Трябва ли да отида да си я взема или можем да минем и без нея?Иначе аз съм от Бургас,на 29 години съм,казвам се Милена Карагьозова.
Здравейте Милена,
хубаво е да имате снимката, понякога интерпретацията е индивидуална и нали за това са плаките, но ако не Ви ги дадат няма страшно, ще минем и без нея, въпреки, че тя принадлежи единствено и само на Вас. За датата потвърждавам твърдо, имайте търпение, това го правим с цел, когато се запознаем веднага да поемем случея, а за това трябва да приключим вече започнатите. Благодаря за разбирането и Ви очаквам.
Поздрави д-р Стаменов
1-Истина ли е 4е правите в центъра предимплантационна диагностика?С три неуспе6ни опита инвитро съм.От изследванията които съм направила се установи,4е съм с тироидит на Ха6имото-Тат И Мат над норма.Отстранена ендометриоза оперативно.2-Къде според вас е при4ината за неуспеха- в антителата или в ендометриозата.Благодаря ви предварително.
Привет poly1234 много са три опита... Знам каво Ви е, но не забравяйте ендометриозата е най-коварното заболяване при неуспехите при ин витро процедурата, много важно е какво е било качеството на ембрионите и яйцеклетките при трансферите, защото ендометриозата удря именно там. Вие имате и Хашимото, компенсирано ли е?
Трябва вече да успявате! Към хора като Вас имаме програма за жени с неуспешни опити при ин витро, защото там трябва да сме много внимателни. Пожелавам Ви успех и Вярвам в него! д-р Стаменов
Моля ви кажете ми имам ли шанс да продължа с ин-витро на ествествен цикъл предвид възрастта ми, защото стимулацията ме притеснява ужасно ?
С благодарност и уважение, Петя Христова
Привет Петя,
знам, че ти е трудно да продължиш, но мисля шанс има, познавам случая и пак да кажа шанс има, а за флебита ще вземе мерки има как. Не се отказвай моля те!
д-р Стаменов
а тази година, миналия месец имах и на левия-след Дуфастон се спука/. Приема на Диане ще се бърка ли за изследване на FSH?
Привет Шеди, наистина пиейки Diane,не може да изследвате FSH, трябва да го спрете и тогава.
Успех! д-р Стаменов
Предложихте - инсеменация,от следващия месец.Записах си час за проследяване, но не се уточнихме трябва ли да правим някакви изследвания предварително, ще бъде ли на естествен цикъл,защото ми се иска първия път да бъде така.С уважение:Силви
Привет Силви,
и на мен така ми се струва по - правилно, естествен цикъл. Чакаме Ви
Поздрави д-р Стаменов
Въпросът ми е имаме ли някакъв шанс за още една-две инсеминации,или трябва да преминем към инвитро?А също така необходимо ли е да си направя някакви изследвания при ендокринолог преди да дойда при Вас.Предварително Ви благодаря за отговора!
Здравейте cafti,
малко е информацията, за да Ви отговоря точно, но все пак вярвам в преценката на д-р Даскалов и ако той Ви съветва , действайте! Задължително се консултирайте с ендокринолог.
Поздрави д-р Стаменов
Та моя вапрос е колко опита инсе според вас са достатъ4ни за да се откаже една жена и да пробва нещо друго?
Привет AZ,
повярвайте ми знам какво е да чакаш! Всеки случай е индивидуален и ние много се стареме да подхождаме именно така към него, за това и не можем да си позволим да бързаме в решаването им. Благодаря Ви, че ни разбирате. А на въпроса - както писах по - горе всичко е индивидуално, при някои двойки можеш да спреш още на първата, а при други знаеш, че ще стане и можеш да правиш и седем, за да Ви отговоря по - конкретно ми трябва повече информация по случая.
Поздрави д-р Стаменов
Мили момичета, благодаря Ви за въпросите и се постарах да отговоря на всички, през следващата седмица на тях ще отговаря д-р Персенска и не забравяйте НАДЕЖДАТА, тя ни е светулката! Доскоро!
Винаги с Вас д-р Стаменов