Споко, от упойката е. При пункцията упойката е друга, няма такива зашеметявания, спиш си сладко и като се събудиш всичко е отминало вече.
При сондажа беше нещо подобно и при мен - хем си тук, хем те няма, чуваш какво си приказват, но откъслечно, не можеш да се обадиш щото сякаш си бетониран - много неприятно наистина, а и самото излизане от нея е гадно, не знаеш кога вече е истинско ... А след това цял ден си като парцал като махмурлук. Не се шашкай, при пункцията не е така. След като ти поставят декапептила ще ти кажат след колко дни ще започнеш със стимулацията със ФСХ ( не знам с Пурегон ли си или с Гонал Ф). През това време на стимулацията с тези инжекции ще те гледат през ден, а накрая всеки ден на ултразвук как растат фоликулите и колко са и по преценка на лекарката ще ти кажат кога (36 часа преди пункцията) ще ти назначат инжекцията прегнил (обикновено вечер и тя означава навлизането в последната фаза на матурацията на яйцеклетките). На по-следващия ден след прегнила е пункцията (през 1 ден), тогава и мъжкото трябва да е налице сутринта да даде материал, а вечерта след нея оставаш в болницата, на другия ден сутринта след пункцията д-р Александров ще ти каже колко яйцеклетки са се оплодили. Като минат 3 дни от пункцията пак отиваш в клиниката за да ти кажат дали трансферът на ембриони ще е на 3-ти или на 5-ти ден по преценка на ембриолога. Трансферът е без упойка, само с едно прахче аулин и една инжекция в дупето, 1 шише вода трябва да изпиеш преди него като не ходиш да пишкаш - чак след трансфера позволяват - голямо стискане е ама ... трай бабо
Лежиш 40 мин. на магарето, после няколко часа в стаята. След трансфера те пускат у дома и започва голямото чакане - пиеш си хапченцата, мушкаш си утрогестана и само хубави мисли в главицата. А 14 дни след трансфера те викат на тест за бременност
Пожелавам ти 2 хубави черти и много хубави емоции след това
Ако има нещо не се притеснявай да питаш, няма нищо страшно в цялата процедура, екипът е супер и знаят какво правят - от теб се иска само спокойствие и да ги слушаш внимателно, а каквото не е ясно да ги питаш!
Момичета, много ви обичам ! Толкова ви благодаря за куража и милите думи. Нека сладките бебешки усмивки изпълнят на всички домовете много много скоро. Винаги и непрекъснато ще съм с вас!