0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

magi_st, ако не е неудобно, с колко време ти закъсня? Дали да не отида направо на преглед да ми дадат нещо за предизвикване?

Hristinchet0, много съжалявам. Напълно те разбирам. Ние лятото платихме общо към 2 300 лв. за цялата стимулация (+ пункция и изследвания), но накрая имахме само 2 яйцеклетки, които не се оплодиха. По-лошото е че цялото ми тяло се бъгна и вече трети месец не мога да се оправя хормонално, въпреки всички хранителни добавки, които пия. Дори вече от безсилие и безнадеждност тръгнах на акупунктура :) А ми трябва един трансфер за Фонда, дори не мога да си придвижа документите ...
*
Забраванка, с около 5 дни.Беше ужасно, защото от цялата стимулация бях изнервена и това още повечеме изнерви в къщи беше взривоопасно  :lol:

Като говорите за закъснение на мц... на мен кога трябва да ми дойде цикъла след пункцията? Лекарствата ги спрях още на следващия ден, като се обадиха да кажат че не се е оплодила Я.
*
Някъде около деня за цикъла.Май в повечето случаи закъснява.

Ех.. стига де.. аз се надявах че ще ми дойде по-рано.. :/
Hristinchet0, аз съм имала три пункции - две на естествен цикъл (лека стимулация на хапчета) и една след "лека" стимулация с инжекции. И при трите ми дойде на време, само след последната цикълът не беше съвсем нормален заради кистичките, които направих. След това пих един месец Реулон и цикълът пак не беше съвсем нормален, но пък дойде навреме. Сега трябваше да ми дойде цикълът на първия месец без хапчета и инжекции, но не идва и не идва. Аз подозирам, че е по-скоро заради голямото разместване на хормоните след стимулацията и Регулон, и то по-скоро след Регулона. Според мен няма да се оправя от само себе си или поне ако разчитам на това ще отнеме доста време. Лошото е, че ми дадоха час чак за вторник следващата седмица. Цикълът ми ще се измести и овулацията ще се падне в периоди, в които няма да можем да отидем до болницата. А разчитахме да имаме 2 опита до Нова Година. Имам чувството, че всичко е срещу нас и постоянно ни се случват някакви препятствия.
Здравейте, аз тръпна в очакване след инсеминация, но се появи едно леко зацапване тази сутрин, което ме притесни, вие как мислите? Всички казват, че за сега нямам повод за притеснение!
*
Цвети, кой ден след инсето ти е?

Цвети, кой ден след инсето ти е?
10- ти Маги
*
Не знам от какво може да е.Дано е от имплантация.Май сега някъде трябва да е.

Не знам от какво може да е.Дано е от имплантация.Май сега някъде трябва да е.
Дано, така ми казаха и от болницата, защото звънях, между 6 и 10 ден се случвало понякога, лека вечер :)
Здравейте момичета, аз май мога да се запиша с първата си неуспешна инсеминация, по-нагоре писах че на 10-я ден получих леко зацапване и коментирах тук във форума, за съжаление два дни по-късно направо си ми дойде цикъл, звънях в болницата, казаха да спра Дуфастона и че най-вероятно опитът ми е неуспешен, желая на всички хубав ден, по-нататък пак ще се включа, като решим какво да правим, а на всички тук желая успухи и само успехи :)))
*
Ех, Цвети много съжалявам, така се надявах!Следващия път.Избистрете си какво ще правите и дано ви се получи и без намеса.

Ех, Цвети много съжалявам, така се надявах!Следващия път.Избистрете си какво ще правите и дано ви се получи и без намеса.
Благодаря ти Маги, ние сме позитивни, продължаваме напред, и на теб желая много успехи!
*
Да знаете, че от клиниката взимат такса 50 лв, за обработка на документите за Фонда.Ново 20 дет се вика.Вече взе да ми призлява!

Някой ходил ли е скоро в болницата?Не успявам да запиша час за хистеро ,много ли е натоварено?
*
Много. Шефкетова напусна, Тихомирова я няма, Стаменов беше в чужбина. Някакъв ужас е!

Какво се е случило защо напуска Шефкетова,така явно пациентите й ще ги поеме Перси
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте момичета, да ви питам някоя от вас правила ли е изследвания в Център за сексуално здраве и бележката с резултатите има печати за негативен резултат а не самите стойности.
Пише си ми името, има подпис и печат оттам. Дали ще важи такава бележка в клиниката?
*
Мисля, че ще важи.Поне съм чувала доста момичета да си правят там изследванията.