0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #60 -: Февруари 13, 2009, 15:01:53 pm »
Пипи72, щом не се чувстваш комфортно и нямаш доверие в доктора, значи може и да не е твоят лекар. Понякога тези усещания са много верни и трябва да ги слушаме, дори и да не са задължително логични. Лично аз при всяко мое посещение в клиниката и при д-р Емин се чувствах много спокойна, позитивна и им имах пълно доверие и вярвам, че това донакъде е допринесло за забременяването ми. При д-р Стаменов ми беше винаги нервно и ми се плачеше само докато стъпя в клиниката. За това имаме право на избор да идем там, където се чувстваме добре. Искрено ти желая успех в следващата процедура, където и да я направиш :crossfingers: 
Сори за спама  :oops:


Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #61 -: Февруари 16, 2009, 08:56:13 am »
Здравей те момичета аз съм пациентка на КИРМ Плевен и на доктор Емин , винаги е отговарял на обажданията ми при него имам една неуспешна стимулация и сега съм включена във програмата за донорска яйцеклетка.Искам само да ви питам доки не ми направи пробен трансфер дали ще се ободи ако го помоля да направи ? Незнам дали няма да се обиди че му се бъркам във работата? А за доцент Конова мога да кажа само че спецялно за моя случей винаги се е интересувала как вървят нещата и винаги когато отидем във клиниката ни казва преди да си тръгнем да и се обаждаме и да я иформираме до каде сме стигнали също така и на док.Емин държи да даде информация. При предишното посещение даже не ни всеха и пари . Отношението към пациентите на цялата клиника всички са много мили и всички веднага откликват ако имам въпроси пък аз доста разпитван непрекъснато задавам въпроси чак понякога се усещам че прекалямам .
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #62 -: Февруари 16, 2009, 09:40:25 am »
Kari, а имаш ли преди това инсеминации? Защото при инсе нали пак се вкарва катетърче както при трансфер и ако не си имала проблем, вероятно заради това не сте правили пробен трансфер. Ние май направихме такъв, но не съм сигурна. Щом те тревожи - попитай го, едва ли ще ти се обиди, защото е нормално да се притесняваш. Успех с донорската програма :)


