Синеочка, добре че те оставят да си ползваш телефона. В Англия е забранено, а на всичкото отгоре и болниците така ги строят, че няма обхват вътре. Винаги предупреждават да си носиш стотинки за автомата, е някой път има обхват, ама с интернета трудна работа, но въпрос на късмет в коя стая ще си, някои имат по-добър обхват, други са тъмна Индия...
Ти смяташ ли да кърмиш и пробвахте ли вече? Има ли коса малката бубка?
Кали, най-безопасен ми се струва аспирин протект, използвам го за всякакви болки и бодежи.
Мда, Лили слагайте сърце... За керамичния, аз купих един на майка ми от Англия, върха е. После и купих и един за селото ама от бг, че не съобразих да взема 2 от Англия. Ами разликата е от тук до небето. Този българския беше 20 и няколко лева за 20см и е пълен боклук. Трябва скъпи тигани да се взимат. Този английския беше 28см взех го за 15 паунда (имаше намаление, англичаните имат уникални разпродажби -75% примерно, докато в САЩ разпродажбите са -15% до -30% се счита добре). Сега в САЩ имам керамичен, уж от Марков магазин го взех, скъп беше, ама боклук... Като влезнах да чета в интернет и хората пишат, че си залепват керамичните тигани и тва си е, та се успокоих за моите боклуци, че май са си нормални. Палачинки стават, ама трябва с четчица да мажа преди всяка палачинка...
Алис, Ева, моята ЦС и при двете бременности беше като мляко. Течна, без бучки, Бяла, като лосион и някак под налягане излизаше. Не се усещаше просто като мокрене, а като топъл теч и всвки път си мислех че ми идва... Като ходих по малка нужда всвки път поглеждах в гърнето и се виждаше вътре водата променена...леко замъглена. Стискам ви палци за положителни изненади
На Марси котките приличат на американската порода Мейн Куун. Те са едри котки, дълъг косъм, но не космати като персийките, в Гугъл снимки има досущ като на Марси на котките