Хоп-цоп и аз пак да се изкажа
Ние май се спряхме на кошара /че аз често си сменям мнението, ама то мие от зодията
/. Мъжо само много държи да купим хубав матрак за нея, и да НЕ е сгъваем /не знам що така е решил, ама ще уважа мнението му, той ме слуша за другите работи
/ Живот и здраве, после ще вземем и дървено. А и пътуваме често до вили и тем подобни, кошарата все ще я ползваме.
Естелика, и на мен ми харесва, но то избора на име си е много индивидуално нещо, зависи от хиляди неща: дали роднините имат думата, дали някой има особенно заслужил на когото да го наречете, дали си харесвате вие нещо конкретно, има хора ходят по гадатели и нумеролози правят изчисления разни и тогава решават името какво да е. Ние лично за мъжко бебе бяхме единодушни с мъж ми - Георги /на доктора дет ни го направи
/, виж за женско име имахме доста спорове, аз харесвам също кратките, но той искаше Александрия
ужас ви казвам бях се притеснила
, но пък то нали уж ще е мъжко - та ни се реши дилемата много лесно
а и домашните никога не са имали претенции, тъй че съвсем лесно стана. А и аз вярвам че името на човек е много определящо за неговата съдба и късмета който ще има в живота, така че и това си е от значение.