0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #20 -: Януари 16, 2007, 01:26:24 am »
Да не си помислихте, че е само това? :lol:
Сега - поименно.

marmotche,
Честито първо зъбче на „перфоратора” Дани! Дай малко снимки да видим сладката му усмивка.

Marie,
Подкрепям Ganka, че трябва да се успокоиш малко. То всички ни е било страх, ама този стрес не е добър и за бебето – нужна ти е повече почивка и розови мисли (в тон с новата лентичка).

Ganka,
Висока температура се сваля за минути с топла баня. Но температурата на водата трябва да е само с 1 градус по-ниска от измерената на детето. Ако използваш студена вода за обтриване или хладка за къпане, треперенето може да предизвика обратен ефект – покачване на телесната температура. Трябва да го държиш и много леко облечен.
Има едно лекарство при зъбоникнене, Gengigel, което действало на по-различен принцип от другите – не като болкоуспокояващо, а лекуващо самото възпаление на венците, появяващо се при никненето.
За рожденния ден на Стеф и аз бях поръчала торта със свещи-фойерверки, бях купила едни такива детски покани за парти, шапки за парти, ленти с балони и подобни. Бях запазила места в една сладкарница (единствената, в която не се пуши) по обедно време, когато Стефко е в най-добра кондиция. Поканени бяха мои приятелки с бебчета, роднини, приятели – представях си го много весело. Обаче няколко дни преди рожденния си ден, Стеф се разболя лошо и пропуснахме така планираното мероприятие. На деня си взехме тортата, сложихме украсата вкъщи и се събрахме само с най-близките. Не пропуснахме да документираме с камера, но на малкия (въпреки че се възстановяваше вече) изобщо не му беше до празник. От сърце ти пожелавам да не се случи подобна история и при вас! Дано всичко мине като по вода!

Еми,
Съжалявам да прочета, че Тони е подхванал щафетата? Дано се размине лесно!
А за разходките – нали имате парно в колата, какво те притеснява? Аз съм разхождала Стефко като бебе с количката дори при минусови температури – за малко време, естествено.

jam,
За слагането на пода – и моят съвет е да го слагаш на пода. Стефко падна два пъти от спалнята, докато ми уври главата, че трябва да го пускам да седи и лази долу на пода (все в леглото го слагах да играе – на тясно). Късно, обаче екстремно (напук на бабите и роднините) – никакви постелки, кожи, килими – директно на пода върху ламинирания паркет (с ПВЦ дограма сме и поддържам с климатик 21 градуса).
За тортата – щом за изписването Марти е получил Порше, чудя се каква ли торта-кола ще получи от леля си СтефиЗ за първия си рожден ден?!
За пишока на Марти – защо му го дърпа педиатърът? Нали не трябваше да се пипа?
За пъпките – защо смяташ, че са от храна? Какво си въвела освен оризовата каша? 
За све – имаш си достатъчно други притеснения, че да се ядосваш за толкова дребни неща!

Силви,
Добре, че поне притеснението ти за спирането на кърмата е отпаднало от чуденките и поводите за нерви.
Според мен, просто няма такива жени (дето им сваляш шапка) от тези, които си гледат децата сами – без никаква помощ от баби, детегледачки и др.п. И до ден днешен нищо в къщата ми не е както преди – нито къщата ми е винаги оправена, нито имам сготвена манджа, нито прането ми е изгладено, нито аз изглеждам супер. А иначе и аз минавам за оправен и организиран човек.
За ръцете – от години ползвам един крем и балсам – Atrix – много е нежен и бързо попива в кожата.

venus_melena,
Вени, видях клипчето как Мати играе сам на пода! Ми, той изглежда по-голям от нас – сигурно наближавате вече 1 метър на ръст! :D

lisiche,
Пробиотици, пребиотици и синбиотици

nia72,
Бих те посъветвала да прочетеш книгата на д-р Додсън, от която бях цитирала в отделна тема – на вратата (на Ели и на твоята) чука прословутата трета годинка!

borovinka,
Не се вини за организацията – просто не е възможно да я има сега – режимът ще се нагласи постепенно. Почивай винаги, когато можеш! Моята униформа беше по-прилична :P – вечно разкопчана пижама. И се чудя защо дохранваш, след като кърмиш на поискване?!
Разкажи как мина питката.

StefiZ,
За захранването на кърмените бебета - малко инфо на английски:
Solid foods and the breastfed baby?; Why delay solids?; Is my baby ready for solid foods?; Links: Starting solid foods?

lady_11,
Тепърва ще има да те съветват – да щяло и нещяло.
1. Аз ползвам само залъгалки – като новородено – на Авент силиконови и на Нук каучукови (бяха ми подарък). След това – само силиконовите.
2. Откакто се е родил Стефко в стаята, в която е, поддържам 21 градуса с климатик. В началото затоплях до 23 преди баня, след което веднага намалявах пак на 21. Сега не затоплям изобщо – денонощно сме на 21. Не ползвам сешоар след банята, въпреки че Стефко е с дълга коса. Температурата в стаята е може би единственото нещо, за което не съм се притеснявала никога.

morkovche,
Лидия и аз бяхме писали за изсушители за въздух, а не за овлажнители.
И аз ползвах помпа на „Авент”. От всичко, което съм чела – по-добри от нея са само електрическите, които май само по Интернет от чужбина се поръчват.
Иначе стискам силно палци да си дочакаш датата!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #21 -: Януари 16, 2007, 01:27:43 am »
Емче, тази жена ми лази по нервите вече 15 години - не е малко. опитвала съм всякак, докато накрая стигнахме до мирно отдалечено съществуване. зарадва ми се единствено, като разбра, че най-после ще има внук и декларира тържествено, че щом се роди внучето, тя напуска работа и ще го гледа, бабиното. (да поясня, че тя е на 70 години, но работи 6 дни в седмицата, за да имала повече пари).

е, бабиното се роди, зачакахме помощ, но такава не дойде. дълго е да обяснявам стотиците дребни случки и истории, които като цяло затвърдиха както у мен, така и у сина й (който иначе обожава мама и е така дресиран, че дори не си помисля да каже нещо критично ЗА нея, камо ли ПРЕД нея) разбирането, че от нея няма да видим абсолютно никаква помощ и че се касае не само за формен егоист, а за изкукал формен егоист. когато й припомних как е казвала, че като се роди детето и напуска работа, тя ме изгледа смутено и каза - ааа, не съм казвала такова нещо!

тя живее на 10 минути пеша от нас, но идва да види първородното си и единствено внуче най-много 1 път седмично за 1 час - когато тя е свободна. идва, влита от вратата и казва - давай да го извеждам (щото е най-благо да разхождаш бебето). казвам - той сега спи. въпрос-убиец - е що спи сега, като съм дошла да го извеждам???!!!  8O

сестра ми си идва за това време 3 пъти от чужбина да ми помага, пръснала е малко състояние за самолетни билети и подаръци на детето, а баба му няма време да постои 2 часа, щото бързала да иде да се наобядва у дома и да ходи на работа, а за нова година му подари плюшено мече с надпис "Get well soon" (ти знаеш какво значи това, кой знае от кой магазин за 1 лев го е изкопала).

когато се мъчех като грешен дявол да цедя по цял ден, че да увелича кърмата, защото разбрах, че Марти е с алергия, я молих да идва поне малко да помага, че да имам време за цедене - не дойде.

когато имах възможност да поработя малко от дома и да изкарам за 1 седмица нейната годишна заплата, пак я помолих да дойде да гледа по половин ден детето - не дойде. нямало нужда да работя толкова, по-важно било да сготвя топло ядене.

когато синът й я попита дали ще напусне работа, за да гледа Марти СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ като навърши 1 година, за да тръгна аз на работа - отказала. нямала вече сили. а да пътува всеки ден по 3 часа в претъпкани рейсове и да клечи права по 7 часа в магазина - има сили.