*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #63 -: Февруари 16, 2009, 14:09:59 pm »
Аз бях пациентка на д-р Емин.Със стерилитет сме от 6-7 години.Първоначално се свързах с доц.Конова-изключителен човек,мила отзивчива и т.н.,връзката ни беше около месец по e-mail ,докато накрая се решихме да отидем на място.Първото ми впечатление беше добро,като изключим отношението на Кашева(тази на приемно),след това ни прие доц.Конова.Пазеше всичките ни имейли,разгледахме ги заедно,в тях бяха и предишни наши изследвания.Естествено се разбрахме да направим нови контролни изследвания-спермограма ,хормони  и всички останали.Показателите от тях бяха супер.Стигнахме до цветна снимка след която трябваше да вземем решение как ще продължаваме и какво ще правим.След седмица направиме снимката,резултата от която беше -мат.тръби проходими при високо налягане И ВЕДНАГА ХОП ЗА ИН ВИТРО СТЕ ,НЯМА ДРУГ ШАНС.Прибрахме се потресени в къщи и започнахме да четем мнения за д-р Емин.Не ми харесаха особенно и решихме да сменим клиниката.От прочетеното във форума видях че много момичета са доволни от д-р Владимиров в София.Отидохме при него.Всичко което пишеше за него бе вярно -Сдържан ,сериозен,строг.Назначи ни изследвания едно от които беше Kruger's test.Оказа се че за проходимоста на тръбите не може да се съди по една цветна снимка,да се поставя диагноза,още повече да се препоръча ин витро.Та накрая се оказа че проблемът е при съпруга ми,5% по Kruger's test.Не сме за ин витро защото нищо няма да стане а сме директно за ИКСИ. Сега живот и здраве ще правим ИКСИ  :dating: Чакаме следващия цикъл и сме там.
Та за д-р Емин мнението ми е че има още доста да учи.Също така и д-р Личев който каза че според показателите на обикновенната спермограма няма нужда да се правят др.тестове.
Мисля че ако по тяхната преценка бяхме направили ин витро щяхме да сме хем без пари хем без дете.
Не бива да се вемат толкова бързо такива решения,както направиха там,оставяме се в ръцете им и разчитаме на тях ,а те това чакат.
Моят съвет е дори и да ходите при тях се посъветвайте и с още някой .
Стана доста дълго обяснение за което се извинявам,но това е най съкратенота което мога да кажа за КИРМ Плевен.
*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #64 -: Февруари 16, 2009, 14:49:28 pm »
didka_, така и не разбрах от какво недоволстваш ти. В КИРМ така или иначе правят само ИКСИ. За Кашева съм съгласна - и аз съм с много лошо впечатление от нея, но тя все пак е само на регистратурата, не ти е лекуващ лекар!
Твой си е избора да се насочиш към д-р Владимиров, но в конкретния случай наистина не виждам от какво недоволстваш. Ами при това положение с тръбите искаш да забременееш нормално ли? Извини ме за тона. Ми като не ти допада един доктор-ами не ходи при него. Какво си се юрнала да плюеш?
И като цяло, аз не съм пациентка на КИРМ в момента, не искам да бъда давокат на никого. Ходила съм там, много съм доволна от отношението на д-р Емин. Този човек ми отговаряше и в 12 през нощта!!! Дразня се от това, че тук се преекспонират мнения. Една мацка не е доволна от нещо и хайдее-голяма атака. Всеки греши! Аз лично имам близка приятелка, която при жестока хиперстимулация и се бяха образували над 50 фоликулчета (само 12 от тях с яйцеклетка, разбира се, а при следващата стимулация прекратиха всичко, тъй като се беше образувал само 1 фоликул) при един от светилата тук. Няма да споменавам кой. Тук се слагат на пиедестал едни доктори и жестоко се оплюват други. И кому е нужно това? Лично познавам много момичета, които очакват своите дълго чакани рожби след процедури и при д-р Емин, и при д-р Стаменов и при д-р Владимиров, и при д-р Александров. Недоволни пациенти винаги ще има. Докторите не са Господ. Правят грешки. Но една и съща грешка, направена от различни доктори тук се отразява по различен начин. И никой не може да ме обори.
Относно това, че д-р Емин е сдържан -  ами честно казано аз не искам доктора ми да плаче с мен при неуспех, да ми държи ръката и да се лигави. Всеки от тях има стотици пациентки и работата му е да ги лекува, не да им оказва емоционална помощ. Сещам се едно момиче в АРТ-а плюеше Емин, въпреки, че беше бременна след процедура при него, защото бил много сдържан. Баси простотията, честно!
Вземете се малко в ръце!

Само за протокола-аз се разделих с мъжа си и вече не съм пациентка на никоя клиника. Преди това бях пациентка на клиника Щерев. Това го пояснявам, за да не ме обвинят, че съм адвокат на клиниката, която посещавам.
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 15:00:56 pm от Мимка »
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #65 -: Февруари 16, 2009, 15:07:41 pm »
didka_, така и не разбрах от какво недоволстваш ти.

