0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Е, аз съм нова, но пък ще споделя каквото си спомням от преди 10 години...
Една сутрин просто се събудих и "нещото" с което започваше всеки ден /кафето/ беше най-отвратителното нещо което бях вкусвала, неизменната цигара още с първото дърпане .. и я изгасих. Неочаквах да съм бременна. При мен беше интересно дуго , помня датите, защото съм си такава манячка ... М.Ц. ми беше на 29.апр. а няколко дни след като ми спря, на 08.май  получих не зацапване, а чисто кървене за 2-3 дни отшумя. И така изчаках края на Май направих тест и се радвам вече 9 и половина години на дъщеря ми. 
Сега обаче имам закъснение от 6 дни, което не е типично за мен М.Ц ми е като часовник, теста за бременност е отрицателен, от време на време започнаха леки намеци за ПМС и от снощи гърдите ми започнаха да ме понаболват, немога да съдя по жлезите на Монтгомъри защото те така и не се "прибраха" след 1-та ми бременност. Най-трудно ми е да ви опиша нещо като конвулсии или все едно ви подскача нерв само, че в областа на матката. Незнам какво да си мисля след отрицателния резултат :(  .
Лелеее, не мога да повярвам, че се записвам в темата, която четях и препрочитах, търсейки отново и отново симптомите на най-желаната "болест".

Моите симптоми си бяха ПМС, с чести смени на настроенията, даже малко неадекватни понякога.
Като ми съобщиха, че закриват позицията ми, се хилих като тиква  :oops: Същия ден, прибирайки се, просто влезох в една аптека и си взех два теста. Даже не вярвах да има нещо, но Анмарчето и мъжа ме подсетиха. И така, направих тестовете и бяха +++ :)

С две думи освен закъснението и смяната на настроенията, други симптоми нямах.
[/url][/url]
Привет!
Аз пак се появявам тук за да споделя вече отминалите симптоми :)
Вече съм 21 г.с. :) Като изключим, че знаех още преди теста за малкото чудо, симптомите са долу-горе същите както съм описала на стр.22...с разликата, че повръщането започна в 7г.с. и приключи към 13г.с. И сега от време на време ми се гади, но не е както в началото...
Късмет на всички и мн положителни мисли  :cuddle:
здравейте и от мен.при мен симптомите бяха много,но тай като не бях запознта с тях изобщо не сам предполагала 4е може да е това.зна4и симптом 1.много ми се гадеше сутрин / мислех си 4е сам настинала/.2.адски много ми се спеше /викам си то е от преумора и защото ставам рано/.3.лъбимите ми паржени картофи и  сладкото ми имаха вкус на катран.4.напрежението в гардите беше голямо.5.главоболие и отпадналост по4ти всеки ден.6.до тоалетна ходих през 5 минути.и най важния признак беше закаснението на МЦ с 6 дена/нетипи4но за мен/.направих тест и се оказааа положителен,но за жалост в 8 седмица направих спонтанен аборт.но сега гледам напред и ще из4акаме периода за пазене и по4ваме отново и този пат се моля на Бог вси4ко да мине добре.

Здравеите и от мен :balk_64: :)Ами като за първоначални симптоми беше закъснението и предместрулалните но бяха постоянни не моментни както обикновенно След тях се появиха болките в кръста боцкането ниско вляво гаденето а от 2-3 дена гърдите ми са напрегнати Зърната са като узрели грозденца Направо ще се пруснат по шевовете Прибавям към това и нетрадиционното за мен ранно събуждане в 5 часа Спя по принцип до към 11
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 15:40:19 pm от pepina_boris »
Здравейте,
пиша много след като дори родих сина ни, но някак си сега по-трезво мога да оценя симптомите си, тъй като след ембриотрансфер все пак се очакваше и бременност. На мен обаче не ми се вярваше, че от 1-ви опит ще стане. В първите дни започна странна непоносимост към кафе /много обичам кафе/, бързо се уморявах от ходене пеша и всякакви усилия. Имах кървене и затова не подозирах, че съм бременна, случайно си направих тест /за всеки случай/. После до третия месец ми се гадеше и повдигаше.
Здравейте,от скоро ви чета,защото от три месеца се опитваме със съпруга ми да си направим второто дете.
При първото симптомите бяха така очевадни,но аз дори не предполагах,че съм бременна защото от 5 години правихме опити и вече се бях тотално отчаяла и оставила всичко на произвола на събата.И така,съня ми се развали и се будех рано рано.Сутришно прилошаване и сънливост.Към втората седмица се започна едно лудо оригване и вече повръщане до края на 3 месец.Ами друго май не се сещам.