на който съм разказала за отношението й към единственото й внуче - недоумява. има баби, които плачат, че не ги пускат да гледат внучетата. тази "плаче", че я молят да го погледа малко.

седнала един ден и му приказва - ех, Марти, ти ще станеш много умен и хубав един ден, ама аз няма да съм жива да ти се радвам. казах й - ами идвай да му се радваш сега, докато си жива... изгледа ме тъпо.

та за конкретния случай - тя много добре знае, че метал не се слага в микровълнова печка и у дома си никога не би направила нещо джаста-праста - много е старателна и прибрана там. а у нас хвърлила металната лъжица в стерилизатора и едва не подпалила печката. изпитахме ужас при мисълта, че можеше да стане нещо такова. просто й нямаме доверие вече, че може да опази детето.

всеки ден гледам портрета на майка си и баща си и плача, като си представям с каква любов и грижа щяха да обградят детето ми, колко щяха да са щастливи, че могат да му се радват и да ми помагат.




"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #22 -: Януари 16, 2007, 09:00:05 am »
Абе jam-чо ние да нямаме една и съща свекърва бе  :lol:
Ема вярно, че е родила мъж ми ама той въобще по-характер не прилича на нея...вече толкова години сме заедно а свеки само като и чуя името и изпадам в шок неописуем.
Тръгнала тя срещу вятъра...къде си тръгнала бе жена. Аз съм много проклета но до сега мълчах да не се обиди мъжо но снощи имах разговор с него и той се съгласи с почти всички мои доводи и упреци към майка му...все пак има здрав разум.
Не искам повече да пиша за тази жена защото тя не заслужава да си хабя клавиатурата и силите с нея :?
Да ви питам -  Слави ми е един пъчльо...все се пъчи..дори когато се опитвам да го изправя на крака. Стъпва като балерина на пръсти и се пъчи. Само моето отроче ли е така? Вече взех да се притеснявам с неговото пъчене. Или просто ще си перко???
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #23 -: Януари 16, 2007, 09:36:02 am »
Верно има изключения и аз ще съм едно през някой прекрасен слънчев ден.

Да, да, надявай се  :twisted:
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #24 -: Януари 16, 2007, 12:57:32 pm »
Verdi според д-р Драганов детето трябва да проходи босо или най-много по чорапче.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #25 -: Януари 16, 2007, 14:24:28 pm »
Верди, аз като съм питала за прохождането и моята приятелка каза, че е хубаво да се обуват обувки и така да се ходи, за да може да се оформи правилно свода на ходилото. Склонна съм да й вярвам, тъй като до сега само ми е помагала и в много от случаите е повече от права :D Благодаря ти за лекарството - ще го пробваме. Дано помогне и да се оправят нещата.
По въпроса за ходенето - не се притеснявай. Ако педиатъра ти смята, че всичко е наред, няма луксации, няма изменение - значи просто детето е по-бавно и има собствено виждане за нещата. Не виждам защо трябва да се насилва 8O Моят син си реши сам кога и как да се справи с тези проблеми. Просто не може да стои на едно място, като шило е.
Джам, какво да ти кажа - за успокоение - няма такова. Просто има една болест наречена дъртоза и тя се проявява в пълна сила след някакъв период от време. Няма начин явно, налага се да се дистанцираме или да си затваряме очите.
Еми, благодарна съм й, че е родила моя мъж и също така съм й благодарна че не прилича на нея. Но само толкова. Всяко нещо си има граници. Не може да уважаваш човек, който не щади собственото си дете и не показва никакви признаци на обич към него. Не може да знаеш, че е болно от диабет - стресов, не какъв да е и да го тормозиш психически, да го караш да избира дали той да умре без лекарства или ти да се правиш на умряла лисица. Не може, след като виждаш как идва внучето ти - скрипящо от чистота, с нови дрешки и ти да му подариш дрехи, дето са с лекета, миришат на нафталин и са взети от втора употреба за първото внуче. Ами поне от хорска срама ги изпери :x Факт е, че далеч от нея нашето семейство е по-сплотено и по-щастливо. Така че моята благодарност се изчерпа, в деня, в който ми каза че съм неблагодарна, само защото не искам да изгоня брат ми от собствения ни апартамент.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #26 -: Януари 16, 2007, 14:56:28 pm »
Джаме, вярно много кофти положение.:(
Предполагам и мъжът ти как се чувства.Той не се ли е опитал да говори с нея, да й обясни ?

