Момичета, толкова съм изтощена и нямаща време напоследък, че все не стигам да ви пиша.
Маги и Мише, с доста закъснение да са ви здрави, щастливи, весели и безгрижни порасналите момичета!
Мише, страхотна е Дари!
Тери, и на теб честит Рожден ден на доста патерици! Да си здрава и щастлива!
Ние биваме що годе. Мъжът ми е болничен, беше уж малко по- добре, но сега пак не е , че доста пое грижите за Борис последните 2 седмици. Останахме без баба, за щастие майка ми идва утре, посве свеки се завръща. Ще ходи до България след Нова година, че тук няма се се размърдат скоро.
Бебка последно пак я мериха малка, че и водите бяха намалели и сега ходя на ехографи по 2 пъти седмично, което ми отнема по половин ден всеки път и много ме изтощава. В сряда съм в друга болница на някакъв по специализиран преглед да я видят пак как расте и защо е малка. Водите и доплер сега са Ок. Аз вече много се изморявам, таза ми се разпада, като се преуморя пак контракции...
Борис е добре, расте, не млъква, ама не млъква 😁 Даже докато заспива говори. Много е смешен и сладък. Заливаме се от смях с него по цял ден, сигурно артист ще стане. Вече си спи в леглото за големи, а не в кошара. Не се буди нощем, чудеса постигнахме с консултанта.
Робин, то не останало при теб!
Как сте всички?