Сега е време тъкмо да ми дойде цикъла,но за пръв път от два дни цапам превръзката с нещо розово-кафяво.Температурата ми е 37,2.Утре сутрин пак ще я премеря.Иначе си имам симптоми като преди цикъл-леко подуване,болки ниско долу и сънливост,която обаче си имам принципно този месец....
Айде стига толкова,че се поолях.... :lol:
Здравейте,
при мен липсваха каквито и да е симптоми, единствено ПМС, едно към едно като преди цикъл...само едно нещо ми направи впечатление, няколко дена преди да ми датата ми за М усетих едно леко пробождане вдясно, но достатъчно продължително, щом съм го забелязала, на следващия ден, го усетих пак на същото място...след +++ теста си го усещах пак там.Това е :wink:
Успех на всички!!!
Аз нямах никакви сомптоми. Разбрах от кръвния тест. В петата и осмата г.с. имах кървене, но съмсем малко, качих размера на сутиена (вече не понасям никакъв) и третия месец се скъсах от повръщане. И много често ми се пикаше, дори и да не съм пила течности. Съня ми се развали. Това се сещам основно.
Аз нямах никакви сомптоми. Разбрах от кръвния тест. В петата и осмата г.с. имах кървене, но съмсем малко, качих размера на сутиена (вече не понасям никакъв) и третия месец се скъсах от повръщане. И много често ми се пикаше, дори и да не съм пила течности. Съня ми се развали. Това се сещам основно.


Аз също нямах симптоми.Ама никакви.И понеже имам много нередовен цикъл и от три години правехме опити за бебе, разбрах, че съм бременна в третия месец от бременноста.Сина ми вече е почти на 7г. и ни прави много щастливи.Сега правим опити за второ детенце и отново не става.Всеки месец обаче, когата чакам да /не/ ми дойде, от внушение и силно желание, имам симптоми на бременност,без да има такава...
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Последните постове бяха преместени в тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27975.msg636017#msg636017
« Последна редакция: Октомври 30, 2009, 10:56:14 am от Lisko »

А някой карал ли е цветна бременност и какво е характерно при нея - как да съм сигурна преди да се консултирам с лекар ?
здравейте!аз съм нова тук,но всъщност отдавна следя доста теми безучастно.моята първа бременност беше преди малко повече от пет години.тъй като беше много желана
доста стриктно следях тялото си.първо десетина дни след зачеването често уринирах може би 10-12 пъти на ден.по същото време мъжът ми констатира че гърдите са ми наедрели,а аз не усещах болка.нямах запек,а по принцип имах такива проблеми.нищо друго необичайно.ела те да видите след положителният ,повръщане,смесване на храни.тази година на 4.06.09 чрез тест разбрах че сам бременна пак.никакъв симптом ви казвам,нищо!!!а то си имало причина–кухо яйце :(успех на всички
аделинк
Zdraveite devoicheta !
Parvo da vi se izvinia che pisha na latinica,no nqmam insalirana kirilica na komputara.
predi sedmica si vidiax dvete blenuvani chertichki i barzam da vi spodelia simptomite koito imax az s pojelanie skoro vsqka ot vas da gi izpita na svoi grab.
1. zapochna da mi se povdiga (gadene e silno kazano), predimno sutrin i okolo obqd
2. bolki v oblastta na iaichnicite i chuvstvitelni gardi ( tezi nerazpolojenia si biaxa tochno kato predmenstrualnite)
Tova be savsem v nachaloto, sled pozitivnia test zapochna i chestoto poseshtenie na WC-to
хайде и аз да кажа,но струва ми се ни6то ново. в4ера разбрах със сигурност,4е пак съм бременна и съм в еуфория.не ми се бе6е слу4вало от 10 години и мислех дори,4е имам проблем ве4е,но успяхме:)
признаците са,като на пове4ето-ПМС,но гърдите много по-болезнени (с първото ми дете изоб6то не ме боляха),супер сънливост и отпадналост.най-малкото усилие на тялото ми предизвиква умора,като една разходка с бурз вървеж,замайване.
мерех си температурата,но не6то не успявах да се справям много добре и дори си направих извод,4е не овулирам,но един ден усетих не6то разли4но в мен,усетих и леките болки в яй4ника,имах йелание за секс и си казах,4е може би ве4е си въобразявам,но от този ден симптомите не из4езнаха.открих го преди закуснението.