Гане, и аз се чудя как една майка може да е способна на подобно нещо.Направо нямам никакво обяснение за това.

А за това просто нямам думи:
"Не може, след като виждаш как идва внучето ти - скрипящо от чистота, с нови дрешки и ти да му подариш дрехи, дето са с лекета, миришат на нафталин и са взети от втора употреба за първото внуче. Ами поне от хорска срама ги изпери:
"
Пълен игнор трябва за такива хора.
Вероятно с напредване на възрастта в организма настъпват нови био-химични процеси и те водят то подобно малоумие.Иначе нямам никакво друго обяснение.

прегръдки на всички

ема2
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #27 -: Януари 16, 2007, 15:13:01 pm »
Еми, то просто човек колкото и да е търпелив, накрая му свършва търпението. Важното е да са живи и здрави децата :lol:
Вие как сте? Добре ли е Боби? Да ги нацелуваш мушмороците ;)
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #28 -: Януари 16, 2007, 15:15:01 pm »
Джамка, много мъчно ми стана като прочетох последните ти изречение - наистина немога да си предсатвя какво е да нямаш родители! Ужасно есамо да си го помисля! Ето, днес Лора се събуди болна и майка ми дойде тук от обяд и сега и чете вече 3 часа!
Матей - 1.04.2006 г
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #29 -: Януари 16, 2007, 17:14:24 pm »
Имам едно въпросче. Понеже все по-често ми се налага да кърмя пред компа (да ви чета, да не иzпусна неЩо  :D), та да попитам, това може ли да навреди на бебка? Гледам да не се zаседявям много (то и кърма почти нямам, но каквото имам да и дам), но все пак се притеснявам.
И оЩе неЩо да попитам мамите с по-големите бебоци. До кой месец се променят очите на бебетата? Не, че е много важно...
Благодаря  :D
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #30 -: Януари 16, 2007, 17:36:19 pm »
Здравейте, момичета!

Колко много сте изписали!

Като ви чета как оплювате свекитата, аз направо да не пиша. Вчера се върнах от 10-дневен престой при моята свекърва на село. Ами много добре си изкарахме с бебе Венци. Аз лично нямам от какво да съм недоволна. Даже днес ми се обади да ми каже колко много й липсваме (разбирам бебето), ама нали си се движим с него в калъп.

Съжалявам за всички, които не се разбират със свекърите си. Много е затормозяващо! Аз лично единствено не се разбирам с етървата и то по нейно желание. Тя даже не ме поздравява... Ама какво да се прави? То с простаци на глава не се излиза, така че не се ядосвайте ИЗЛИШНО!

А че най-добрият помощник е мама, за това спор няма!
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #31 -: Януари 16, 2007, 18:37:56 pm »
Имам едно въпросче. Понеже все по-често ми се налага да кърмя пред компа (да ви чета, да не иzпусна неЩо  :D), та да попитам, това може ли да навреди на бебка? Гледам да не се zаседявям много (то и кърма почти нямам, но каквото имам да и дам), но все пак се притеснявам.
И оЩе неЩо да попитам мамите с по-големите бебоци. До кой месец се променят очите на бебетата? Не, че е много важно...
Благодаря  :D

Хайде и аз да добавя моя въпрос: Как стои въпроса с телевизора, че моята щерка се заглежда в него а пък лекарката ми се кара. Отгоре на всичко един приятел наскоро ми заяви, че телевизорът бил вреден за детето защото прекалено бързо се развивало действието и то не можело да го осмисли и съответно това пречело на развитието му.

