0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито Мравчице,много се радвам за теб.Дано всички скоро почувстваме твоята радост. :bori_007: :bori_005:
ЕХО,момичета къде сте?Честита коледа!Много здраве и благополучие!
Отдавана не сме писали в темата!Весели празници!
mc101 tree2a


Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

Весела Коледа и нека в домовете ви има светлина и хармония.
Да споделя, че едното бебече спря да се развива и сега лежа, докато се изчисти напълно вече празното сакче. Но пък другото е здравичко и расте като по учебник :D И на 31 декември отиваме при док да си видим пак детето!
Успех и всичко да е наред до края!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #564 -: Декември 29, 2010, 14:33:08 pm »
   Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук, но нямах време за това. Денят ми е изцяло запълнен с грижите за малкия. На 9 юли се появи нашата дългочакана рожба - син Божидар. Историята ни съм разказала подробно в  " Статистика на успеха ". Пожелавам от сърце на всяка от вас нашето щастие и нека пътят ви до него бъде по - кратък и лесен!
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 14:37:57 pm от shokolad_7 »
*
Здравей, shokolad_7, тъкмо прочетох историята ти в друга тема. Там модераторите не дават да се спами :lol: , аз ще използвам тази тема да ти честитя дълго чаканото щастие. Да ви е жив и здрав сина Божидар! И дано повече момичета да имат твоя късмет!
*
Shokolad_7, страшно много се радвам за теб! Вдъхваш голяма надежда на всички в тази тема, а и в другата за 40+ :lol:
Да ви е жив и здрав сина и много да ви радва!
Благодаря ти, че сподели историята си с нас!
*
   Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук, но нямах време за това. Денят ми е изцяло запълнен с грижите за малкия. На 9 юли се появи нашата дългочакана рожба - син Божидар. Историята ни съм разказала подробно в  " Статистика на успеха ". Пожелавам от сърце на всяка от вас нашето щастие и нека пътят ви до него бъде по - кратък и лесен!
Честит дългоочакван син и от мен! Благодаря, че сподели историята си, за да вдъхнеш надежда там, където трябва! Весели новогодишни празници с малкото джудженце!

*
И аз искам да напиша три реда за да вдъхна кураж на всички наборки...Ще разкажа цялата ми история в "статистиката на успеха"...Само да допълня,че при мен се случи точно когато реших ,че има и друг смисъл в живота,прекрасен мъж до себе си и толкова хубави мигове за споделяне...както и правилния доктор,който наистина да търси и отстрани проблема
 Весело посрещане на новата година!
Извинявам се за сигурно глупавия въпрос но, къде може да се прочете това за "Статистиката на успеха"
Привет момичета, не чета и не пиша редовно, но все пак:
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и весело посрещане на Новата 2011 година!!!
Да сте живи и здрави и вие и семействата ви!!!
Нека в живота ви да има много любов, топлина и хармония!!!
Нека през настъпващата година във всяко семейство, с мечта като моята, да се появи поне по едно мъничко бебенце - така желано и много обичано!!!
Честито на бременните!!! Пожелавам ви лека бременност и живи и здрави, хубави бебета на финала!!!

Благодаря, че ви има!
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 12:02:19 pm от biserche »
Здравейте момичета Честита нова година.Пожелавам на всички ви преди всичко здраве и много кураж.Нека новата година донесе на всяка от вас по едно сладко съкровище в къщи ,да ви радва  душичките и да ви направи много щастливи -защото вие мили момичета го заслужавате най-много.Вие сте жените които минават през всички перипетии -болка страдание, надежда,сълзи и много скрити страдания,но знайте едно-всяка една от вас ще прегърне своята рожба рано или късно и аз ви го пожелавам -не орисвам ви вие да станете майки през тази година.Много ви прегръщам и ви пожелавам успех и търпение.Не бях влизала в темата от много дълго време защото моето така очаквано щастие ме споходи преди година и три месеца.станах майка на прекрасният ми син Кристиян.Минах през инвитрото пет пъти и не загубих надежда и вяра в себе си и продължих до края.Стискам палци на всичките.Ако някоя от вас има въпроси или поиска съвет за каквото и да е -аз съм насреща
Благодаря ти Михаела!Да ти е  жив и здрав Кристиян(много хубаво име).Наистина отдавна никой не е писал тук, а аз само надничам ту тук,ту в темата 40+.
Ама съм още под.Още 7 месеца :P


Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Много хубави думи,Михаела!! както се казва-от твоя пост,в божиите уши!! :D Дано всички се похвалят със твоя успех след година и половина! Момичетата от тази тема /както и от 40+,ама то само аз съм за там/ го заслужават това щастие!! Така че,както е написано и като лого-да си вдъхнем кураж и да действаме!! И само до +край!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
Ами дълго време събирах кураж да пиша отново в тази тема и ето днес се реших.
Нямам хубави новини.  :(
Второто Икси приключи с отрицателен тест и то точно преди Коледа. :(
Гадно ама какво да се прави. Добре че поне от първото за малко видях как изглежда положителен тест. :wink:
Сега се чудя да подължавам ли напред...незнам объркана съм. :?
Аз съм с ИЯР и борбата е по-трудна. Опитите са с донорски я-ки, а това направо ме разори финансово.
Обмисляме и осиновяване, но мъжът ми все още не е узрял достатъччно за тази идея.
Имам и замразени, но са на 5-ти ден и едва ли ще имам успех с тях.
За сега не мисля за нов опит, ще поизчакам и напролет ще видя живот и здраве на къде ще тръгнат нещата.
За статистиката през тази година ще навърша 39 и аз от време навреме надничам в темата за 40+. :lol: :wink:
Успех на всички през новата година и дано да има повече бебета! :P
*
Къртиче, моля те, не се предавай  :bighug: Аз съм с четири неуспешни опита, май докторите се чудят къде е проблема, сега чакам резултати от биопсия и съм си казала, че ще спра да се боря когато гушна нашето бебче  :D Знам колко гадно се чувстваш, но ако не си помогнем сами, кой друг. Забравих да напиша, че съм на 37, а скоро ще стана и на 38.


Къртиче я по-ведро!Моя опит приключи на 01.11,но сега съм отново на старта!Ще успеем ,ще видиш!Само не се отказвай!Особено в годината на заека :lol:!


Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Къртиче я по-ведро!Моя опит приключи на 01.11,но сега съм отново на старта!Ще успеем ,ще видиш!Само не се отказвай!Особено в годината на заека :lol:!

абсолютно съгласна съм  :D


*
kartiche, съжалявам за неуспеха, но недей така бързо да отписваш сладоледчетата, имам 2 приятелки които успяха със замразени. Не знаеш къде се крие късмета, почини, събери сили и не се предавай. :bighug: