Здравейте момичета,
аз съм нова във форума, тъкмо се регистрирах, но прочетох всичките ви разговори и много ми хареса колко сте позитивни всички и как се подкрепяте. Та... реших и аз да стана част от групичката.
Моята история: Март месец 2016 менструацията ми дойде с малко закъснение, но нямаше нищо необичайно, тъй като винаги е била малко нередовна. Проблема започна след около две седмици, когато кървене продължи и веднага тръгнах по доктори, първо ми казаха че сигурно е от пролетта и не виждат нищо нередно(случвало се при много жени). След още 1 седмица си продължаваше и реших да си купя тест - с учудване видях слаба втора черта - веднага на доктор - прегледаха ме, пуснах ЧХГ и поради ниските стойности ми казаха че явно е имало бременност, но е приключила и просто ми е дошло да не се притеснявам, тъй като организмът ми сам е изхвърлил всичко. Прибрах се аз отново. Драмата обаче продължи и след още 1-2 седмици започнаха страшни болки... и изведнъж ШОК и по спешност в операционната. Оказа се, че съм имала извънматочна бременност и тъй като никой не забеляза вече беше късно, корема ми беше пълен с кръв, маточната тръба се беше спукала и ми я махнаха.
След половин година се решихме да започнем нови опити за тъй желаното бебе... И така вече трети месец
все не става. Вчера отново бях разочарована от лелката, която си дойде по план. Поне М вече се нормализира, макар че периода на цикъла ми е 40-42 дни.
Другата ми тръба е напълно проходима, не би трябвало да има проблем... явно бебчето си избира зодията. Надявам се следващия месец да ви се похваля с
Извинявам се за дългия пост, но много искам да споделя с някой и да си вдъхна кураж.