Здравейте,
и аз съм нова тук, но чета форума от известно време. Днес си направих тест и се оказа положителен  :bfp1: :balk_602:. За първи път ми е.В другиден ще отида на преглед, за да видим и лекаря какво ще каже, но определено ако бремеността не беше планувана нямаше да заподозря нищо. Симптоми имам, но ако не бяхме правили опити (което ме караше много внимателно да се наблюдавам)нямаше да им обърна внимание. Промяната беше в това, че седмица след овулацията вечер заспивах трудно, което за мен не е типично и започна леко да ми се замйва главата. Това е.
Така, престраших се и аз да се запиша в тази тема. :)
Това ми е второ забременяване, първото не беше успешно, но симптомите тогава бяха силни болки в гърдите, не можех да ги пипна, дори струята от душа ме дразнеше. Бях сигурна, че съм бременна, втората бледа черта се появи два дни преди закъснението, на 23 ден от цикъла (моят е на 25 дни).
Сегашното забременяване, надявам се да е успешно, започна отново с много силни болки в гърдите, още след овулация. Болят ме по-скоро зърната на гърдите. Овуто следях с тестове и на узи потвърдиха деня, когато е била. Уцелили я бяхме с кекс и сутринта, и вечерта. Тогава се видя и, че лигавицата е тънка, 6,8 мм и лекарката каза, че трудно ще стане, но не е невъзможно (никога преди това не бях имала тънка лигавица). 7 дни след ову пуснах прогестерон и беше в горните граници. 5-6 дни преди датата на цикъла започнаха силни ПМС, нямаше боцкане и придърпване, просто силна болка в корема като пред много болезнен цикъл. Аз такива болки имам рядко и то само за няколко часа като ми дойде, а не предварително. Няколко дни подред започнах да заспивам към 22 ч. (а аз съм нощна птица) и сутрин да се будя преди алармата (непосилно по принцип за мен). На 23 ден от цикъла се събудих внезапно в 5 ч. сутринта с единствената мисъл да си направя тест, имаше втора бледа черта. Така че шестото чувство и този път не ме беше излъгало, че е станала работата. :)
Спомням си как след първата стимулация с клостилбегит и овулацията четях всички подобни теми с надежда.И откривах своите симптоми.Може би дни след ов. усетих за пръв път някога да ме болят зърната,после ми направи впечатление че посещавам по-често тоалетната,засилен апетит,болки ниско долу като при цикъл.Преди да ми закъснее бях почти сигурна че има радост за мен, чувствах се толкова различно. :P
Но със или без симптоми нека за всички които я чакат и желаят "радоста" да е на лице :wink:
То 28-ми е в събота, като си чакала 11 години, все ще изчакаш до събота, нали така :)
Няма ли кървене и силни болки, висока температур или втрисане, значи всичко е наред. ЧХГ се натрупва неравномерно в различните организми. Нормалното е втората черта да е по-бледа в началото, след няколко дни ще е по-плътна, ако всичко е наред. Аз вече имах доказана на ултразвук вътрематочна бременност и втората черта още не беше наситена като контролната, няма нищо страшно. Само спокойствие и силна храна! И се пази от грипните вируси, не ходи на места с много хора! Успех!
пп. Извинявам се на модераторите за отклоняването от темата! Ако преценят, да преместят последните постове.
ами аз... първо взех решението, после пристъпих към действие, но без измервания и т.н.р просто послушах тялото си, почти веднага след въпросната вечер, т.е. на другия ден ми излязоха повече от нормалното пъпчици - малки, на гнезда, леко болезнени. отпадналост и сънливост от тогава... но никога не съм правила опит. никога. възможно ли е изобщо от първия път да се получи, толкова е рано за симптоми, а и толкова невероятно да ги уловя... накратко - на 31 съм и за първи път правя опит за бебе, крайно недостатъчен даже, не живея с потенциалния татко... тепърва плановете са да се виждаме "по часовник"...  и как да слушам разума си, като беше крайно време да поискам да ми се случи нещо безценно, човешко...и сега само 3 дни след събитието откривам вас, толкова изстрадали, преживели, топли момичета. Просто ви благодаря, тепърва ще съм тук. А иначе... чакам 13 декември, за да направя теста.