Tanja, моята дъщеря се роди синеока ама тогава ми казаха, че всички бебета се раждали със светли очи.. Вече е на 5 мес. и все още е синеока и ми се струва, че това е постоянния цвят.


*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #32 -: Януари 16, 2007, 19:52:03 pm »
До колкото знам очите се променят даже и през пуберитета, така че не е гаранция какви са на цвят в момента и дали ще останат такива дълго време. Ние сме с пъстри очи. Клонят към зелени. До колкото знам от моята лекарка, колкото по-дълго се задържат светли, толкова по-голяма е вероятността да си останат такива. За кафевите разбрах от нея, че се избистрят почти веднага.
По въпроса за компютъра - не мисля че кърменето пред него ще е проблем :lol:
За телевизията - аз не мога да го нахраня, ако не е пуснато нещо. И не мисля изобщо че му се забавя развитието. До толкова се впечатлява от някои неща, че седи пред него и му говори.
А пък и за всяко нещо може да се открият ползи и вреди, стига човек да и търси целенасочено :D
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #33 -: Януари 16, 2007, 20:29:35 pm »
Верди, кажи нещо повече за тази книга, честно казано нищо не ми говори :?
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #34 -: Януари 16, 2007, 20:35:58 pm »
Абе хора едвам ви смогвам да ви чета вие на разходки не ходите ли  :o
Джамче и моята свеки е нещо като твоята само че е на 55 години . Незнам климакс ли е що ли но е просто уникално удивително дразнеща и непоносима жена. Завиждам на хората които имат помагащи баби, нашите не са от тях. Моята иска но не ме слуша как и какво искам аз, а и пък работи но и това не е оправдание. Иам уикенди как един път не ми се обадиха и не ми казаха, искаш ли да дойда да ти сготвя, изчиста, изпера. Идват за час, разревават ми още повече мрънкащото ми синче уж от радост и аз ставам още по изтощена. Никакъв такт никакво съобразяване с режима на малкия. За нищо не мога да разчитам на тях и това беше една от причините аз да си спра кърмата, която и без друго беше малко, а синковеца се мъчеше в неистови коликови болки. Верно аз ги изгоних и не съжалявам, съжалявам единствено за кърмата, която бях принудена да спра. Пак се отплеснах ама ми тежи още за спирането на кърмата.

Пазете се мами и бебчовци, това топло време е просто благодат за вирусите.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #35 -: Януари 17, 2007, 00:18:31 am »
Най-после стигнах до компа...и да се разпиша.
Малиии, таз тема за "свекървите" много се разгорещила бре... :balk_159: Аз за сега ще си премълча, защото моето женско свеки е още на 110 км. от нас и да не предричам теленовелата. :balk_116: Но, да си похваля мъжкото обкръжение "мъж, девер и мъжко свеки" Много съм доволна от тях. В момента тече трескава освежителна подготовка в другият ни апартамент, където ще гледаме бебето. Само ме питат кое как искам, избирам цветове, правят ми удобства и много, много слушат. Каквото кажа, това е. Аз пък им се отблагодарявам с топла и вкусна вечеря. Въобще сме в 100% симбиоза.
Моята мила майчица беше два дни при нас и си изкарахме супер-ходихме на пазар, на гости..."free style" режим. След някой друг ден мисля пак да я повикам, щото ми е екстра с нея. Много си я обичам.
Иначе оправих хремата и сега съм ОК. Ходя на записи вече по 2 пъти седмично и засега с малката принцеса сме на шест. Доста трудно се мести в корема и току закачи или побутне некой орган. Тясно й е...ама ще потърпи още мялко. Много е интересно да видиш как изведнъж от едната страна на коремът се появява "буца", която от единият край се измества в другият и ти се чувстваш като "пришелеца". :balk_117: Интересно е много. :balk_602:
Хубава седмичка, момичета, и си пазете нервите. :kittenyarn: 

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #36 -: Януари 17, 2007, 00:40:03 am »
Момичета, вижте какво намерих:

http://www.virtualsoft.biz/en/downloads/babyalbum_basic.html

много удобен софтуер за водене на пълен дневник на бебето - със снимки, информация и пр.