ами тя е написала от какво, доколкото прочетох. не са направили коректна спермограма.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #66 -: Февруари 16, 2009, 15:17:06 pm »
Jam, благодаря, това за спермограмата го видях, ама д-р Емин защо го отнесе в случая? Аз рабрах, че е защото след снимката е казал, че двойката била за ин витро, пък то се оказало, че били за ИКСИ. Ами един от големите доктори изкара мъжа ми Супермен с морфология 75 % (на 3те разширени спед това най-доброто постижение беше 14% ), но не съм тръгнала да го плюя.
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 16:29:10 pm от jam »
*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #67 -: Февруари 16, 2009, 15:47:12 pm »
Първо искам да кажа ,че не поставаям никого на пиедестал,второ мисля че темата беше за мненита от КИРМ,Е ТОВА Е МНЕНИЕТО МИ!!!
Относно снимката на тръбите
по мнение на други ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ много често се получава нещо като контракции(не знам точния термин за което се извинявам) от веществото което се вкарва,не може да се каже че са запушени,а още повече че забременяване  в този случай не може са стане ,БЕЗ ДА СЕ ПОТЪРСИ И ДРУГА ПРИЧИНА!!!
От отношението на д-р Емин съм доволна но не съм убедена в компетентноста му.Никъде не видях да съм казала че д-р Емин е сдържан ,казах го за д-р Владимиров.
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 16:30:47 pm от jam »
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #68 -: Февруари 16, 2009, 16:15:47 pm »
didka_ най-лесно е да седнеш пред клавиатурата и да излееш кофа с помия. Не може заради една цветна снимка и насочване към инвитро процедура да се заклеймяват докторите в некомпетентност. Мимка е права за много неща и най-вече много от потребителите във форума не четат а ходят наляво и надясно и пускат безмислени теми.
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #69 -: Февруари 16, 2009, 16:40:17 pm »
didka_, в КИРМ така или иначе правят само ИКСИ. На практика се оказва , че са били прави в преценката си , относно вашия случай.
 Всеки сам избира при кого да прави процедурата си.
 Аз също забелязвам тенденциозно отношение към КИРМ - права е Мимка.
 За Венета Кашева , обаче съм напълно съгласна.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #70 -: Февруари 16, 2009, 16:47:49 pm »
отново напомням, че изразените мнения във форума са на техните автори и сдружение "Зачатие" не носи отговорност за тях!
негативни мнения можете да прочетете абсолютно за всяка клиника. също и позитивни.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #71 -: Февруари 16, 2009, 17:54:45 pm »
            Тема: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #72 -: Февруари 16, 2009, 22:39:55 pm »
Kari, а имаш ли преди това инсеминации? Защото при инсе нали пак се вкарва катетърче както при трансфер и ако не си имала проблем, вероятно заради това не сте правили пробен трансфер. Ние май направихме такъв, но не съм сигурна. Щом те тревожи - попитай го, едва ли ще ти се обиди, защото е нормално да се притесняваш. Успех с донорската програма :)
Не нямам инсеминаций тъй като от доста време нямам естествен цикъл и не е възможно със исеминация , лятото ми правеха разшерение на шийката на матката във Селена Пловдив но там няма донорски програми . Момичета за тези които са за донорска яйцеклетка избора на клиники във България е нищожен била съм пациентка най напред във клиника Щерев след това при Владимиров след това клиника Селена Пловдив и насякаде ми казват няма донори и не се знае колко време ше мине година две а иповече единствено КИРМ Плевен не се чака повече от три четери месеца така че избор много голям нямам ,а и доволна съм от тях , обръщат ни голямо внимание и доцет Конова и доктор Емин и доктор Рилчева . Успех на всички и ако господ е решил че ще стане и /1% стига то ще стане/ независимо къде само трябва силно да вярваме.
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #73 -: Февруари 17, 2009, 12:53:57 pm »
Тук се слагат на пиедестал едни доктори и жестоко се оплюват други. И кому е нужно това? Лично познавам много момичета, които очакват своите дълго чакани рожби след процедури и при д-р Емин, и при д-р Стаменов и при д-р Владимиров, и при д-р Александров. Недоволни пациенти винаги ще има. Докторите не са Господ. Правят грешки. Но една и съща грешка, направена от различни доктори тук се отразява по различен начин.
  ...Сещам се едно момиче в АРТ-а плюеше Емин, въпреки, че беше бременна след процедура при него, защото бил много сдържан.
За съжаление май има нещо такова :( А за това момиче, което е успяло с помощта на д-р Емин... нямам думи.

