0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #120 -: Декември 27, 2016, 17:32:33 pm »
Здравейте отново, миналия месец в крайна сметка ми дойде, но ми закъсня с два дни. Този месец очаквах овулация на една дата, но положителен тест имах два дни по - рано от нея.
Имаме само един контакт, за съжаление, и не знам дали да се надявам.
Беше около 10ч. на 24 декември, а положителен тест за овулация имах на 25 декември в 18ч. го правих.
Другия месец, ако не е станало ще се постараем да стане няколко дни по ред.
« Последна редакция: Декември 27, 2016, 18:21:39 pm от bunnylove »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #121 -: Декември 28, 2016, 16:09:56 pm »
bunnylove, при добри показатели на спермограмата преживяемостта на сперматозоидите може да е няколко дни, така че всичко е възможно  :), дано това да е успешният ти месец! Късмет и весели празнични дни!  :)

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #122 -: Декември 29, 2016, 16:44:53 pm »
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но много неща ми се струпаха на главата. Лошото е, че миналия месец все пак ми дойде, след седмица закъснение,  с много болки и обилно и така и не разбрах имаше ли нещо или не...Малко се разпаднах, но се вдигнах бързо и се прегрупирах :-) Такава съм си аз :-) Яд ме беше даже, защото с мъжлето опитваме от почти година, но не твърде сериозно,  защото беше постоянно в командировки, аз също имам по-особена месторабота и понякога се засичаме само в коридора... :-) Но от този месец той е с нова месторабота и това му подейства добре, да чукна на дърво. Стана инициативен, по-палав и се по успокои,  така че се надявам следващата година да е нашата. Ако не стане и следващите няколко месеца, решихме да си направим изследвания и каквото сабя покаже :-) Леле много дълго стана... Тъпото е, че моят цикъл пак нещо се е разбъркал, и този месец ми закъснява с три дни и никакви признаци няма, само чувствителни и от време на време сърбящи и парещи зърна...такова чудо, без болки в гърдите не съм имала,  ще се ходи на док скоро. Два теста, вчера и тази сутрин, по тънка и мааалко по-плътна втора черта...Престо са и съм скептична, че може да са изпарителни, ва 5 и 8 минута и така, ще видим...Стискам палци всички скоро да се похвалите с двете заветни чертички, и ги сбъркайте тези мъжлета  :P Целувки на всички :biglove: :biglove:
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #123 -: Декември 31, 2016, 10:26:50 am »
Добро утро, момичета! Имам нужда от допълнителни очи, това според вас изразителна линия ли е? Излезе към седмата минута тази сутрин и още си стои. Закъснява ми пет дни, но последните два месеца цикъла ми закъснява с по седмица и затова се каня да ходя пак на док. И да е станало нещо, изобщо не знам кога, не съм сменила  овулация, този месец исках просто да си почина. Направо ми се изправи косата, като я видях, че розовия, но не искам изобщо да си давам надежди, понеже гърдите ми са напрегнати, но не ме болят, и имам някакви пъпчици, та чакам да ми дойде. Вие какво мислите? :oops:
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #124 -: Декември 31, 2016, 10:28:27 am »
Ето още една, от друг ъгъл. :oops:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #125 -: Декември 31, 2016, 11:30:59 am »
Здравей, аз виждам чертичка :) Стискам палции :) :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #126 -: Декември 31, 2016, 11:54:05 am »
Благодаря ти, lilitu, дано да имаме късмет този път :bighug: Само готвя и избягвам да го гледам  :D И друг път съм виждала изпарителна линия, но не е била така плътна и посивяваше след час, а тази стана лилава...
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #127 -: Декември 31, 2016, 12:20:56 pm »
Koprina  и аз виждам черта!При мен миналия месец престо ме заблуди по същия начин с такава черта.Стискам палци твоята да е истинска и да се похвалиш!Направи друг тест на друга марка по-добре. 💋💋💋 Успееееххх!!!!👍👍👍
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #128 -: Декември 31, 2016, 13:44:52 pm »
И аз виждам чертичка :)
Бледичка е, но според мен, не е изпарителна - точно както пишеш, те са по-тънки и сивеещи.
Можеш да повториш теста с първа сутрешна урина или да направиш кръвен при възможност.
Стискам палци!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #129 -: Януари 01, 2017, 12:06:42 pm »
Koprina, прави ли тест отново, стискам палци всичко да е наред!  :)

Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави и щастливи!    tree2a
На всички желая здраве, много радост и сбъдване на съкровените мечти през настоящата 2017 година!  :)


Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #130 -: Януари 01, 2017, 12:21:36 pm »
Коприна, след като последните месеци ти закъснява, вероятно имаш по-късна овулация. Възможно е и сега да е била късна и реално да няма още закъснение, след като чертичката е толкова бледа. Успех!
Пожелавам на всички момичета положителни тестове през новата година!
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #131 -: Януари 01, 2017, 14:28:06 pm »
За много години, момичета! Желая ви много здраве, много любов и най-вече много положителни тестове! Не съм правила тест, имам още един и мисля да го направя утре сутринта,  за да дам възможност на чертичката да стане по-ярка, ако се появи отново. Иначе показах теста на мъжлето и той само се опули и де ухили като леприкон... но и двамата сме наясно, че може да е фалшива тревога. Утре ще докладвам. Благодаря на всички за подкрепата, независимо какъв ще бъде резултата! Целувки!  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #132 -: Януари 02, 2017, 12:11:08 pm »
Ч.Н.Г ,момичета бъдете живи и здрави.Аз имам проблем ще се радвам,ако се отзовете.Вчера правихме кекс с мъжлето (може да е било малко по-бурно) не знам и след това видях няколко капки кръв и се оплаших,тъй като нали правим опити за бебче да би да е станало нещо и да става нещо лошо. И реших да отидем в бърза помощ обисних ситуацията пратиха ме на пълна кръвна и на гинеколог,който беше жена и съм меко казано потресена от държанието вика и крещи ти знаеш ли какво може да ти има ,сега ще се кърпич ли цикъла ми бил дошъл,а аз и обяснявам че имам още 5 дена до него и това се получи след секс прегледа ме адски грубо със железните щипки и вика виж няма кръв и аз я питам от какво може да е отговора бешв от къде да знам!Взех тест престо напълно отрицателен,тъй като не ми направиха кръвен тест.Кървенето беше леко и не се повтори ,но се притеснявам на някой случвало ли му се е такова нещо.Тъй като нямам при кой др лекар да отида след празниците.💋💋💋
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #133 -: Януари 03, 2017, 10:19:20 am »
Даная, наистина може да е нещо еднократно от секса.
Ако не е имало повторно кървене и щом си добре мисля, че всичко е ОК, ако се повтори, си запиши час при читав гинеколог за по-обстойни прегледи и изследвания.

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #134 -: Януари 04, 2017, 16:37:47 pm »
..
« Последна редакция: Януари 04, 2017, 18:33:26 pm от danaq999 »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #135 -: Януари 05, 2017, 23:02:55 pm »
ЗдравейТе  :balk_64:
От доста време не съм писала. ...просто нямам с какво да се похваля  :? Само отрицателни тестове. ...последния да 30.12 , съответно съм в Ц сега. ...4ти ден ми е....да свършва по -бързо  :balk_154:
Имаме да лекуваме уреаплазма  :( и заради нея ще пропуснем бебеправенето през януари.  Дано да е за добро !
Да разкараме тази гадост и да решим как ще действаме с док.
Искам да направя цветна снимка... и се надявам да стане скоро  (трябваше да е през декември, но открихме уреаплазма и плана се обърка)
Стига толкова :)

Ели ти как си ?  :ballons: :balk_64:
 :bighug: за всички
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #136 -: Януари 06, 2017, 08:59:59 am »
Да се цопна и тук.След проверка на щитовидната жлеза се оказа, че всичко е извън норми.Шок и ужас за мен, защото я следя много стриктно и си мислех, че е ОК.Е да ама не!Та сега преглед при доктор, оправяне на щитовидната и чак тогава клиника и евентуално ин витро.
Пфууу!

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #137 -: Януари 06, 2017, 09:42:04 am »
Здравейте, отдавна не съм писала. Пожелавам ви много здраве и успехи през новата година.
След повече от 5 г опити (неизяснен стерилитет) и две инсета се откри, че имам ИР и Хашимото. Чудя се дали това е причината за нашите неуспехи или допълнителен фактор. Всичко друго сме правели през годините - спермограми, хормони, цветни снимки, хистероскопии, полово предавани инфекции, НК клетки, вит Д...и други. Приемам ежедневно и Еутирокс от години, за да държа ТСХ около 2, но новият ми ендо иска да го смъкнем до 1-1,5.
Има ли някоя от вас с ИР и Хашимото, която да сподели малко опит?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #138 -: Януари 06, 2017, 10:39:22 am »
Алекса, аз съм с Хашимото вече повече от 5г. Забременях когато ТСХ ми беше 1,3 някъде и то забременях спонтанно.Сега ТСХ ми е над 4,5 и фТ4 ми е паднало под долната граница.Това ми се случва за първи път.За ИР, ако спазваш диета, пиеш препаратите и започнеш някакъв спорт бавно и постепенно всичко ще влезе в норма.От това което съм чела комбинацията ИР и Хашимото допринасят за трудно забременяване, а и до спонтанни аборти.За това е важно да са ОК и двете неща.

Re: Правим опити за бебе - Тема 9
« Отговор #139 -: Януари 08, 2017, 19:59:55 pm »
Alexa_C, здравей!  :wink:
Аз съм болна от хашимото от вече 1 година. Наследих го от майка си. За щастие го хванахме веднага и започнах да се лекувам. При мен мисля, че хормона в момента е около 1.48, а това постигнах с пиене на хапче всеки ден за 8 - 10 месеца, по 75 мг л тироксин. Естествено, лекаря каза, че няма значение какво ям, но чета в разни групи от чужбина и от там извлякох много полезна информация, като цяло се пази и диета за да се държи хормона нисък.
Ако заболяването ти е от скоро не би трябвало да има фатални проблеми, но ако е от много време, дори повече от година, мисля, майка ми е казвала, че се разбъркват половите хормони и няма годни яйцеклетки.
При мен два месеца вече не става. Но и не сме много редовни в контактите. Сега очаквам да ми дойде отново в сряда... имаме и само един опит, ден преди овулацията, така че много не се надявам. И изобщо и на мен ми е много притеснено, какво ще се случи с мен.
Остава ни единствено да не се отказваме и да продължаваме да пробваме, Божа работа е. УСПЕХ на всички тук!