0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
« Последна редакция: Май 03, 2010, 23:35:56 pm от sixsens »
*

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

    sk88girl

hipotezii za stareeneto pri 4oveka
« Отговор #3 -: Януари 26, 2005, 16:29:14 pm »
trava mi spe6no hellp z ne tema"hipotezii za stareeneto pri 4oveka"blagodarq predvaritelno :?:
*
Ама не ходете при него!!!
« Отговор #4 -: Март 01, 2005, 14:09:26 pm »
Печалбар!
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Бубе, Защо да не ходим? При кого? :roll:
*
... + отивам на УЗ за втората, казва ми няма фоликули, но има данни за Ову, какви ти данни бе, след един час получих такъв масивен кравоизлив, звъннах му да го питам какво става, ако трябва да се връщам, а той даже не си спомняше, че съм била на преглед при него!
Да не говорим какъв скуъпчия е взема 40 лв. за УЗ, води го 25 за УЗ + 15 преглед, е какъв е тоя преглед само с УЗ-то  8O
Печалбар! Възмутена съм!
А като забременях, без негова помощ, доктора ми беше на семинар, няма къде да отида и отивам при него. Каза ми "хм, ми ти ще абортираш", много е малко 5 мм (за 6 г.с.). Е кажи ми това отношение ли е? Дори и да е имало шанс детето ми да се закрепи, аз се настрих, че го губя. За първи път ме заболя на преглед с УЗ, мисля си и други работи, но по-добре да не се връщам назад.
Прави ми тест за хламидия (касетка), пред всички пациентки обяви, че имам такава, в земята щях да потъна от срам, не че имам вина, ама се почувствах зле. Е вече поне теста е отрицателен и нямам гъдинки, добре, че поне тук си свърши работата и ми изписа доста скъпи, но качествени лекарства.
Не само печалбар, но и арогантен и некомпетентен. Въобще не мога да го нарека професионалист. Груби грешки допусна при мен, жалко че късно ги научих!
Момичета, не ви съветвам да си давате парите при този човек, който дори и доктор не мога да нарека. Бубенцето е дала най-точното определение в една дума. Мои близки ме подведоха да отида при него - бил техен добър приятел, съжалявам много за това!
Апаратурата му е дадена по проект, клиниката е супер лъскава и добре ароматизирана, ама какво от това! В нея трябва да работят професионалисти, а не хора които увреждат здравето на българската жена. Просто нямам думи. Само че аз не бива да съдя, има Кой!
*
Преди 6год. се опита да ме лекува от нарушен хормонален баланс.Още беше в тъмният подтискащ кабинет.Една година давах луди пари за лекарства и прегледи и нищо не се промени.Имам повишено окосмяване,но то не изчезна.Съветвам всички които са решили да ходят при него да се поинтересуват преди да го направят.Ако го слушате добре си знае урока в предаването по БТВ,но напрактика е гола вода.Питам го какво да правя с окосмяването той ми казва сега няма смисъл да го махаш чак след като се излекуваш и аз слушам.Представяте ли си какъв шок беше за мен тогава на 22год.да ходя с косми по лицето и гърдите.Ами като неразбира по-добре да ми беше казал консултирай се с козметик.Сега вече знам какво да правя,но като го слушам по телевизията направо се ядосвам.
*

    Dess

Синдром на поликистозните яйчници - д-р. Николай Генов
« Отговор #9 -: Септември 20, 2005, 19:04:13 pm »
а мога ли да намеря накъде по-подробна информация за повишени инсолинови нива като проявление на СПЯ.
От различните лекарски интерпретации и статиите тук не ми стана много ясно при какви нива на инсулин отделената яйцеклетка е некачествена.
???
« Отговор #10 -: Ноември 04, 2005, 11:10:53 am »
Цитат на: slavva
Не само печалбар, но и арогантен и некомпетентен. Въобще не мога да го нарека професионалист. Груби грешки допусна при мен, жалко че късно ги научих!
Момичета, не ви съветвам да си давате парите при този човек, който дори и доктор не мога да нарека. Бубенцето е дала най-точното определение в една дума. Мои близки ме подведоха да отида при него - бил техен добър приятел, съжалявам много за това!
Апаратурата му е дадена по проект, клиниката е супер лъскава и добре ароматизирана, ама какво от това! В нея трябва да работят професионалисти, а не хора които увреждат здравето на българската жена. Просто нямам думи. Само че аз не бива да съдя, има Кой!