Кари, успех ти желая мила! Знам какво ти е като четеш сега и хубави и лоши мнения за твоя лекар. Аз съм в същото положение с избрания от мен лекар за следене на бременност и раждане - толкова сме си патили, че сега всяка лоша дума ни плаши. Пожелавам ти успешна процедура и едни здрави шарени близначета :)


*
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #74 -: Февруари 17, 2009, 15:24:27 pm »
Ех, този д-р Емин. Много се радвам, че се отказвате от него, така ще можем по- лесно да се вредим за втория път. :lol:

[/url]
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #75 -: Февруари 18, 2009, 08:44:08 am »
Момичета спора е излишен всеки от нас сам решава къде да отиде,няма най доба клиника или най добър лекър, всички имат успехи и неуспехи всички правят грешки ,както едно лекарство не действа по един и същ начин на апсолютно всички по един и същ начин,важното е да имаш доверие на лекаря да му вярваш.Аз съм много доволна от КИРМ Плевен харесва ми че всички работят във екип не те мотаят във времето и някак те карат да се чустваш сигорен че мечтата е на една ръка разтояние .Нагласата е много важна и ако се хвърля кал върху някой лекар ние хвърляме кал върху всики които се чудят къде да отидат.Всички ние сами трябва да намерим пътя си сами . Успех и Късмет на всички.
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #76 -: Февруари 20, 2009, 14:14:12 pm »
Аз също съм пациентка на д-р Емин.Това което мога да кажа изхождайки от собствен опит е , че като цяло екипът е много добър, а по-конкретно за д-р Емин в никакъв случай не бих го обвинила в некомпетентност.Доста клиники съм обиколила-Щерев, Владимиров, Персенска и други, но подобно отношение никъде не съм срещала.Вярвам, че това са хората които ще ми помогнат.Не ми стана ясно , а го прочетох на няколко места , защо в Плевен да правят само ИКСИ?В моя случай не беше така.
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #77 -: Февруари 20, 2009, 16:29:30 pm »
Не правят само ИКСИ когато беше нашия четвърти опит, ембриоложката ми се обади на другия ден и ми каза понеже на съпруга ти е с много добър SDI теста 6%, Референтна стойност -  Висок оплодителен потенциал < 15% съм сложила две яйцеклетки ин-витро другите ИКСИ, от тези двете едната ми я върнаха в другата бяха навлезли повече от един сперматозойд и се смята за некачествена.
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #78 -: Февруари 21, 2009, 09:13:08 am »
Аз също съм пациентка на д-р Емин.Това което мога да кажа изхождайки от собствен опит е , че като цяло екипът е много добър, а по-конкретно за д-р Емин в никакъв случай не бих го обвинила в некомпетентност.Доста клиники съм обиколила-Щерев, Владимиров, Персенска и други, но подобно отношение никъде не съм срещала.Вярвам, че това са хората които ще ми помогнат.Не ми стана ясно , а го прочетох на няколко места , защо в Плевен да правят само ИКСИ?В моя случай не беше така.
И аз знам че правят само ИКСИ също така питах дали правят кокултевиране но все още него правят там,незнам защо.
Re: Въпрос за д-р Алкан Емин -КИРМ Плевен
« Отговор #79 -: Февруари 21, 2009, 14:09:05 pm »
Ех, този д-р Емин. Много се радвам, че се отказвате от него, така ще можем по- лесно да се вредим за втория път. :lol:
И аз така мисля.Моят малък палавник е вече на 9 месеца благодарение на "некомпетентния" д-р Емин.Благодарна съм че го познавам и за всичко което направи за нас.Искам да питам всички тези момичета които не са доволни и го нападат, наричат го некомпетентен и т.н., как според вас този доктор има бременни и вече родили момичета?