЕБЕ 2 , нещеш ли на 13 пак ми дойде.АЗ ВЕЧЕ СЪМ ШОК.На 17 ми спря и на 19 пак на доктор .Е дами според вас как да разбера кога ще е овулацията ми?Казаха ми че тестовете няма да ми дадат точен резултат заради скорошната бременност?Объркана съм.Щом е станало първия път ,значи е някъде 1 седмица преди тогавашния ми цикъл , ами този месец кога ще е ?????