0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #960 -: Февруари 12, 2021, 15:31:35 pm »
Лейди, пуснаха ми номерче преди минути. Ами значи ще чакаме заедно следващият месец. Аз така или иначе мисля да правя зет след морето де, няма да бързам. Хем Криси да стане малко по-голяма, че всеки месец си е от значение.
Грейси, кога си за сърчице? Аз се обърках, че ти на един преглед, на друг лекар от нетърпение и изгубих нишката. Честити ти точици и от мен, всичко ще бъде наред ♥

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #961 -: Февруари 12, 2021, 15:46:26 pm »
Грейси, честити точици! :)
Много се зарадвах :)
Всичко ще е наред вече!
Лято, Лейди и Хрис - успех на вас :)

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #962 -: Февруари 12, 2021, 15:57:34 pm »
Благодаря, petqst!
За сърдечна дейност ме викат от клиниката последната седмица на месеца, 24.02. По-рано не ме искат :) Да е сигурно, че ще се чуе нещо, ако има.
Иначе докторът, при който ходих вчера, ме вика във вторник, дето идва, да видел дали по-добре ще се вижда вече. Мен ми се стори рано, можеше четвъртък-петък чак, ама както е казал - така.
« Последна редакция: Февруари 12, 2021, 15:59:43 pm от Gracy »
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #963 -: Февруари 13, 2021, 08:19:24 am »
Грейси едно, две няма значение, живи и здрави да са.Ако са две ще давам съвети :) ако е едно ще те засипем с такива :)

Лейди, съжалявам да го чуя това, аз с времето взех да мисля философски.Не е бил нашия месец този.Ще се нареди всичко.Виждам те скоро бременна аз, ще стане, ще видиш, но не по лесния начин.

Лято, айде и ти се включваш в битката, радвам ви се!Няма само аз да съм с три деца я!


*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #964 -: Февруари 13, 2021, 10:44:59 am »
Знам, че е така, Маги. И аз се опитвам да мисля по същия начин. Надявам се, да ни одобрят и да сме представили всички документи вече. Мъжа ми е доста нервен тези дни, постоянно ми обяснява, как няма да ни одобрят щом ни размотават, как трябва да разчитаме само на себе си, много е черноглед и ми въздейства. Колкото и да се старая, пак ме сдухва. Отново я няма надеждата, даже през нощта се събуждам и си мисля, да спрем. Изморих се, денят ми и като цяло живота ми да се въртят само около това. Постоянно мисля, съобразявам се с всичко, тормозя се. Ще продължаваме да се борим, но скоро може да прещракаме.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #965 -: Февруари 13, 2021, 11:05:55 am »
Лейди, ужасно добре те разбирам. Не знам дали можеш да си представиш в каква дупка бях, как мислите ми се въртят в кръг, точно както цикъл след цикъл. На моменти съм се усещала, че съм готова да направя всичко, дори и с дявола да се съюзя, за да се случи това, което искам. Малко като по филмите, но то си е и съвсем реално - човек не трябва да губи морала си и човешкото в себе си в желанията си и преследването на мечтите си. На думи е лесно, но ужасно трудно се преживява. Сега си мисля, че съм напред с 5 седмици, обаче после, ако нещо стане... ще съм назад с няколко месеца :(. За съжаление трябва да се примирим, че животът и съдбата са по-силни от нас. Но това не означава да спираме да търсим начини какво можем да направим, за да постигнем мечтите си. Наистина животът ни учи нещо по пътя. На момента не го разбираме, но може би след време.
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #966 -: Февруари 13, 2021, 13:07:14 pm »
Lady, не сте първите, които връщат за документи. Изобщо не си мислете, че това означава, че няма да ви одобрят. Но е недоглеждане на клиниката ви , че не са ги подготвили добре. Тъкмо ще правите опит на пролет, малко да се успокои откъм вируси. Изобщо не трябва да се отказвате, вие сте на косъм от успеха. Забременяваш, значи е въпрос на време!
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #967 -: Февруари 13, 2021, 13:21:31 pm »
Точно вчера си приказвах с Лина, че ако родя успешно направо да ми махат матката след това. Не искам никакви поводи дори да се замислям за трето дете. От над 10 години само това ми е в главата - овулации, температури, изследвания, цикъл след цикъл нищо... Искам като го родя това бебе живо и здраво и да си насоча малко живота в друга посока. Стига толкова тази.
Но докато планът не бъде завършен успешно - няма отказване.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #968 -: Февруари 13, 2021, 13:45:09 pm »
Лейди, много неприятно, че заради формалности ви бавят с цял месец.  Според  мен забавянето няма връзка с това дали ще ви одобрят, не се притеснявай. Стискай зъби още малко, близо сте до успеха.
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #969 -: Февруари 13, 2021, 15:20:43 pm »
Лейди, с ендометриозата със сигурност ще ви одобрят. Не се притеснявай. Всички сме били многократно в такива дупки. Нормално е, но ще се преборите и сега и това ще ви е за последно, защото после ви чака бебокът!
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #970 -: Февруари 13, 2021, 17:17:50 pm »
И аз не мисля, че ще имате проблем с одобрението. Просто лошо стечение на обстоятелствата, че ви искат още документи и трябва да чакате. Исках да кажа, че нещата не се случват толкова бързо, колкото ни се иска. Какво от това, че нашите документи бяха одобрени в рамките на месец и нещо. На следващия месец, когато можехме да почнем, докторът беше болен. После пък идвали Коледните празници и така трябваше да чакам 2 месеца след одобрението. Така че, спокойно, ще стане скоро и при вас!
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #971 -: Февруари 13, 2021, 17:44:49 pm »
Грейси, няма да мислиш по този начин, само и единствено напред ще вървите! Трябва да изпращаш положителни вибтрации на душичките  :bighug:
Знам, че не сме първите които връщат, но не мога да се избавя от мисълта, че може и никога да не стане при нас, дори и като ни одобрят.
Същите мисли, Яничка, минават и през мен, няма да си махам матката, но вече ми се гади от четене и изследвания. А във Фейса пък по групите има толкова много истории, аз ги чета, натоварвам се и виждам себе си в някои от тях. Общо взето рядко има с какво да помогна, но постоянно сравнявам проблемите на двойката и нашите.
Мише, на мен това ми е поредната дупка или по-скоро поредният пристъп на страх, дали няма да сме от онези двойки, които се отчайват и спират. А времето си тече...
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #972 -: Февруари 13, 2021, 17:55:35 pm »
Лейди, представи си в каква дупка сме били с мъжа ми щом бяхме решили да правим вече инсеминации с донор и точно тогава забременях по естествен път. Толкова бяхме изморени от цялото това нещо, от това, което с теб заедно преживяхме. Но ей го стана. Лошото на историите е, че  и толкова лоши истории сме прочели, че по време на бременност все чакаш нещо лошо да се случи. Поне при мен е така. По време на опитите историите много ми помогнаха, но след забременяването всички тези истории са ми се набили в главата.
Не се отказвайте, Лейди. За съжаление нямаш лукса на времето да си дадеш година почивка и просто опитите са до успех.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #973 -: Февруари 13, 2021, 18:05:41 pm »
Лейди, разбирам те напълно. И аз съм си мислила, че чудеса се случват, но все пак не на всички. И ние може да сме от хората, които ги пропускат. Много е трудно, изпитание е и за личната психика и за отношенията между партньорите. Защото ти забравяш да живееш за човека до теб, а живееш само за мечтата. Силно казано, живееш, де. Поне при мен беше така. И това терзание не толкова кога, а дали, ме съсипваше. Но нека мислим обективно. Ти все пак имаш имплантация, а много трудно се стига до този момент. Имаш ембриончета и то такива, които могат да се развият до 5-ти ден (нали не се бъркам 🤔). Вярвам, че при този опит и последният проблем със задържането на ембриона, ще се реши и опита ви ще е успешен. Имате реални шансове, които не са никак ниски като процент, така че няма причина да се отказвате  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #974 -: Февруари 13, 2021, 18:10:11 pm »
И аз затова казвам, че ще стане. Имплантацията е единственото, за което не могат да помогнат лекарите. Ембрионите стигат до бластоцист, просто трябва да се налучка правилния ембрион. И наистина тялото помни.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #975 -: Февруари 13, 2021, 23:08:38 pm »
Лейди, разбирам за безумното чакане... жестоко е и сякаш живота минава покрай нас вместо да го живеем. Мисли,че продължавате, погледни в огледалото , потупай се по рамото и знай, че отсреща седи всичко, което ти е нужно. Както се казва .. ‘пътят е тесен, но и аз не съм лесен!’Трудно е, не отричам... но всичко минава и това ще мине!