Опитвам се да разбера повече относно този разговор, моля те за по-конкретна информация, защото смятам че и аз съм в някаква подобна ситуация и нещо ми е много объркано (от съвсем скоро съм тук)
търся някои отговори, защото мисля,че става въпрос за един и същи човек. Прекалено много неща се напасват , за да е случайно, ще съм благодарна , ако отделиш малко време и обърнеш внимание на въпроса ми- Мерси предварително
Генов!
« Отговор #11 -: Март 07, 2006, 14:26:44 pm »
Това мнения за Николай Генов ли са? И защо името не се споменава никъде.  А и да не става въпрос за него искам да изкажа моето мнение - арогантен, груб, самодоволен, печалбар, поставящ грешни диагнози с цел повторни посещения. За съжаление си има клиентела и докато го разберат що за стока е се минават година две и хиляди лева. Титлата "доктор" по-скоро приляга на някоя санитарка но не и на лицето Генов!
*

    Anonymous

ТОВА НЕ Е ДОКТОР,МИЛИ МОМИЧЕТА! ПОСТАВЯ ГРЕШНИ И ЕДНАКВИ ДИАГНОЗИ НА ВСИЧКИ! ЗАРЕЖЕТЕ ГО! НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА! ТОВА Е ЕДИН ПЕЧАЛБАР И НИЩО ПОВЕЧЕ! АХ, КОЛКО ГОДИНИ И КОЛКО ПАРИ ИЗГУБИХ ЗАРАДИ НЕГО!
Но скъпи госте знаеш ли че тази "твар" има неспиращ поток от пациентки. Не знам кой го лансира но "въпросният" е попреписал малко инфо от нета за поликистозата, (а такава колкото щеш), появи се по телевизията и всички са го обявили за номер едно - рекламата е велико неще ще знаете! Кабинета му работи до 20,00 че и до 21.00 ч. и него го "боли" за нашето мнение. Нека намерим начин да му го кажем и да спасим други маминки от алчното, некомпетентно копеле!
Вижте мненията за Генов във форума на БГ Мама:http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=57400.0;allhttp://
*

    danaila

Явно на всички мнението ни за д-р Николай Генов е едно и също  :x Кабинета му е много лъскав, но за съжаление отношението към пациентите е под всяка критика.

При положение, че всеки път след преглед записва в базата си данни резултатите, е малко странно да отидеш за n-ти път и да те попита какви са ти оплакванията. Да не говорим, че понякога и диагнозата му е объркана. Имаш чувството, че си на конвейр - общо преглед и консултация за по-малко от 10 мин - рекордьор е  :(

Ако става въпрос за Генов - съгласна съм с Бубето!!! И аз съм си изпатила от него.
*

    lop

Re: Синдром на поликистозните яйчници - д-р. Николай Генов
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2007, 17:16:43 pm »
неможе да е толкова лош. Три години ходих при разли4ни лекари и ми казваха 4е ни6то ми няма, или ми измисляха някакжи смехотворни диагнози.Добре, 4е отидох при Генов да ми каже, 4е имам поликистоза и да ме лекува. Благодаря му!
*
Re: Синдром на поликистозните яйчници - д-р. Николай Генов
« Отговор #18 -: Февруари 20, 2007, 18:43:08 pm »
То едни кисти щом не може да установи ,какво остава за другото.А че има и много по-зле от Генов  го знам от собствен опит.
« Последна редакция: Февруари 20, 2007, 20:22:35 pm от Мели »
*

    Assi

  • **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Здравейте!
Имам два въпроса по тази тема:
1. Възможно ли е само чрез УЗИ при пръв гинекологичен преглед да се установи дали имаш поликистозни яйчници - открити 3-4 фоликула на яйчник и то установени на 9 ден от началото на нов цикъл?
2. Задължително ли е да ти правят цветна снимка, преди да са минали поне 6-12 месеца от опитите за забременяване? Абе, въобще дали не се касае за това колко бързо да ти вземат парите, има ли резон, трябва ли да се прибързва с тази снимка, която въобще не ефтина.