0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хоупче,права си за тийновете :lol: ами честно казано не ми е идвало на ум,че трябва да ги беля,намачках му ги и толкоз...харесаха му на Алек :lol:
Я аз да питам краве сирене или козе сирене слагате в попарата? Аз взех козе,тя док.нищо не ми каза,ама тя гледа на мен като на мед.сестра и почти нищо не ми обяснява,защото аз уж всичко знам :lol:,а пък не и идва наум,че то доста неща се забравят :lol: а на мен логиката ми бе следната тъй като давам хипоалергенно АМ,значи не би трябвало да му давам краве сирене...
*
Привет:)
Аз да ви питам отново:)
Мислих каша като започвам да давам да я давам следобед,но тия ни им давах по малко да видя дали кой ще я яде -(Ивона хареса само ) и я дадох на обед.И тъйкато килограмите им не са много и тоя месец по 300 са наддали(не че каза да е проблем педиатъра) каза месо да почваме и си мисля дали да не давам каша щом хапва със зеленчуци на обяд :?Още не ми се иска да замествам следобедното мляко.
Тя момата така си яде зеленчуци после каша,но става ли така.............Кашата нали е по-хранителна или греша???
Не си спомням на колко месеца са твоите дечица, но аз до годината знам, че най-добре се усвоява млякото(АМ/кърма) т.е. това другото с което храниш може и да си заминава без да се усвоява. Та води се по децата и ако предпочитат мляко ги храни така. Има ли някаква причина да бързаш да заместваш хранения? Често и като ги притискаш, те точно обратното правят :)
*
M-и,на 9 месеца са(коригирани 7):)
Ами не бързам да замествам ,но момата си хапва пюрета и й харесват според мен ,не търси мляко и сама като я гледам бързо заместваме хранене(едно имаме на обяд) и кашата й хареса и нали за следобед да се дава ,а като я гледам си я хапва и следобедно ще заместим,а незнам дали не е рано.Разсъждавам си ха ха ха.Не искам да насилвам хич:)
Младежа не иска и не го насилвам,но опитвам всеки ден колкото хапне и после мляко:)
*
Някой пробвал ли е детска кухня Беборани? Имат меню за 6-11 месеца и изглежда доста прилично като съставки... И да попитам, като пише че порцията е 220гр - това не е сумарно от първо, второ и трето, а само за едно нали?
А да - и какво означава, че за приготвянето на храната се използва "сухо мляко"? 8O
« Последна редакция: Юни 09, 2015, 10:13:20 am от Mousyt »
Някой пробвал ли е детска кухня Беборани? Имат меню за 6-11 месеца и изглежда доста прилично като съставки... И да попитам, като пише че порцията е 220гр - това не е сумарно от първо, второ и трето, а само за едно нали?
А да - и какво означава, че за приготвянето на храната се използва "сухо мляко"? 8O
Mousyt, аз поддържам връзка с майките, с които раждахме заедно.
Двете от тях пробваха тази кухня, но не им хареса и спряха. Не съм ги питала кое точно не им е харесало, но мога да ги питам.
Да, 220 гр. е едното  :lol:
Сухо мляко, значи че трябва да си въвела кисело мляко. Така мисля, но нека кажат и другите.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Привет,
да се включа за кухнята. Аз вземам на Софи от тази кухня, вземам второто и трето. Второто, тоест основното хапва на обяд, десерта към 16.00ч. Харесва и храната, общо взето десерта са кремчета, аз също и приготвям вече подобни, но не слагам сухо мляко, а АМ. Уикенда и готвя.
Да попитам, по колко пъти ядат вашите бебета, ние сме на 8 и половина, храним се четири пъти, сутрин и вечер по 210 АМ. Дали не е малко, понякога ако нещо обърка със спането и давам и каша или плодово пюре, освен изброеното. Като мерки сме доста добре, 9500, 73см.
Поздрави на всички!


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
момичета, заключвам, че е 50 стр. темата.
пуснете си нова :D