Грейси,страхотни новини! Благополучно мътене!
« Последна редакция: Февруари 13, 2021, 23:11:33 pm от Lina88 »
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #976 -: Февруари 15, 2021, 11:48:40 am »
Няма да спираме да се борим, дори и при липса на вяра. Знам, че нещата ще се обърнат вся някога и че след всяка буря изгрява слънце. Лошото е, че постоянно е облачно и няма за какво да се хвана. А вече дори и не искам да чувам, коя позната е родила, сълзите сами тръгват и нямам сили да ги крия.
Благодаря на всички ви за куража!
*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #977 -: Февруари 15, 2021, 13:35:16 pm »
Лейди, мисля че всяка една от нас е била в това състояние.Тук вече ти решаваш до колко ще си позволиш да потънеш.Аз не си позволявах много.Да една нощ сълзи, една нощ, притеснение и след това ставах още по-решена да ни се получи.Било ни е ужасно трудно, имаше период в който моя мъж беше без работа, спряхме всичко, всичко.Но някак стигнахме до Моника.След това вече знаех, че е възможно и е въпрос на точен доктор и подход към мен!


*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #978 -: Февруари 17, 2021, 08:29:02 am »
Аз вчера цял ден място не мога да си намеря.Тоя Сигридов няма ли кой да го гръмне бе!Близка, забременя спонтанно, но е с история богата, отишла при него.Намалил и прогестерона на 200 мг(повече не трябвало), тя прокървява, на клексан и аспирин е заради мутации, спира и клексана!водел до тромби!Вчера плода е умрял.В 7-8 седмица е  била.Значи нямаме контролиращ орган в нашата тъпа страна и всеки си прави каквото иска!

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #979 -: Февруари 17, 2021, 09:01:59 am »
Стига бе,Маги!Нямам думи!
Не знам защо бе,защо ходят и му вярват тия жени,как ще вярвам на лекар хванат с кокаин и алкохол?!То само това е за затвор,вредата която нанася пък е без коментар!
Дано твоята близка се възстанови бързо и успее отново!
Успелите бременни при него направо Господ ги пази,някак си въпреки него износват.