Честита радост, Бонболини и Робин. Нека малките създания растат в радост и безгрижие.
Ние сме горе-долу добре. Криси беше тръгнала на ясла през октомври, ходи седмица и половина, хвана коксакито, а след негопоходи още 3 дни и пак си остана у дома. Имаха и двамата ужасна кашлица, която почти месец лекувахме, след това я оставих да укрепне за последната ваксина от задължителните, след това имаха конюктивит в яслата и си остана още малко у дома. Тръгна на 09.01. и в понеделник ми се обадиха за някакъв сопол. Има нещо, което ѝ дразни нослето след сън, но с прахосмукачката почти нищо не излиза. За сметка на това аз съм зле от вчера и търся начин да не заразя Криси. Иначе тя расте и все повече ни изненадва. Казва някои думички, но не проговаря хубаво все още. Обаче имитира всичко вече. Сънат е все по-труден вече, дори по Коледа и седмица преди ваканцията напълно отказваше да спи на обед. Когато си е у дома сутрин се буди след 9 и съответно е склонна да си почине чак към 16 часа, но аз предпочитам да я оставя за 20, че иначе ще трябва цяла нощ да си играем с нея.
Бонболини, не е ли рано за 90мл? Тя е човек на 2 седмици и точно 50-60 е много добро количество по спомен. Може би трябва да гоните тази доза след още 2 седмици поне. Но и не забравяй, че е човек, а не съд, в който да се налива определено количество. Всички ние всеки път похапваме различно количество - понякога огладняваме по-рано, а друг път пропускаме някое хранене.