0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #780 -: Януари 25, 2018, 14:01:47 pm »
Е, каквото такова де :) Не ми е зле, предполагам и на мъжа ми. Ние сме я приели тази спермограма. Междудрутото аз никога не съм се питала защо на нас. Защото по тази логика ще трябва да се питам също: "Защо аз имам хубава работа? Защо на мен се падна добър съпруг?". Общо взето съм благодарна, че засега финансово сме стабилни и успяваме да поемем всичко. То е ясно, че на всеки парите му трябват за нещо. В нашия случай събираме за собствен дом, но за какво ще ни е дом, ако е празен. Тъпо ми е много за хора, които са притиснати финансово и разчитат само на фонда (добре, че го има). Гледах риалитито на Малинов и едното момиче, беше взело заем за инвитро, което се оказва неуспешно. А междувременно я уволняват, защото отсъствала от работа. Ето за такива хора ми е много криво, които не срещат разбиране.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #781 -: Януари 25, 2018, 15:24:42 pm »
Моя мъж ме успокоява с това, че нито сме първите нито сме последните, при които не се получава. А и сега ще видим какво ще стане с инсето. Даже още преди да ми го предложи д-р Тихомирова ми се загнезди в главата, че поне една процедура ще се прави, без значение каква ще е и всичко го приемам много по спокойно :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #782 -: Януари 25, 2018, 15:34:31 pm »
Ох Павла е написала това което мисля много по-добре от мен.Лейди, вие имате малко време след хормоните в което трябва да действате и ако се окаже проблем в СГ ти си направила всичко ей така за спорта един вид.

Таня
, сега се сетих вчера беше питала, аз съм правила Инсе в Надежда.Питай каквото те интересува.

Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #783 -: Януари 25, 2018, 18:06:48 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #784 -: Януари 25, 2018, 21:04:14 pm »
Таня, а при теб разбра ли се от какво е това необичайно закъснение? И изобщо дойде ли ти?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #785 -: Януари 25, 2018, 21:06:55 pm »
Ами не стана ясно. Нямах задържан фоликул, всичко си беше наред. Да, в понеделник ми дойде. И вече ще се подготвяме за инсе :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #786 -: Януари 25, 2018, 21:13:32 pm »
Супер, дано стане от първия път. Имам някакво усещане за теб, че скоро ще се похвалиш. Дано се окажа права.
Днес разглеждах видеа на клиника New life и имаше едно от ДРЗ Бургас. И на него говори Марси. Леле какви бонбонки има. Много са сладки, направо ми напълниха душата  с чокитата <3 Да са й живи и здрави.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #787 -: Януари 25, 2018, 21:26:29 pm »
Мерси Тери. На вас само ЦС ли ви остана и вече да подготвите документите? Дано да ви се получи от първия път с двечки - по едно за всеки ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #788 -: Януари 25, 2018, 21:44:14 pm »
Много ти благодаря  :bighug: Да, чакам да мине ЦС и да подаваме. Да е ЛУФ и лоша спермограма, ще настоявам за прегнил и инсеминация, но тръбите са ми много съмнителни на мен. Така, че ако не са добре тръбите и аз ще се надявам на двечки. Моята приятелка  гледа мен и Мишо със сина й и каза, че на нас определено ни трябват близнаци, че едно нямало да ни стигне.
Препоръчвам за подобряване на настроението разходки до Пловдив. Тук е едно незимно времето и така хубаво действа на настроението. Идва пролетта, ще завалят много усмивки и положителни тестове.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #789 -: Януари 25, 2018, 21:55:36 pm »
Толкова силно го искате, че и три да са, пак няма да ви стигнат :P Пожелавам ви от все сърце момиченце и момченце ;) Дано се разминете с по-лекото.
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #790 -: Януари 26, 2018, 08:41:13 am »
Добро утро момичета :)
Таня ще стискаме палци да е успешно инсето :)
Тери кога мислиш ЦС да я правиш ( май скоро трябва да ти дойде - дано не де)?
Павла ти как си? Кога си на лекар?

