0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #20 -: Май 03, 2015, 16:47:05 pm »
Райко и Рафаила, благодаря и на вас за пожеланията.
Днес е страхотен ден и доста полудувахме навън и сега някои спинкат сладко.

Рафаила, и аз бях лепнала много гаден вирус, но успях да опазя и двамата, но при тях бях с маска. Никола не спрях да си го кърмя.


*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #21 -: Май 03, 2015, 21:17:04 pm »
Здравейте, момичета и Рачо :)

Приемате ли още едно бебе Теодор във вашите редици? Адашите дано не се сърдят че им повтаряме името :) Ние пратихме баткото на пролетна ваканция при баба и най-сетне ми остана време да се разпиша при вас.

Споделям първо голямо събитие в живота на мъничък Теди - днес му падна пъпчето. Както и при баткото, доста късно. Но явно с второто бебе нещата не ги мислиш чак толкова и сега не сме се притеснявали за пъпа, а с първото го чакахме сякаш цяла вечност...



   La vita è bella
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #22 -: Май 03, 2015, 21:40:59 pm »
Руми, добре дошли с малък Тео  :P Много се радвам, че идвате при нас.
Как сте засега - спокоен ли е бебко? Успявате ли да поспите? Баткото как приема малкия?
Аз как те затрупах с въпроси, все едно само на компютъра стоиш и си нямаш друга работа  :oops:
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #23 -: Май 03, 2015, 23:03:49 pm »
47 Smiles, за компютър почти не остава време, но телефонът си е винаги до мен и ви наглеждам. Дани е голям сладур, да нацелуваш пухкавите бузки :)

Теди е много спокоен, само от глад надига вой до небесата :) Баткото много му се радва, целува го, гали го и не го оставя да спи. Засега не ревнува. На мен това ми беше голямо притеснение, но засега сме добре.



   La vita è bella
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #24 -: Май 03, 2015, 23:52:38 pm »
Ех, съвсем не смогвам да ви изчета и да пиша :P Добре, че е Смайли да поддържа разговора ;)
Всички бебета са прекрасни, но то в този форум не може да е другояче ;) Аз първо имах много работа, после компютъра ми отказа да разпознава каквато и да било клавиатура, телефона ми се счупи,... Малкия на свой ред от няколко дни иска само мама, и е адски крив, то си личи че са зъбите, но дори вечер татко му го гушва за да почина аз а той реве, извърта се и протяга ръчички към мен :? Днес направихме дълга разходка навън и половината време се наложи да го нося и сега не си чувствам половината тяло :( Иначе когато не го боли е златно дете, но докога ще го мъчат тези зъбки... :?
Следващите дни ще са тежки и защото чакаме нови мебели за спалнята и тук ще се сглобява, ще настане  пълен хаос, трябва да пренареждам половината къща мебели, да местим на малкия нещата и всички дрехи и багажи да пренаредя та ще е весело...
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #25 -: Май 04, 2015, 08:01:27 am »
Хо,хо,хо, седмицата започва прекрасно  :D :D!!! Още един мъничък и сладичък Тео във темата. :) Ще трябва да правим специална такава за адашите :lol: :lol:. Добре дошла Руми,радвам се,че сте добре и вече ще четем и тук за вас. :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #26 -: Май 04, 2015, 10:20:10 am »
Руми добре дошла  :)
Ако и днес оцелея ще е добре...Алек се будеше на всеки час и изобщо не знам спах ли,не спах ли...голяма мъка с тия зъби нямам спомен при сестра му да е било такова чудо чак..момчетата се гледат по-трудно с всеки изминал ден се убеждавам в това...
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #27 -: Май 04, 2015, 11:45:45 am »
Добре дошли на бебе Тео и мама Руми сред нас :lol:

Много ми харесва това име за момче и ако някога се сдобия и с момък, може би, пак това име ще избера :P
Днес, пекна слънчице, чакам принцесите да поспят, после да хапнат и бързо навън 8)


*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #28 -: Май 04, 2015, 12:06:04 pm »
Руми добре дошла  :)
Ако и днес оцелея ще е добре...Алек се будеше на всеки час и изобщо не знам спах ли,не спах ли...голяма мъка с тия зъби нямам спомен при сестра му да е било такова чудо чак..момчетата се гледат по-трудно с всеки изминал ден се убеждавам в това...

