0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Сигурно са преценили, че няма нужда от по-голяма доза.А и аз като бях с Пурегон 300 и виж накрая нищо!Важно е да протече правилно цялата стимулация :)
Стискам палци!

Благодаря Маги.. и аз се надявам всичко да е наред. Би ли споделила.. когато са ти правели стимулация дали си усещала някакво напрежение в яйчниците или нещо такова? Аз нищо не усещам... все си мисля че ако има повече фоликули би трябвало да ги усещам, незнам.. или е още рано? Още са малки?
*
Малки са.На следващ етап, като понарастнат започва напрежение, надуваш се, неудобно ти е с някои дрехи.Ей такива.

Здравейте, и аз започнах процедура.Искам да попитам , пети ден стимулация с Гонал, естрадиола ми е 83.Нисък ли е, за този ден?Док не коментира , но аз май се притеснявам
*
Ели, дай повече инфо. С какъв естрадиол тръгна, колко са фоликулите и другите хормони как са?
Успех ти желая!

По дълъг протокол съм.Естрадиола в началото беше 14, фоликулите са пет по 10 мм отдясно, горе долу толкова и в ляво.Изследват ми само естрадиол и прогестерон , който е 0.3.Благодаря, Маги :)
*
Мисля, че по дълъг в началото вървят малко по-бавно като растеж фоликулите, виж по-натам как ще са.Утре и на следващия преглед.Този естрадиол на каква големина като мм, фоликули отговаря?Това също е важно.Защото ако са много малки си е супер.Проблема е ако са големички и е такъв.

И аз да се запиша, дано съм усетила темата...  След трансфер съм вече 6- ти ден на два тридневни. На третия ден от трансфера имах десетина капки кръв сутринта,  които спряха... Такова не ми се е случвало.  Имал ли е някой подобно преживяване? 
Успех на всички!
Пациент съм на доктор Персенска,  забравих да кажа...
*
КОлко дневни бяха ембрионите?Да не е имплантационно зацапването?

Здравейте, момичета,
някоя от вас пила ли е Аримидекс 2 х 1 тб. за 28дни?
Двечки на трети ден и на шести ден от пункцията беше това зацапване.  Сега съм осми ден след трансфер.  Благодаря!
*
Да може да е имплантацинно.Ембриона се захваща някъде между 5-7 ден, така че то е точно в този интервал.Ще стискам палци!

Аз може и да съм до тук вече. Днес спряха да ме болят гърдите,  но тъй като съм с блокираща инжекция,  може би за това няма цикъл. Няма и придърпвания в кръста - нищо! Правих си домашен тест с йод,  и там нищо!
Пожелавам на всички успешни процедури,  пълни яйцеклетки и ревящи бебоци! Ще си до
*
Мен не са ме болели гърдите като имах бременност.Защо не направиш кръвен тест, на 8-ми ден след трансфер ще даде резултат.

*
Точно вчера моята докторка ми разказваше за някаква в ранна бременност, която вдигнала болницата на крака в събота, защото спрели да я болят и й омекнали гърдите. (Каза го като нещо, което не се прави). Жената си била все още бременна.  Не се вглеждайте така във всеки симптом.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
За кръвен тест - защото ме е страх от резултата, предполагам,  колкото и да е тъпо  :?
А колкото до тази бременна,  вероятно и аз съм такава паника,  може би малко по - малко! Два неуспешни опита и един успешен... Може би тук се крие причината за страха...
Благодаря Ви за думите и палците! И аз ще стискам - на всички ни!
*
Ана  мария,  по същият начин спряха да ме болят гърдите малко пррди датата на цикъла, а бях бременна. Това не е показател.  Щом си с блокаж доста време може да си почакаш за цикъл , ей така - в неведение. Преодоляла си страха за да си направиш домашен тест, който е с абсолютна несигурност,  псевдотест е това. С кръвен ще си съвсем наясно.
Не е тъпо да те е страх от резултата, чуството наистина е ужасно. Не се отчайвай.
Успех!!!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Ана Мария-когато аз трябваше да правя тест се чувствах по същия начин.Беше ме страх от резултата и предпочитах да си стоя в невидение. Едната ми приятелка ,която е минала по този път ми каза"Нали знаеш,че все някога трябва да го направиш,не можеш да пиеш хапчетата вечно? Каква е разликата утре или след 5 дни?".Сутринта на 9ти ден на 5 дневно ембрионче си направих шуърчек.Беше отрицателен.Нямаше рев,нямаше нищо,отидох на работа,просто бях вцепенена.Изкарах 1 час в офиса у тръгнах към клиниката за кръвен тест.Беше положителен.
Относно гърдите-въобше не са ме боляло,но за сметка на това ме болеше ниско долу.
Стискам палци.
Благодаря Ви,  момичета,  за думите - носят доста позитивизъм,  от което точно изглежда,  че се нуждая в момента..  Прави сте за всичко,  а и до 18 - 19- ти няма кой знае колко много време... За да не се вцепявам още - направо тогава си пускам кръвчица и... Ще пиша! Благодаря Ви!