0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #200 -: Юни 09, 2008, 15:30:15 pm »
В предишен мой пост, не коментирах какво ми казаха, когато ходих в новия кабинет с новата техника. От прегледа стана ясно, че имам двурога матка, жълтото ми тяло било в единия рог, а бебето в другия. Споделих диагнозата с доктора, който ми следи бременността, и който не е от Русе. Човека се чуди и мая. Най- малкото двурогата матка щеше да се види на цветната снимка. Да не говорим пък, че жълтото тяло няма нищо общо с матката, а с яйчника. Другото пет, е че искат да ми правят "профилактичен" серклаж. Абе нямам думи, направо за Н-ти път съм изумена от русенските светила.

[/url]
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #201 -: Юни 09, 2008, 22:13:07 pm »
Евия, това за същото място (Evromedison) ли става въпрос?
 
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #202 -: Юни 10, 2008, 11:49:19 am »
Да за там става въпрос, има още много да се учат.....

[/url]
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #203 -: Юни 10, 2008, 11:59:29 am »
Предположих :-). Айде за по-елементарните неща стават, но за нещо по-сериозно, просто далеч от тях.
 
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #204 -: Юни 10, 2008, 12:18:34 pm »
аз за пръв път виждам сайта им и каква дейност се извършва там.но предвид ''специалистите''които видях не бих отишла.да ме извиняват ама ми стана направо смешно ,особено за амниоцентезата ....
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #205 -: Юни 12, 2008, 15:16:23 pm »
аз за пръв път виждам сайта им и каква дейност се извършва там.но предвид ''специалистите''които видях не бих отишла.да ме извиняват ама ми стана направо смешно ,особено за амниоцентезата ....
И аз не бих им се доверила точно на тези "специалисти".  8O
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #206 -: Юни 12, 2008, 15:52:38 pm »
Когато бях там преди месец Бурмова да прегледа Михаела, една друга докторка /не знам коя беше/ много въодушевено ми показваше триизмерни фетални снимки. Обясних и, че съм виждала неколкократно такива и този ехограф за мен не е новост. Тя на свой ред ми пожела при следваща бременност да не бия пътя до София, а да се следя тук при тях.
Ха-ха-ха. Май не са познали!
Ако евентуално забременея отново, пак ще се следя при Мазнейкова в София, че ако има как и цялата бременност ще изкарам в нейната болница, да не прецакам нещо.
Те що така наивно си мислят, че ние ходим заради самия ехограф?! За мен не е важна просто техниката, с която си си оборудвал кабинета. Важно е "задапаратното устройство", както беше написала Сиа, мисля, в една друга тема.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #207 -: Юни 12, 2008, 17:16:19 pm »
Права си, Миленче!!!! Важното е кой те преглежда, а не дали апаратът е последен хит на ехографската апаратура. Добрите специалсти виждат всичко и без 4D видеозон.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #208 -: Юни 14, 2008, 22:47:14 pm »
Oтносно Русе. Наложи ми се да ми бъде направен серклаж, понеже се установи скъсяване на шийката на матката и ми го направвиха в Родилния дом.Никога не бях влизала в родилното ,но бях ужасена от условията там.Просто съм възмутена как може да съществуват такива отделения.Относно специалистите -малко съм в притеснена от еднотипното лечение на различните случаи .Същите тези хора са в Ескулап и се надявам финансово мотивирани да са по осторожни и по внимателни с пациентите.Пожелавам на всички бременни леки и безпроблемни 9 месеца,понеже видях какво е да лежиш в Родилно за задържане -не го пожелавам на никого.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #209 -: Юни 15, 2008, 20:08:29 pm »
Същите тези хора са в Ескулап и се надявам финансово мотивирани да са по осторожни и по внимателни с пациентите.
Eлия,
не са същите. В Ескулап практикуват Рудницки, Константинова, Симеонов и Шишкова. Те не работят в АГ-комплекса. Това са гинеколозите. Другите за сега не те касаят.
Аз по-назад в темата бях споделила, че съм много доволна от обслужването и отношението в Ескулап.
Затова те записах при Рудницки.
Ако утре ми се наложи за нещо, пак в Ескулап бих отишла. По време на бременността си два пъти лежах там и там родих. Раждала съм и в АГ-комплекса. За сравнение и дума не може да става.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #210 -: Юни 16, 2008, 13:29:41 pm »
Защо е нужно в "Евромедисон" да работят толкова много лекари/акушер-гинеколози/ с един видеозон? Сигурно един лекар работи по няколко часа на ден,един път в седмицата. Той така скоро няма да се специализира на 4D. Според мен трябва един лекар или най-много двама да работят с новата апаратура, щом е толкова трудно,поне един се научи като хората. Всеки по малко да се учи, не е много от полза на обществото. Пък и според мен добрият специалист няма значение на какво гледа щом си разбира от работата, но това е друга тема. :goodluck:
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #211 -: Юли 10, 2008, 09:10:05 am »
Изчетох доста ругатни за д-р Хубчев и реших да напиша какво се случи с мен. Може би едни ще се съгласят, а други не. През август 2007 г. лежах в патологично отделение на АГ, за тяхното отношение не желая да говоря, само ще спомена, че ме държаха един ден с кръвотечение без да ме сложат на системи и когато случайно се появи д-р Минчева и ме видя се развика, та взеха мерки да ми го спрат, както и да е след два дни получих кръвоизлив, отлепяне на плацентата в 32 г.с. и трябваше спешно да ме оперират. Извикаха д.р Хубчев, той разпореди да ме смъкнат за видеозон, погледна детето и каза, че е живо, измериха тоновете, да чуя и аз и ме вкараха в операционната зала. След два часа и половина дойдох на себе си от упойката и мъжът ми стоеше до мен в интензивно отделение, лично д-р Хубчев го е поканил в кабинета си  и му е обяснил какво се е случило и го е пуснал при мен. Няма да се впускам в подробности как два часа д-р Хубчев се е борил да овладее кръвоизлива и да ми спаси матката от отстраняване, не съм сигурна ако се беше паднал друг лекар  дали щеше да овладее положението. Изгубила съм около два литра кръв. Възстановяването беше тежко и продължително, през цялото време д-р Хубчев ме е лекувал без никой да го моли за това и се е интересувал от мен и детето, идваше по два пъти на ден да ме види как съм и звънеше по телефона в отделението, когато не беше там. Добре че беше той да ми вдъхва кураж че детето ще се оправи. Никога не го чух да крещи, останах с впечатлението че е много интелигентен. Не мога да повярвам, че някои го описват като некадърник, благодарение на бързите му реакции днес се радвам на прекрасна жива и здрава дъщеричка, вече е на десет месеца. Няма ден в който да не мисля за човека спасил живота и на двете ни, ще го благославям цял живот.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #212 -: Юли 10, 2008, 09:19:04 am »
Браво.Да ти е живо и здраво детенцето.А за един лекар винаги ще има различни мнения.И при мен не минава ден в който да не се сетя за думите му - как няма да имам деца и т.н.И това лекар който хабер си няма от стерилитет.Понеже живея близко до Родилно и минавам от там всеки ден ми се иска понякога да взема дъщеря си и да отида да му я покажа. :lol: и да му напомня как на 29г искаше да ме изчисти.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #213 -: Юли 17, 2008, 23:59:33 pm »
Искам само да вметна това и която от вас е влизала в онова дето му викат родилно да каже колко процента от написаното е истина.И най-вече някой чувал ли е за този кабинет по стерилитет дето уж го има там. 8O http://blogs.mamita-bg.com/hospital/русе/аго-към-мбал-русе/
За мен лично няма и 10% ИСТИНА....аз бях там 9дни които ще запомня до края на живота си.И колкото и да се опитвам да забравя немога да си представя как могат да работят толкова некадърни хора там където се ражда живот...
А тук ако не сте влизали влезте.Вижте как е представен със снимки оня затвор,който наричаме родилно http://www.mbal.rousse.bg/ АГ-отделения. :balk_153:
За д-р Хубчев мога да кажа само че съм му благодарна че извади бебето ми живо и здраво,че 9 дни идваше по 3 пъти на ден да ме види и също така както с Иса се обаждаше когато го нямаше...Но най вече съм благодарна на Господ че ми даде сили да остана жива за да гледам моето най-скъпо съкровище...моят син.Искрено пожелавам успех на всяка една жена която ще отиде да ражда там.

Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #214 -: Юли 18, 2008, 08:50:31 am »
Аз знам за този кабинет http://www.mbal.rousse.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=171 .
Преди 9 години прекарах 6 дни в Гинекологията, след операция, и изживях тотален ужас от условията,отношението и некомпетентността.Надявам се никога да не попадна там отново.
А това което пише в интернет...ами не ме учудва, дори е нормално да има такива хвалебствия.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #215 -: Август 27, 2008, 18:53:33 pm »
Здравейте!
Имам ужасен проблем и ме е срам да го споделя с когото и да било (приятели,роднини,интимен приятел...)Надявам се на съветите ви...
Така,аз съм на 20 и досега съм имала един сериозен приятел,с когото съм и спала ест.Преди известно време се разделихме и от 2 месеца имам друг,с когото спах преди една седмица и оттогава получих сърбеж,бяло течение с неприятна миризма и когато се прибера след работа и вляза в банята...виждам сякаш ми се рони нещо...някакви бели..като засъхнал ролков дезодорант(малко тъпо обяснение,но е точно такова).
Досега не съм имала такива проблеми и не съм ходила никога на гинеколог...Моля ви кажете имате ли представа какво е това,опасно ли е,как минава...Много съм притеснена,незнам просто,очаквам коментарите ви.
Благодаря предварително!
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #216 -: Август 27, 2008, 19:52:51 pm »
Добре е да отидеш на гинеколог,за да се вземе секрет за изследване и антибиограма.
Най-вероятно гъбички.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #217 -: Август 29, 2008, 21:43:58 pm »
Гъбички със сигурност, но трябва задължително да идеш на гинеколог за да ти каже точно как да се лекуваш.И най -важното е да знаеш, че момчето с което спиш също трябва да се лекува, защото той е приносител.

*

    Ева

Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #218 -: Септември 17, 2008, 17:22:53 pm »
zdraveite,niakoi moje li da mi kaje pove4e za tozi kabinet na d-r Hub4ev ?Kude to4no se namira i niakavi telefoni ?Viarno li e 4e do 17 sedmica pregleda e bezplaten s 4G?Blagodaria vi predvaritelno.Uspeh na vsi4ki :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #219 -: Септември 18, 2008, 10:42:03 am »
Намира се в самото начало на ул. Николаевска.
Тръгваш от центъра, от р-т Щастливеца нагоре по Николаевска. Движиш си по десния тротоар и точно срещу Алфа банк има една нова голяма луксозна сграда. Там е кабинетът.
не знам да е безплатно.
Успех!

П.П. Пиши на кирилица.

Бъдете добри и не губете кураж! :)