0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #540 -: Ноември 13, 2010, 15:46:15 pm »
Благодаря Чандра, че не си ме забравила и за подкрепата. :balk_5:
Сега съм се засилила за замразен трансфер, но все нещо изниква в последния момент. Дано другата седмица да стартирам.
Прочетох историята ти с Детския дом и ми стана тъжно. Но ти не се предавай все ще се подредят нещата.

Мравчица страхотен резултат!  :balk_47: Дано всички тук се похвалим с такъв след време! :goodluck:

New Love хайде и ти скоро да стартираш! Следя те изкъсо да знаеш. :wink:

Десинка 71 е на житейски кръстопът и дано да вземе правилното решение за себе си. :bighug:

Днес dess-dess е на тест и чакаме резултата. Дано да е успяла! :P

Хей момичета за да не пропусна някоя от вас ще ви пожелая на всички само положителни тестове, хубави емоции и малки пухкави бебчета!

 :cloud9: preggo ylinfant
Благодаря ти Чандра!Аз стартирам пак през януари живот и здраве!Незнам как ме е разбрала картиче,но не съм на житейски кръстопът.Вече съм ОК.Най-важното е ,че от 20 г.съм с най-готиния мъж до себе си и затова казвам,че съпругът ми е мъжа на живота ми.Да ми е жив и здрав!Док.ми каза,че ще разгадава гатанката за неуспеха.Така,че отново сме на старта.Целувам ви всички тук и ви благодаря,че ви има. :grouphug:


Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

Извинявай Десинка явно нещо съм те объркала с друго момиче. :oops:
Успех!
 :crossfingers:
Момичета вижте какво намерих в нета. Прозвуча ми много тревожно. Какви ги мисли новия министър?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=673896
Мая, не разбрах точно какво те разтревожи? По-скоро е обнадеждаващо.
Тревожи ме изказването на министъра на здравеопазването. Звучи ми така- над 35 години шанса за успех при инвитро намалява, дайте да видим дали да даваме държавни пари за тези хора. Иначе думите на Бойко Борисов наистина звучат добре, но това са само думи. Да видим на практика какво ще стане. Но ето линк към целия текст. Да се коригирам малко. Звучи също добре.
 http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7523&sectionid=13&id=0004803
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 12:13:27 pm от maya_the_bee »
Мая, явно имаш предвид 45г., защото иначе изказването би било нелепо и ще всеем ненужен смут в темата.
В изказването на министъра се казва, че като се използват публични средства трябва да се имат предвид медицинската целесъобразност, защото общо взето след 35! вероятността за успех намалява. Точно 35 е казал. Но дано всичко това да е плод на моята параноя или някаква грешка.
*

    .

  • *
  • 26
[size=12pt]Здравейте прекрасни момичета! Престрашавам се да се включа и тук, макар че много отдавна ви чета! На 36 години и половина забременях след второ икси в клиника Д-р Щерев при Д-р Андреева. Имаме зачената естествено дъщеря на близо 12 години, а тази бременност я чакаме от 3. Искам да изкажа едно огромно "благодаря!Бог да Ви благослови!" на Д-р Петя Андреева! До голяма степен си помогнах и аз, чрез различни неща, които въведох в живота си, донякъде и чрез интуицията си, която ми казваше кой да слушам и кой не, какво да правя, откъде да черпя информация и т.н., тъй като съм с доста изразен ияр - антимюлеров хормон - 0,06, инхибин Б - 0. Въпреки силната стимулация направих само два фоликула, от които една яйцеклетка, колкото си правя и при естествен цикъл. От нея стана един хубав ембрион, който трансферирахме на трети ден и се оказа, че се е хванал!:))) Доста време не можех да повярвам, въпреки че имах /и все още имам/ осезаемо гадене и прималяване. Сега съм в десета седмица, разбира се, постоянно се страхувам, но и много се радвам! [/size]
 :goodluck: :bighug: :crossfingers:пожелавам ти всичко добро.да си имаш една хубава  малка душица чието сърце ще бие под твоето.  preggo stork-boy ylinfant
*

    .

  • *
  • 26
Благодаря ти, Дацинка!  :bighug: :bighug: :bighug: На теб и на всички момичета тук желая щастие, късмет, успехи и здрави, красиви, гласовити и щастливи бебешорчета!
Помощ!
След трансфер съм, с много положителен тест :D,и утре съм на преглед.Обаче приятелката ми,която е мед сестра, ми каза, че не бивало да ме гледат с вагинален трансюсер, а само ехография през корема. Моля ви не ми се смейте и ми кажете как са процедирали при вас. Благодаря ви,момичета.
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 18:33:54 pm от mrav4ica »
*

    .

  • *
  • 26
Браво, мравчица, честито! :) Мен досега все ме гледат с вагинален трансдюсер, мисля, че лекарите, които провеждат инвитро знаят кое е най-удачно.
Ама аз съм в чужбина и утре съм при този док за първи път.А приятелката ми каза,че е опасно и да не разрешавам вагинален. Леле, какво ще правя?
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 18:35:35 pm от mrav4ica »
*

    .

  • *
  • 26
Най-добре не се шашкай, в Бг явно не го приемат за опасно, и в повечето случаи не е опасно. Питай доктора преди да започнете прегледа какво е неговото мнение. Всъщност, ако си поставяш например утрогестан или друго лекарство вагинално - също ли е опасно? Почти всички, минали през АРТ, а и някои неминали ползват утрогестан и други глобули при нужда.
Една торба люкарства-сутрин 3 утрогестана вагинално, един медрол, фолиева к-на, естрофем/аз пия и Л-тироксин/, вечер - 3 утрогестана пак, естрофем и медрол. Аааа,да и една инжекция фраксипарин всеки ден. Красотица. Ма не се оплаквам. Утре ще докладвам как е минал прегледа и колко сме след преброяването.
Прегръщам ви, момичета
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 19:41:35 pm от mrav4ica »
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
И аз бях така с лекарствата! :lol:
При първите прегледи съм абсолютно сигурна, че ми забраниха от клиниката да ходя на вагинален ехограф! Инвитрото правих в чужбина, а прегледите в БГ и бях инструктирана! :oops:
*

    Velka

  • ***
  • 315
  • Това е моето Чудо!
Моите прегледи с вагинален продължи ха до края на 4 тия месец,нямам никакви оплаквания,пък и размера на шийката се вижда най добре с вагинален.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!





http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Две прекрасни сакчета и в тях туптят двете най-прекрасни сърчица във вселената. Всичко е ок
БРАВО Мравчица!Пази ги !Всичко ще е наред!Стискай палци на нас! osi_9


Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!