Пожелавам ви един хубав , слънчев и прекрасен петъчен ден
 :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #791 -: Януари 26, 2018, 09:12:44 am »
Цикълът е на линия. Днес сутринта даде признаци, че ще се появи. Така по мои сметки, ако се опазя от върлуващия грип, на 5 февруари ще е ЦС. Днес ще се разбера с доктора за дата и ще запиша час в New life за д-р Петрова след ЦС, за да ни подготви документите. Независимо от резултата на ЦС, да си върви времето за чакане от фонда.
Засега не съм готова да сменям лекаря. Много лекари смених и много ми харесва в кабинета на д-р Даскалов. Всички ми харесват там. Затова смятам да си карам при него фоликуметрии, пък след някой месец ако тръгнем към инвитро ще се преместя.
Много бързо ми минава така месеца: все чакам преглед при докторът, чакам вашите резултати и то се изниза и януари. Даже не усетих кога стана време за ЦС отново.
И днес отново  :crossfingers: за Петя.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #792 -: Януари 26, 2018, 09:32:54 am »
Ами пази се и да минава тая снимка най-накрая...
Четох ти дневника... те мъжете не можем много да им помогнем.. ще е омърлушен ден два и ще се съвземе.. явно и те си имат надежди като нас, пък и явно се е надявал след операцията да има подобрение ( то има но трябва още). Защо не идете пак на уролог за контролен преглед?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #793 -: Януари 26, 2018, 09:39:14 am »
другия месец ще иде, то така или иначе трябва становище. Пък и според мен може и още да се оправят нещата. Из темите за Варикоцеле пише за подобрения след 6 месеца. Освен това статистиката е за "забременели след 1 година след варикоцеле", а не за след 2 месеца. Ама той не очаквал повече подобрение. Писах му да го успокоя малко и той каза: "Аз изобщо не мисля за това, защото приемам, че ти имаш план". Ключът към щастливия брак :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #794 -: Януари 26, 2018, 09:44:39 am »
междудругото, ако имате познати бъдещи мами от Пловдив, акушерката на д-р Даскалов ще води семинар на 01.02
https://www.facebook.com/events/439430109809468/?__mref=mb
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #795 -: Януари 26, 2018, 09:44:48 am »
...
И днес отново  :crossfingers: за Петя.
Благодаря, Тери:P
Правилно, не си сменяй лекаря! И аз така правя - сега съм при д-р Петрова, но живот и здраве ако се получат нещата - д-р Даскалов е човека!  :wink:
За подаване на документи не ти трябва час за д-р Петрова, а като отидеш търси Галя, тя се намира зад регистратурата и те е човека, който движи нещата. За д-р Петрова може да си запишеш час за първичен преглед, но кажи на д-р Даскалов да ти напише нещо като досие, за да се запознае д-р Петрова с пред историята ви!
Таня, стиснати палци и от мен!
Ние си се лекуваме в къщи от три дни - Стаси е с Т и от вчера и кашлица! Дано не прихвана, че не е сега момента. Вчера в клиниката седна на диванчето и с таблета ме изчака :) Старшата каза, че бил много послушен :) Ами как да не е, като е с таблет? :)
Спорен и прекрасен ден момичета!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #796 -: Януари 26, 2018, 09:53:26 am »
Така е, знам че сте прави.
Реших да му давам добавки и да направя бърканицата с мед превантивно. Ако може да подппмогна с нещо. Той е навит. Поне ще направя, каквото мога.
Ей момичета, стоскам палци и за цветната снимка и за инсето.
Стискам палци и на всички други. Добре стартирахме този месец наистина.
Хайде, другия да има още положителни тестчета! Хубав и усмихнат ден ви желая  :pleasantry:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #797 -: Януари 26, 2018, 10:10:27 am »
Тери, благодаря ти за милите думи :)  Дано бързо да се получи при вас и да се сбъдне желанието ти за близнаци  :)

Всички тук ще прегърнат своето детенце! При някои спонтанно, при други след повече изследвания с лекарска помощ...., но всички ще сбъднат мечтата си, убедена съм! Важното е, че правите опити, търсите информация. Аз за съжаление започнах опити за дете след 40-годишна възраст, което направи много труден пътя ми до моите деца. Късно срещнах човека до мен, след което загубихме няколко години в ангажименти свързани с работа.....  Моята препоръка е най-вече да не се губи време. Ако за около година не стане спонтанно, редно е да се пристъпи към консултация със специалист и изследвания. С напредване на годините репродукцията става все по-трудно постижима - особено след 35 години при жената, да не говорим пък след 40г., както при мен се получи.

Пете, бързо да оздравява Стаси! Стискам палци всичко да е наред при теб! :)

Успех, момичета!  :)

Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #798 -: Януари 26, 2018, 10:27:07 am »
Лейдии поне си го навила за бърканица - пак ще е нещо? Какви добавки мислиш да му даваш?
Обаче жените сме опасна работа ей - все трябва да стане на нашето,, чопкаме си, дълбаем и си постигаме целите хахахах ужас хахах опасни сме :)
Моя нещо се опитва да се разболее и сега го тъпча с някви неща, пък дано устиска до другата седмица и да си пусне хормоните. Ако е леко болен ще se отрази ли на хормоните?
Петя продължаваме да стискаме палци, пази се и дано скоро ти се оправи Стаси :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #799 -: Януари 26, 2018, 13:29:46 pm »
Привет, момичета! Днес бях на ендокринолог, увеличиха ми дозите на еутирокса и достинекса, назначиха ми и общи изследвания, че съм отслабнала. Цветната снимка ще остане за следващия месец, микробиологията излизала за 5 дена, записаха ми час за нея за 7.02., но не съобразих, че е точно след овулация и се замислих, ако евентуално имаме късмета да сме направили бебче, няма ли да е проблем да ми взимат секрет за микробиологията.

Петя, стискам палци, късмет, мила!
Слънцемое, незнам дали настинка или грип повлиява на хормоните, по-скоро не, но не съм наясно.