безплатно е, само дето е на английски. пробвах да пиша вътре на кирилица, засега не се визуализира коректно, но може проблемът да е в моя телевизор.

само време да имаш да попълваш...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #37 -: Януари 17, 2007, 10:57:59 am »
пробвах да го излъжа да визуализира кирилица и не успях :lol:
ама довечера ще продължа, благодаря за линка!
Като сме почнали за прекрасните майки на съпрузите и аз да си кажа:
На фона на вашите проблеми ние сме цвете, ама много бодливо, бе! Помага, слуша, приема забележки. Но ме отвращава :( Пробвам се да се справя с това, но чувството се засилва. Преди раждането нямах такъв проблем, но госпожата направи един гаф, който няма да й простя: На изписването бях предупредила всички да са по-рано пред болницата, за да може ако се налага те да ме чакат, а не аз с бебето. Всички дойдоха половин час по-рано: мама, сестра ми, свекъра, Румен, брат му и жена му. Свекървата останала да готви до последно, щото не ме послуша да си приготви нещата от предния ден. 40 минути я чакахме на студа с бебето. 5 пъти й звъняхме да я питаме кога ще се довлече най-накрая и тя всеки път лъжеше, че е съвсем наблизо. И това се случи, защото й досвидя да даде 3 лв за такси. Най-накрая се появи - нито ме поздрави, нито ми се извини, нито цвете ми даде. Носеше една кутия бисквити да ги дадяла на акушерката и се разсърди, че няма да я чакаме да ходи и там. Трудно ми е да обясня колко обидно ми беше и как ми се съсипа целия празник. Един месец чаках да ми се извини - не го направи, май не сметна за необходимо. Та оттогава ми опротивя. Боря се срещу това чувство, щото е баба на детето и по принцип е добра жена, ама хич не се справям... Онзи ден си гукаме с детето, Симеон ме гледа с влюбен поглед и ми се усмихва, а тя застанала отстрани и му повтаря - нгъъъъ, нгъъъ... Е, що за гукане е това, като латерна го повтаряше 10 минути, присетих се за един филм от детството ми, в който разни зомбита се разхождаха в едно гробище и стенеха - мозъъък, мозъъък :evil:
Абе, бели кахъри са това, но благодаря, че ме изчетохте :D


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #38 -: Януари 17, 2007, 12:27:27 pm »
ultra,
zаЩо иzобЩо сте я чакали на иzписването  :x... Ама както и да е, то е вече минало-беШело.
Опитвай се да не и обръЩаШ внимание и да не се самонавиваШ допълнително. Може би zаради обидата ти от иzписването всичко, което тя сега прави те драzни. Може би ако си поговорите zа тогава Ще ти поулекне.
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Re: Седмицата 15-21.01
« Отговор #39 -: Януари 17, 2007, 19:12:01 pm »
Здравейте и от нас,

първо да честитя на Антоан на Надето и на моя Антъни имените дни.Да растат здрави и весели деца

Както и на всички други, които празнуват!!!
 :party:

Бебетата ми се пооправиха, малко прокашлят от време на време, но мисля, че преминава.
Проблемът с пиенето на мляко и при нас е голям, пием само в заспало или сънено състояние, почнаха пак да ми търсят мляко и през нощта, малко, ама мрънкат.Боби още няма зъбче, а на Антъни вече двете долу се показаха целите.

Ултра, всеки си има своите издънки понякога, :)
карай, погледни всичко от по-веселата страна.

Огънче, браво за оправните мъже.:)

Верди, , благодаря ти за изчерпателните постигни.Много са приятни за четене

Ами това е за сега

ЦелуФки на всички

п.с, Ама вярно колко много нови бременни има
браво, браво
 :grouphug:
ема2
 :babyflips: :babyflips:
« Последна редакция: Януари 17, 2007, 19:16:00 pm от shygirl »
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last