На мен ми е първо и не мога да сравнявам, ама определено липсата на колики и безсънни нощи до сега ми излизат през носа последните седмици.... От няколко дни реве безутешно и не иска в никой друг, тази сутрин и мен не искаше... нощно време поне спи, но по цял ден е мрънкане, дърпане, биене, бутане и неспане :? А долния му венец е в такъв вид, че поне три зъба да излязат всеки момент и нищо.... :(
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #29 -: Май 04, 2015, 12:24:00 pm »
Mousyt, Алекс, пожелавам тези зъбки да избиват най-накрая. Алекс, и около мен повечето родители с момче и момиче, така казват, че с момиче е по-лесно. Разбира се, има изключения  :wink:
Руми, дано все така спокоен продължава да бъде Тео, а и баткото така любвеобилен.

Не знам как сте в тези жеги, но аз от утре няма да го изкарвам вече по обед. Направо се сварих и го прибрах принудително. Ще излизаме сутрин към 7.30-8 и после чак след 18 часа.
На студено нося, но на топло хич  :?
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #30 -: Май 04, 2015, 13:54:58 pm »
rumyanau,добре дошла сред нашите редици, все така да е кротък малък Тео!
Аз пък мога да кажа от моя опит с момче, че беше по-спокоен по време на никнене на зъби, въобще не усетихме кога се показаха всичките 20. И ние бяхме тази нощ от неспящите, Габи беше 24 часа с не много висока температура, но ужасно крива. И като се събуди снощи в 24:00, та чак успяхме да се приспим в 3:00. Тъкмо се унесе и като изпищи, какво му беше на това дете. Всички се успахме тази сутрин, аз станах да облека Марти и ги оставих да отиват с тати на градина и работа, и пак се пъхнах при малката да си доспя. Събуди се в 09:00 толкова бодра и весела все едно нищо не е било. Сега се наобядва и пак си заспа блажено, но аз съм като пияна и ми отиде целият план за деня на вятъра  :(.
47Smiles, изпрати ни моля те малко слънце, че ми писна от тоя дъжд и мрачно време  :lol:.

Приятен ден на всички и по–малко мрънкащи дечица!


Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #31 -: Май 04, 2015, 15:07:23 pm »
Моусит и Алек е такъв през деня,но и нощем си реве,то не бяха колики,то не са зъби сега,после пубертет  :lol: веселба само да са здрави
Смайл и аз днес предиобед излизах инак между 13.30 до 17 до сега ама топло е вече не става сега ще се пробвам и аз да дремна,че той тъкмо заспа.. :lol:
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #32 -: Май 05, 2015, 07:35:21 am »
Рачко 75, все едно пишеш за нашия бебешок :lol: :lol:! Вчера се надявахме да му бият вече първата ваксина,но ...не би. :( В края на месеца,че да си влезел в графика. Нали сме родени в края на месеца.А и май имат и затруднения с ваксините :?. Нищо ново,ама вече е време да започват. Иначе ,юнака си е юнак - 63 см и 7,300 кг. Сериозна работа  :lol: :lol: И днес го дават жега,така че пазете се. Май за първи път тази пролет се радвам ,че сме край морето. Тук резките жеги по-лесно се понасят! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #33 -: Май 05, 2015, 09:09:53 am »
Добре дошла на Руми с малкия Тео!Привет на всички.Нещо не ми остава никакво време напоскедък.Само да кажа,че ние вече изоставихме следобедните разходки,заради жегата и излизаме преди обед и поске след 17.30 ч.
И при нас е нещо като при Мати и Алек с никненето на зъбите,но по две :)Ама,не се оплаквам.Свикнах и си казвам,че ще отмине и това.Компенсация ни е,дето на баткото не разбирахме кога излизат.
Инаме си  новородени съседче на име Матео-Тео на галено. : :)Улицата ни се напълни с малки и по-големи момчета.Имаме си само една мома,дето скоро става на 2,заедно с брат си-осиновиха ги от разкични места,а са родени през една седмица.В съседната къща са.Гледам ги и си казвам-след година и нашите двама ще са на толкова,ще ходят,ще разбират някои неща и ще е по-лесно.И така минават дните.Есента съседчетата тръгват на ясла,та и за това ще черпим опит от тях.
Смайли,ти какво реши-кога ще започваш работа?ач
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #34 -: Май 05, 2015, 09:42:18 am »
Привет  :P
Хоуп-че сега чакам класирането за яслите (излиза на 8 май). На първо класиране абсурд обаче да ни приемат. Затова ще чакам второ и трето, дано някой да се откаже или отпадне.
Ако го приемат, почвам да си търся нова работа. Ако не, пак  :lol: защото ще го запишем на частна. Не ми се връща на старата работа, но ако не успея да намеря друга, ще се връщам, няма как.
Иначе мисля да тръгне на есен, като е на една и половина. Само преди няколко месеца ми се струваше абсурдно още да се "разделяме", но вече го приех като идея.
И на него го мъчат зъбки в момента, но в сравнение с коликите, направо нищо не е. Мажа го с Дентинокс последно, и като че ли му действа.

