Здравейте и от нас.Мама и бебе са изхабени от нерви до краен предел
. Пак сме хремави, мама пак с бъбречна криза и купона както винаги е на шест. А моята свекърва поне рови навсякъде ми е отворила кутийката с камъка който изкарах преди 2 месеца и сега трябва да си направя друг
. Предупредих я за последен път.
Каси и аз мисля, че е смешно за едни релси да обикаляш народа, ама щом трябва стисни зъби. Все някой ще е станал нагоре с "трибуквеника" и ще се чуди на кой ли да си го изкара. Цветенце ама това найстина е смешно. Боже колко е озлобял и изпростял народа. Или по скоро хора без работа. Щом има време да се разправя и разкарва за храст 8Oи то на пътеката
.А за в автобуса думи нямам
.
Милена страшно се радвам за вас с бебка. Душата ми се беше свила за вас и тайничко поглеждах да драснеш два реда че сте си заедно. :)Много се радвам.
Перде, пиши Тони-то свърши ли желаната работа с това гребенче да му се не види.
А за къщите и съседите, няма тука цар и господар драга ми Marie. Когато до теб живее идиот(в случая бабка пияница) оправия няма. Ще ви пусна снимки да видите как таз жена си е сложила ламарини 2,5 метра, гараж и къщата й на линията която дели нашите места, а в нашето място не дава и дръвче да расте. Тая овца няма подпис за нито една от постройките и , които в такъв случай трябва да се ширят поне на 3 метра от довара. А седнала да ми крещи да си отрежа джанката
. Предупредила съм я и нея, че ако я чуя да крещи още веднъж срещу член от семейството ми ще бутна всичко и от нейната страна. Сега кротна, ще видим до кога. Решили сме с внучка й, като хвърли топа да бутнем ламарините да си играят децата, разликата и е много малка с моята девойка. Ама господ не ги прибира тея твари, ще съсипе децата си тая гарга
Дъщеря и на 60 години ревна пред мен от майка си
, замалко да склоня да отрежа джанката
, после обаче я попитах ако иска и нас да изрежат от пейзажа пак ли да и угодя
. И така дружно решихме да оставим джанката на спокойствие
Боже