Ра4о, Тео вече е голямо и тежко момче - само мама и тати да имат здрави ръце и здрав гръб за носене  :D

Дани обаче спря да ходи сам. Страх го е. Та сме като скачени съдове. Държи ме за едната ръка (поне не се навеждам толкова вече), тича и със свободната ръка отваря шкафове, рови, носи и т.н. Играе с топка. Навежда се по 30-40 пъти да я вземе и хвърли. Поне прави гимнастика детето :)
Вече играем с другите деца в двора на съседното училище. Сблъсках се с проблемите с даването и взимането на чужди играчки. С цапането и пъхането на мръсни неща в устата. Сяда си, където си пожелае. Прибираме се мръсни и доволно изморени.
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #35 -: Май 05, 2015, 10:05:28 am »
Рачо,браво на Тео голям мъж то Алек е 7400 :lol:
Хоупче,на теб ти е по-трудно,защото са двама,но да са здрави и това ще отмине
Смайли и на теб сега ти е най-трудно не иска в количка,не иска да ходи,бързо се уморява,иска чужди играчки,а и своите не си ги дава  :lol: такива са,всички минават през това..спомням си Вера не искаше да слиза от люлката,а тя една на площадката и другите искат,но нашата рев,писъци сякаш е нейна и само тя има право да се люлее на нея :lol:
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #36 -: Май 05, 2015, 10:06:05 am »
Ехеееееееее, привет:)

Липсвахте ми:)

Смайли,благодаря за новата темичка :bighug: :bighug:
Сладък Дани вече е започнал с игрите и белите :lol: :wink:

Рачо,радвам се ,че е минало добре във Варна и всичко е наред:)Вие при Николова ли ходихте?
Натежал Тео вече а :wink:

Добре дошла,Руми и Тео:)

Ние бяхме на село с бебоците и ................шоууууууууууууу :lol: 8O
Първата вечер реввввввввввв от Боби ,така не беше плакал милия 8O :(
Според мен от новата обстановка или от кошарата която купихме да спят (уж).Като го сложихме и оооооо ужас.Та както не бяхме се приспивали(вкъщи си заспиват сами) го приспах на ръце милия,но много плак много.
Ивона тя не плака ,но не спа през нощ постоянно се будеше.
И аз труп на другия ден 8O
Айде гости ,да запознаем с родата :wink:Добре мина,но си се превъзбудиха .Ивона много се смя стига да не я вземат ха ха.Муцунки им прави ,абе сякаш се забавляваха децата,но и превъзбудата я имаше.
А и голямо приспиване през деня и дремне 15-20мин. 8O
Всички я разбраха колко "много"спи и как едвам й се виждат очите обаче не спи и не спи 8O :lol:
На другия ден още ми идеше д си тръгнем,но решихме да останем още една вечер и беше добре:)
А вече в деня на тръгване и ги оставихме на леля им и една нейна приятелка да ги погледат за час два,а ние газ до центъра на Силистра до един магазин за дрешки и бързо кафенце. :lol: :wink:
Е кеф си е такава помощ:)Хубу беше ама малко беше :( :)
Обзаведох се с готино дънкено якенце и панталонче(кеффффффффффф):)
И така при нас ,интересно беше и си бях с постоянно главоболие,но пък сега като мина пак ми се ходи ха ха
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #37 -: Май 05, 2015, 20:23:27 pm »
Момичета и Ра4о, влизам с конкретно питане за бибероните залъгалки на Авент.
Не знам как, но се цапат от вътрешната страна на силикона. Вкл. е влизал спанак например или поне нещо зеленикаво от яденето.
Могат ли да се отварят по някакъв начин и да се почистват отвътре? Сменили сме вече не знам колко бройки заради това зацапване. 

Mih-че, честити ти покупки :) Дано по-често ви остава възможност да отдъхването по за помалко поне.
*
Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #38 -: Май 05, 2015, 22:32:00 pm »
47Smiles, всички залъгалки се цапат така отвътре. Аз не ползвам Avent, само NUK и MAM, но и при тях така влиза мръсотия вътре и освен смяна с нови няма оправия.


Re: Майска слънчева тема за най-малките
« Отговор #39 -: Май 05, 2015, 22:50:02 pm »
Отпразнувахме рождения ден на баткото в детски център.И бебовците присъстваха-в градината на ресторанта долу.Качихме се за тортата и да направим нпкоп